Moj blog

5. april, 2019LUNA NOVEGA ZAČETKA ALI ZAČETKA KONCA

Drage sestre in bratje, današnja Nova Luna odpira čas novih začetkov in obenem novih zaključkov. Spoznajte, kaj morate sedaj zaključiti v svojem življenju in izkoristite dane energije, da vam dajo tisti dodaten zalet, da ustvarite želeno spremembo v svojem življenju.

Danes se srečujemo z eno najduhovnejših novih Lun. Povezana je z zaključki. Lahko da zveni nasprotujoče, a gre za globoko naravo te Lune, ki je povezana z novimi začetki in obenem z zaključki, ki so nujno potrebni za spremembe.

Prav zato se morate danes vprašati, kaj je tisto, s čemer želite zaključiti v vašem življenju. Kaj morate začeti, da boste lahko nekaj zaključili? Večina sprememb in transformacij se ne zgodi čez noč. Velikokrat je potrebno večkrat poskusiti, da pridemo do uspešnega pričetka. Razmišljajte o energiji današnje Lune, ki se bo vila skozi mesec, da se lahko določene stvari rodijo le, če druge prej »umrejo«. Ta Luna zato predstavlja dokončen začetek. Ali z drugami besedami povedano začetek konca.

Kot sem že na začetku omenila, so energije današnje Lune vezana na duhovni svet, pa tudi na obilje in ljubezen. Spodbujajo nas, da končno dojamemo, da nas ves čas podpirajo nevidne sile in da smo mi sami del te sile. Današnja Luna nas vabi, da začutimo pretok večne Ljubezni v sebi in da mu zaupamo. Da se prepustimo.

Danes bomo v sebi začutili veliko lažje kot kdaj koli prej moč, ki se skriva v dajanju. Kajti prvo bogastvo in blagostanje se skriva v dajanju. V današnjem dnevu posvetite nekaj svojih misli blagostanju. Mnogi imajo veliko denarja, a znotraj sebe ne čutijo obilja. Mnogi imajo ogromno materialnih dobrin, pa še vedno imajo občutek, da nimajo dovolj. Kajti to ni pravo bogastvo. Pravo bogastvo je, ko čutimo zadovoljstvo s tem, kar imamo.

Kako zanimivo je nato razširiti svojo misel na to, da je pravo bogastvo vedno vezano na sposobnost dajanja. Rojeni smo, da skrbimo in dajemo oporo drugim. Všeč mi je, kako so v starodavni Afriki gledali na bogastvo. Zanje je bilo merilo bogastva to, koliko je lahko bil posameznik sposoben dati drugim. Današnja Luna govori točno o tem. O kreiranju bogastva z dajanjem.

Ne mislite, da je dajanje vezano samo na materialne dobrine. Podarimo lahko svoj čas, svojo pozornost, svoja znanja. Kakor druge nematerialne dobrine. Ko začnete zavestno dajati, lahko opazite, da kadar nekaj date, nekaj nato prejmete. A ne pozabite, da je prva stopnička k razsvetljenju ta, da se naučimo prejemati. Prejemati in ne dajati. Najprej se moramo naučiti prejemati, šele nato dajati. Kar nekaj stvari o čemer je vredno razmisliti ob tej Novi Luni, kajne?

Po drugi strani je to idealen dan, da stopimo na katero koli novo potovanje, najsi bo to zunanje ali notranje.

In še kot zadnje je današnja Nova Luna vezana tudi na moč brezpogojno Ljubezen.

Postanite z močjo današnje Nove Lune kot oseba, ki si jo želite imeti ob sebi. V svet oddajate svojo notranjo resnico. Če si resnično želite biti zavestno v ljubezenski zvezi, začnite ljubiti sebe tako kot si želite biti ljubljeni. Ko pride človek v določeno starost, mu je običajno vedno najbolj žal, da se v življenju ni znal prav ljubiti. Živeti brez prave ljubezni do sebe je najslabše, kar si lahko naredite. Čas je na vaši strani, kakor današnja Nova Luna, ki na duhovni ravni uči obilja in prave ljubezni. Poskusite postati kot oseba, ki si želite, da bi vas ljubila.

Ulovite čim več njenih skritih žarkov.


Drage sestre in bratje,
vse, ki vas zanimajo angelska števila, njihov pomen, interpretacija in delovanje, vabim na

SEMINAR ANGELSKA ŠTEVILA
v soboto, 13. aprila 2019, 10.00 – 14.30
v prostore društva Lapis v Gorici.

Za prijavo in dodatne informacije mi lahko pišete na sepetalka.angelov@gmail.com
Število mest je omejeno, prijave so mogoče do srede, 10. aprila 2019.

NA KRATKO O VSEBINI
Kolikokrat se vam je že zgodilo, da se je dolg čas pred vami pojavljajo neko angelsko število in nikakor niste uspeli razbrati njegovega pomena? Večina vprašanj, ki jih dnevno prejemam, se nanašajo ravno na interpretacijo angelskih števil in njihove vloge v našem življenju.
Vsako število nosi v sebi posebno vibracijo in sporočilo. Seminar Angelska števila je nemenjem vsem, ki vas zanimajo angelska števila in ki iščete njihov pomen. Za vse, ki se stalno srečujete s števili in za vse, ki bi želeli spoznati njihovo moč in uporabo pri delu na sebi.
Seminar zajema uvod k angelski numerologiji ter spoznavanje in razumevanje angelskih števil. Na seminarju se bomo naučili osebne interpretacije angelskih števil, s katerimi se srečujete in spoznali prava sporočila, ki nam jih pošiljajo krilata bitja preko njih.

9 komentarjev

  1. Bojana pravi:

    Ana… hvala za to cudovito sporocilo. Sedlo v srce. ?

  2. Nina pravi:

    Hvala za angelsko spodbudo v težkem obdobju!

  3. Vera pravi:

    Danesje luna mirna in primerna z nov začetek.
    Hvala ❤

  4. Zvezda pravi:

    Hvala za bogato vodstvo, Angeli.
    Ljubiti sebe kot si želimo, d bi nas ljubili drugi … preprosto angelsko ?

  5. Nikita pravi:

    Odkr sledim preko tvojih blogov lunine faze prepoznavam v sebi in na sebi energije o kterih pišeš.
    Globok priklon ?

  6. Sara pravi:

    Iz srca hvala za vse kar nas učiš.
    Prejeti dajati obilje. To je prava magija!
    Ljubiti sebe in postati ogledalo za našo dušo dvojčico. Tudi to je magija !
    Srčna hvala za vso angelsko vodstvo.

  7. Deva pravi:

    Hvala za vodstvo

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.