Moj blog

19. marec, 2019PROŠNJA ANGELOM ZA LJUBLJENO OSEBO

Drage sestre in bratje, prošnja angelom za druge osebe je prava le, ko je nesebična, ko je naravnana v najvišje dobro drugega in ko je iz nje odstranjena kakršna koli želja po manipulaciji. Angeli vam lahko pomagamo, a samo, ko so vaše prošnje v srcu čiste.

Angeli slišijo vse naše molitve in poskušajo uresničiti vse naše prošnje. Kot vemo, se lahko na Angele obrnimo zase, a tudi za druge. A ko pošiljamo prošnjo za drugo osebo, moramo biti vedno zelo pozorni, da ni v ozadju naše prošnje nobene želje po manipulaciji. Nobena manipulacija namreč ne more biti v skladu s pravico do svobodne volje vsakega izmed nas.

Če pošljemo Angelov prošnjo z mislijo na naše želje in ne na želje drugega, bo naša prošnja težko uslišana. Ko prosimo za druge, si moramo zapomniti, da v prošnjo vedno vključimo najvišje dobro vseh vpetih v prošnjo. V nasprotnem primeru nas pri prošnji ne vodi ljubezen, temveč egoistična naravnanost in želja po nadvladovanju. Takih prošenj pa Angeli seveda ne uresničujejo.

Ob tem ne smemo pozabiti, da imamo ljudje svobodno voljo. Nobena naša prošnja ne sme biti v nasprotju z voljo drugega.

Na tem mestu se boste gotovo vprašali, kaj lahko pravzaprav prosimo za druge? Vedno lahko prosimo za njihovo varnost, vodstvo, mir, zdravje in blagostanje.

Če smo v ljubezenski zvezi, lahko prosimo Angele, da varujejo našo ljubezen, da nam pomagajo premagati izzive, ki se nam pojavljajo na poti. Prosimo jih lahko tudi, da nas naredijo bolj ljubeče. Ne smemo pa jih prositi, da privežejo k nam neko osebo proti njeni volji. Vedno lahko prosimo, da za odkritost v odnosu, ki je tista, ki no pokazala pravo naravo naših čustev.

Za ljubljeno osebo vam ponujam spodnjo molitev:
Nadangel Haniel,
ti, ki čuvaš plamen ljubezni,
prosim te za ( ime),
varuj ga pred nevarnostmi,
podpri ga ob življenjskih izzivih,
skrbi za njegovo zdravje, mir in blagostanje.
S svojim angelskim dotikom,
ohrani v njegovem srcu živo najino ljubezen.
Omili njegova bremena in
naredi lahkotne njegove misli.
Pomagaj nama, da začutiva v najini zvezdi pravo radost, ljubezen in da sva si vedno odkrita.
Naj odsev tvoje božanske ljubezni prinese luč najini,
naredi vse, kar je v tvojih močeh, da postne najina ljubezen na zemlji,
potrditev božje v nebesih.

Naša naloga na Zemlji je SREČATI ljubljeno osebo, jo PREPOZNATI in deliti z njo svoje SRCE. Nikakor ni in nikoli ne bo, zvezati nase človeka iz katerega koli strahu in potrebe. Lahko da bo takšna manipulativna zveza trajala leta in leta, a cena ob njenem koncu bo tista, ki bo pokazala njeno pravo vrednost. Združevati nas mora LJUBEZEN, ne naše šibkosti.

Prosite vedno za dobro in uslišano vam bo.

7 komentarjev

  1. Anemone pravi:

    Hvala za srčno vodstvo.
    Hvala za prelepo molitev ❤

  2. Zvezda pravi:

    Hvala za današnji blog in za pravo molitev ?

  3. Nina pravi:

    Zmeraj preberem vse ob pravem času.
    Ljubezen je dajanje in ne zahtevanje 😉
    HVALA

  4. Tina pravi:

    Iz srca HVALA.
    Hvala za dragoceno molitev.

  5. Hana pravi:

    Hvala, hvala, hvala

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.