Moj blog

21. marec, 2019POLNA LUNA MANIFESTACIJE SEBE

Drage sestre in bratje, današnja Luna je idealen čas za manifestacijo sebe, a manifestacijo v pravem pomenu besede. Uporabite danes svoje roke pri izražanju svojega pravega jaza, spravite sebe v karkoli materialnega in prejeli boste uvid v vaše dvome.

Se trenutno soočate s težavami pri koncentraciji? Vas žrejo dvomi o vaši prihodnosti? Prihajajoča Polna je v tem primeru pravi čas za vas, saj nosi v sebi Luč, ki bo osvetlila notranje dvome in notranjo zmedo. To je ena boljših letošnjih Lun, da nam lahko pomaga, da se ponovno povežemo z našimi pravim poslanstvom in s srčnimi željami.

Ta lunarni mesec smo pričeli z Novo Luno, ki je dva tedna nazaj odprla posebno poglavje o skrivnostih, ki bodo počasi kapljale v naša življenja. Vsakemu drugače, a vsem za skupno in najvišje dobro. Prav zato je mesec marec izjemno primeren čas za introspekcijo in za to, da začnemo pravilno brskati po sebi. To pomeni, da začnemo usmerjati našo zavest preko meditacije k njenim globokim vodam in prepoznamo svoje  sanje, ki ležijo zakopane pred nami. Samo tako boste lahko odkrili, kaj je za vas najpomembnejše  –  tudi v prihodnjih mesecih. Današnja Polna Luna nosi v sebi dvojno naravo, ki zagotavljata po eni strani osebno prožnost, da premaknemo stvari, kadar je to potrebno, in da se zatopimo in ostanemo na mestu, ko je treba opraviti delo.

Moč te Polne Lune je v tem, da nam prinese sposobnost, da lahko manifestiramo našo notranjo vizijo oz., da jo vzamemo v svoje roke. Današnja Luna je tudi zato idealna za kakršne koli ročna dela, od kuhanja, do slikanja ali kiparjenja, a ne pozabite da tudi zdravljenja (v smislu Reikija). Z njenimi žarki bo naša notranja moč potrojena. Izkoristite jo in ne zapravite dan v sanjarjenju. Bodite aktivni in začutite življenje, ki ga izražate s svojimi rokami.

Ohranite danes odprto glavo, marsikatera rešitev, ki ste jo iskali še pa še, se lahko danes pojavi na najbolj nenavaden način. Čeprav bo še vedno prisoten nekakšen zamik pri realizaciji idej in komunikaciji, bo to odličen dan za jasnost in odločnost. Bodite še posebej strpni in celo popustljivi do sebe in drugih in se izogibajte nepotrebnim zapletom.

Prav ta Luna razsvetljuje neskončno moč in pogum, ki se skriva v vsakem srcu in ki pride na dan, ko se predamo zaupanju, ljubezni in popolni predaji. To je duhovna plat današnje Polne Lune, ki jo lahko odkrijete preko meditacije.

Danes si zapomnite, da dvomi in skrbi zamegljujejo vašo trezno presojo. Ne dovolite si, da se zapletete v mreže vaših osebnih omejitev. Raje jih ozavestite tako, da odkrito pogledate, kje stojijo vaše meje. Odločite se in ostanite zvesti svojim sanjam. Zagrabite jih v svoje roke in vizualizirajte njihovo manifestacijo sedaj.

Današnja Polna Luna je popoln kraj za posaditev semen našega življenja za prihajajoč čas, saj s svojimi energijami usmerja našo pozornost na delo, ki ga lahko opravimo na materialni ravnini in nam pomaga pogledati podrobnosti, ki jih bomo morali obvladati, da bi izpolnili upanje in sanje, ki rastejo v nas.

Polna Luna nosi v sebi vizijo, kako oblikovati naše sanje v realnosti. Pod to Polno Luno pozovite moč božanskih rok, da vstopijo v vas in vam pomagajo oblikovati svoje stvaritve v realni svet.

5 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala ❤❤❤

  2. Eden pravi:

    To luno čutim v kosteh.
    Hvala za prelepo vodstvo

  3. Nina pravi:

    Jaz pa že dva dneva spim slabo .. lepa luna, ki mi ne pusti miru …

  4. Sara pravi:

    Vse je res … ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.