Moj blog

12. marec, 2019MEDITACIJA Z ANGELOM VARUHOM

Drage sestre in bratje, meditacija z Angelom Varuhom je najlepša meditacija, ki si jo lahko predstavljate. Vzemite si čas zanjo vsak dan … hvaležni vam bomo in hvaležni nam boste.

Sta kdaj pomislili, kaj v resnici je meditacija? Po krščanski tradiciji je meditacija pot po kateri pridemo v stik z Bogom. Meditacija je predstavlja osnovo za vsako pot zavedanja in prepoznavanja življenja. S pomočjo meditacije lahko ozavestimo svoje prave občutke in svojo pravo naravo. Kajti dokler se nam bo vsak dan mudilo od opravka do opravka, dokler bomo poslušali misli drugih, bomo ostali odklopljeni od sebe. Meditacija spodbuja k aktivnemu razmišljanju, domišljiji in ozaveščanju občutkov. Prav zato je eno izmed najučinkovitejših orodij, da začutimo prisotnost Angelov.

Angeli nas ves čas vabijo, da vključimo meditacijo v naše vsakodnevne aktivnosti. Kajti samo z vsakdanjo meditacijo lahko pridemo do pravih osebnih sprememb. Meditirati s svojim Angelom Varuhom pomeni tudi sperimentirati najvišje sfere naših življenj.

Pred začetkom vsake meditacije moramo narediti dve stvari: odgnati z misli vse negativnosti in ugasniti vso elektroniko, ki vas bi lahko motila. Čeprav je meditacija lahko zelo široke narave, je nekaj vodil, ki se jih moramo vedno držati:

udoben položaj

miren in zračen prostor

udobna oblačila

prižgati dišečo svečko ali kadilo

Zaprite nato oči in pričnite globoko in zavestno dihati. Z vsakim vdihom si predstavljate, da vas obdaja prelepa bela svetloba. To je svetloba vašega Angela Varuha. Z vsakim izdihom, ki ga naredite z usti, si predstavljajte, da se osvobajate napetosti, stresa in skrbi. Na ta način se boste »napolnili« z angelsko ljubeznijo.

Ko začutite v sebi mir, ste pripravljeni na meditacijo. V stanju popolne sproščenosti lahko zaznate, da ste eno z Bogom. Ponovite nato tri krat:«Angel Varuh, razsvetli, varuj in vodi me.«

Ponavljanje teh besed bo utrdilo vaše občutke in notranji mir. To je čarobna mantra, ki deluje kot afirmacija in daje moč vašemu angelu. Če je potrebno, jo lahko med meditacijo večkrat ponovite. Z njo boste odgnali negativne misli in občutke. Kdor ima več izkušenj in lažje zaznava visoke frekvence, bo ob teh besedah začutil radost, svetlobo, ljubezen in zaščito.

Ostanite v tišini, osredotočite se nazaj na vaše dihanje. Prav možno je, da vam vaš Angel Varuh med to meditacijo na nek način spregovori. Bodite odprti, a prisluhnite mu s srcem in ne z razumom. Angelski stik vas bo napolnil z Ljubeznijo, Mirom, Radostjo in Jasnostjo. Ob tem lahko začutite globoka čustva in lahko vam gre tudi na jok.

Sprejmite vsak občutek in vsako čustvo z zavestjo, da niste sami. Z vami je vaš Angel Varuh. Takšna meditacija lahko traja tudi 20 do 30 minut. Znotraj sebe boste začutili, kdaj bo pravi čas, da ponovno odprete oči in nadaljujete svoj dan … zavestno ob spremstvu vašega Angela Varuha.

10 komentarjev

 1. Marija pravi:

  Hvala vam… ravno to sedaj potrebujem.

 2. Tina pravi:

  Hvala za prelepo meditacijo.

 3. Miha pravi:

  Zelo dobro napisano. meditacija je res stik z božanskim v nas. Čim večkrat se dotaknemo božanskega v srcu, boljši postanemo.

 4. Sara pravi:

  Hvala za vse meditacije in vizualizacije, ki jih teden za tednom pripraviš.
  Zelo mi je všeč ideja, da bi meditirala s svojim angelom varuhom
  Hvala 😉

 5. Gaja pravi:

  Najprej hvala za vse navdihe, ki jih širiš iz tedna v teden. Si moje vodstvo, pa čeprav do daleč.
  Angel Varuh je vedno ob nas. Nas čuva in vodi.

 6. Teja pravi:

  Hvala. Tudi jaz sem potrebovala to usmeritev. Namreč prevečkrat mi med meditacijo odtavajo misli…

 7. Pinka pravi:

  Mene dostikrat premagajo solze, ko kličem mojega angela varuha … HVALA <3

 8. Ketu pravi:

  Hvala za novo VODSTVO.

 9. Jana pravi:

  Naj še jaz dodam svoj HVALA

 10. Anja pravi:

  Sem poskusila danes prvič, meditacija je bila kratka, navodila, ki sem jih prejela pa zelo jasna. Hvala ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.