Moj blog

26. marec, 2019ANGEL VIZIJE

Drage sestre in bratje, Angel vizije je tisti angel, ki vam prinaša dar vizije; vizije vaše prihodnosti, ki si jo želite in vizije kot ogledalo tega, kar vas omejuje do sreče. Pokličite ga nežno, a z zaupanjem v vaše življenje in prosite ga za vodstvo, ki vas bo pripeljalo do uresničitve vaših sanj.

Danes vam bom predstavila posebnega Angela, ki vam lahko zelo pomaga pri vaši osebni rasti in pri tem, da končno dosežete življenje, ki si ga želite. Ime mu je Angel vizije. Angel vizije pa ni samo Angel, ki nam nudi pomoč, ko želimo vizualizirati nek izid ali izpolnitev željo. Vizija je nekaj veliko globljega od preproste domišljije. Vizija je dar. Sporočila, ki jih lahko prejmemo od Angela vizij, so izjemno dragocena, saj nam omogočajo videti življenje, ki ga želimo in vlogo, ki jo želimo imeti v njem.

Prva stvar, ki jo moramo narediti, da prejmemo njegovo pomoč, je ta, da prosimo tega čudovitega Angela, da nam podari ta dar. Prosite ga, da lahko vidite in veste vse, kar potrebujete, da pridete do vaše osebne izpolnitve. A ne pozabite, da mora potekati vedno vse v najvišje dobro vseh.

Vizija, ki jo lahko prejmete od njega, vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete, da prepoznate vaše poslanstvo. Lahko si predstavljate, kot da drži ta Angel v svojih rokah ogledalo, preko katerega vidite ne samo obilje, ki vas čaka, če ne tisto, kar vas omejuje, da pridete do njega.

Velikokrat je edina stvar, ki nas blokira pred izpolnitvijo želja, strahovi in prepričanja, da si obilja ne zaslužimo. Ne smemo zato samo prositi za pomoč tega Angela, temveč moramo biti pripravljeni sprejeti to pomoč. Vse, kar si zares želimo, se vedno manifestira. Pomislite dobro o tem. Tisto, kar živite, si v resnici želite na nezavestni ravni. Zato je tako pomembna zavest pri vsem, kar počnete. Biti tukaj in sedaj z glavo in s srcem.

Za to, da lahko dar tega edinstvenega Angela deluje, je nujno, da si predstavljate življenje, ki si ga želite, kot da bi ga že imeli. Pred vsem tem pa morate najprej ozdraviti rane iz preteklosti. Angeli vam lahko pozdravijo vaše rane, a za to, da vas lahko ozdravijo, si morate priznati, da potrebujete njihovo pomoč.

Največji cilj Angelov je zdravljenje, tudi če je lahko na začetku prvi cilj nekaj drugega. Pomembno je, da Angelom zaupamo in da smo pripravljeni narediti korake, ki so nujni, da se lahko naša vizija izpolni.

Darovi, ki nam jih lahko podari Angel vizij, so številni. A da jih lahko sprejmemo, moramo ostati odprti, perceptivni in pripravljeni na to, da se moramo spremeniti. Spremeniti pa zato, ker če nam življenje, ki ga živimo, ni všeč, nečesa ne počnemo prav. In to nekaj moramo spremeniti. Samo ko se bomo odprli pozitivnemu toku naših Angelov z odprtim srcem, se bo lahko ta tok širil in odprl vrata blagostanju.

V trenutku, ko boste »vstopili« v vizijo, boste imeli zavest, da ne vstopate v domišljijo. Na nek način bo vaša vizija že realnost: neke vrste obstoječe realnosti, ki vam postane dostopna in jasna. Moč Angela vizije vam bo dala gotovost, da bo ta realnost vaša, če jo boste le želeli.

Eden najlepših delov angelskih spodbud je ta, da si lahko predstavljamo življenje, ki ga želimo imeti sedaj in da lahko delujemo, kot da bi že bilo to naše življenje. Na nek način je tisto življenje že tu. Angel vizije vam podarja gotovost, da je ta vizija dosegljiva, a prvi korak do njene realizacije je samo eden: živeti zavestno.

6 komentarjev

  1. Janko pravi:

    Dragi Angel Vizije,
    ob jutrišnjem 57. RD si najbolj želim srečanja s Tabo, da mi pomagaš pozdraviti Srce in da bom imel moč prepoznati resnično Vizijo in jo živeti in deliti z vsemi, ki me podpirajo, v Najvišje dobro in v dobro Vseh.

    H V A L A

  2. Angel pravi:

    Hvala ❤❤❤❤

  3. Zvezda pravi:

    Hvala za vse znanje in vizije.
    Hvala za vso ljubezen.
    Hvala vsem Angelom.

  4. Tina pravi:

    Hvala za dragocene infotmacije in hvala za razlage, katere pomagajo priti blime ngelom ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.