Moj blog

29. marec, 2019ANGELSKA NAPOVED ZA APRIL

Drage sestre in bratje, nežno in srčno se pripravite na mesec april, ki vam bo prinesel številne možnosti, da spremenite sebe in spreobrnite svoje življenje. Ostanite odkriti, pošteni ter čuječi, ujemite vse najvišje vibracije in sprejmite razdore kot priložnost za nekaj novega.

V tem mesecu se bo zvrstilo kup dogodkov, ki bodo vezani na našo duhovno rast. Mnogi jih boste prepoznali kot nerazrešene vzorce iz preteklosti, ki vas blokirajo pred svobodnim bivanjem v sedanjosti. Sedaj se namreč odpira čas za zdravljenje lastne preteklosti. V prihajajočem času bomo lahko osvobodili prepričanja, ki jih leta nosimo s sabo in ki krivijo našo hrbtenico. A le če se bomo pripravili na to in odkrito pogledali življenju v oči. Sedaj si namreč Življenje bolj kot kdaj koli prej želi, da se soočimo z Realnostjo.

Med ljudmi bo lahko prišlo zato do številnih razočaranj, predvsem zato ker se mnogi nočejo soočit z resničnostjo. Vsi, ki zanikajo določene aspekte svojega življenja, bodo sedaj postavljeni pred določene lekcije. Preverite, če se bo to mogoče zgodilo tudi vam.

Zanikanje in nesprejemanje sebe prinaša v daljšem časovnem roku uničenje. Zanikanje svojih pravih potreb dolgoročno gledano razvija različne vrste odvisnosti, kakor tudi nesposobnost imeti zdrave odnose … vse to in še veliko drugega povzroča zanikanje sebe in resnice. Vse Vesolje in vse Stvarstvo ta čas želi počistiti zrak, ki ga dihamo in Resnico, ki je v nas.

Konec meseca se bo tudi navzven zgodilo veliko destruktivnih stvari. Tudi narava bo odgovorila trenutnim energetskim tokom na svoj način. Spomnite se, da kar je znotraj, se manifestira navzven. Veliko bo upiranja in bojevanja proti resnici. A bolj kot se bomo upirali, višje zidove bomo imeli pred sabo.

V tem mesecu bo veliko razdorov, predvsem v zvezah, kjer se je partnerja postavljalo na piedestal. Mnogo t.i. duhovnih učiteljev bo izgubilo lažno podobo, ki jo kažejo svetu. Tudi marsikatero prijateljstva bo prišlo do svojega konca.

Pazite se tudi nesreč, kajti nerazrešena napetost znotraj sebe vodi do fizičnih nesreč. Najnižji posamezniki bodo dane energije zelo težko prenašali, zato bo prihajalo do številnih napadov, tako fizičnih kot verbalnih.

Vse to, čeprav na precej neprijeten način, bo pripomoglo k večji človekovi zavesti, saj šele ko pride na dan Resnica, se prične pravo zdravljenje.

Kar se bo še občutno spremenilo v tem času, bodo medčloveški odnosi. Na plan bo prišlo marsikatero razkritje, tako na osebni kot na kolektivni ravni, ki bo vodilo do drugačne človekove zavesti.

Človeštvo manifestira s svojimi mislimi in dejanji svojo potreba po transformaciji. In prav sedaj prihaja najmočnejši čas za spremembe. Vse se vedno zgodi z razlogom, zunanja Luč nas sedaj sili k temu da osvetlimo, kar nosimo v sebi. Zato vas še enkrat vabim, da uporabite ta pomemben čas, da spremenite svoje življenje: lahko postanete nazaj svobodni, pozitivni, živi.

Za zaključek bi želela poudariti, da duhovna sprememba ne pomeni samo na zunaj vidne stvari kot so meditacija, post, mantre. To je samo orodje in nikar se ne ustavite le pri zunanji podobi. Najpomembnejša duhovna sprememba se kaže v tem, kako se ves čas obnašamo do drugih. Kajti naš odnos do drugih kaže na naš odnos do sebe. Najpomembnejša duhovna sprememba se bo pokazala prav v našem odnos do drugih, ki bo na neki časovni točki postal enak do vseh: prijazen in nežen.

Zelo lahko je jesti vegetarijansko, kako pa je iskreno izboljšati sebe in odnos, ki ga imamo z zunanjim svetom? Naredite sedaj korak dlje in ustvarite resnično Spremembo.

7 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala za to natančno in duhovno vodstvo.
    Tvoja marčevska napoved se je vs izpolnila.

  2. Sara pravi:

    Najboljše napovedi …
    HVALA ❤

  3. Vesna pravi:

    Zelo zanimiv mesec je pred nami.
    Hvala za vse in hvala ker jasno kažeš, kje je prava duhovnost – v naših odnosih, v našem srcu!

  4. Tina pravi:

    Večno hvala za angelske napotke ?

  5. Luna pravi:

    Hvala za jasno vodstvo ?

  6. Anja pravi:

    Hvala za ta zapis.
    Zadnje dni sem občutila kot bi se rušili zidovi, ki mi ne dovolijo videti širše slike.
    V tvojih besedah najdem resnično pravo vodstvo, vodstvo do sebe in do drugih. ❤

  7. Teja pravi:

    Hvala, hvala, hvala❤
    Ja, marčevska napoved se je tudi pri meni več kot uresničila. Med drugim se mi je pokvaril telefon itd…
    Torej sledi še en težek mesec, ki pa nas bo veliko naučil. Hvala za novo vodstvo.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.