Moj blog

8. marec, 2019ANGELSKA POMOČ

Drage sestre in bratje, Angelska pomoč vam je vedno na voljo. Vedno nas lahko pokličete, vedno se bomo odzvali. Samo prositi morate. Kajti kdor trka, se mu bo odprlo. Razumeti morate, da v življenju je treba samo prositi in dano vam bo.

Odkar živim svoje življenje v družbi Angelov, se je v mojem svetu vse spremenilo, z mano vred. Ena najpomembnejših stvari, ki sem se je naučila z njihovo pomočjo, je ta, da je vse v mojem življenju odvisno od mene. Tisto o čemer razmišljam, občutke, ki jih imam in delim, odločitve, ki jih prevzemam. Vse to je moja odgovornost.

Priti do takšne stopnje zavedanja zahteva vsakdanje poglobljeno delo, ki je ob Angelski pomoči veliko lažje. Angeli so čudovita bitja, popoln izraz Ljubezni, zato lahko brezpogojno ljubijo še tako nepopolno bitje. Nikoli nas ne sodijo, v nas ne prepoznajo napak, temveč se osredotočajo le na našo božansko naravo. Ves čas nas spodbujajo, da postanemo najboljši izraz sebe.

Do potankosti poznajo zgodbo naše Duše, vedo, katere lekcije se moramo naučiti in kateri so naši darovi. Ne morejo nam pomagati, če jih ne prosimo za pomoč, a kadar se obrnemo nanje, so takoj ob nas. Zanje ni nič nemogočega, pretežkega ali prelahkega.

Prosimo jih lahko za karkoli, če je le-to za naše najvišje dobro. Pomembno je tudi, da smo pri prošnjah čim bolj natančni: bolj kot znamo izraziti svoje želje, lažje nam jih nato izpolnijo.

Pri naših prošnjah za izpolnitev želja je pomembno, da smo pozorni na svoja čustva, ko si predstavljamo, kako nam jih Angeli izpolnjujejo. Angeli čutijo naša čustvena stanja in njihova naloga je ta, da nas osrečijo. Če si tistega, kar sprašujemo, v resnici ne želimo, se naša želja ne bo mogla uresničiti. In nasprotno, bolj kot se počutimo v svojem srcu dobro, ko si predstavljamo izpolnjeno željo, lažje nam bodo pomagali, da pridemo do nje. Tudi tu deluje zakon privlačnosti.

Ne obstaja pravi in nepravi trenutek za naše prošnje, na Angele se lahko obrnete kadarkoli. Prošnjo lahko poveste na glas ali jo napišete, jo izrazite v vaših mislih ali jo samo vizualizirate. Vsak, če si le vzame dovolj časa, prej ali slej najde svoj način do njih.

Angeli so v svojih odgovori na začetku vedno zelo igrivi in prva znamenja, ki jih boste od njih prejeli, bodo peresa, ponavljajoča se števila in srca. Zapomnite si, da se ne bo vedno uresničilo, kar si želite. To ne pomeni, da vaših prošenj nihče ne sliši. Angeli imajo veliko širšo vizijo življenja od nas, poznajo potovanje naše duše in vedo, če je nekaj dobro za nas ali ne.

Lahko se zgodi, da stvari, ki si jih želimo, niso dobre, niso prave za nas in zaradi tega ne moremo priti do njihove izpolnitve. Velikokrat ljudje prosijo za specifično osebo in zvezo z njo. Prositi je treba za Ljubezen in osebo, s katero lahko človek deli ljubezen, spoštovanje in srečo. Ni nuno, da je oseba, ki nam je trenutno všeč, naš dušni plamen.

Prosite Angele za pomoč in vaše življenje se bo spremenilo. A to se ne bo zgodilo iz dneva v dan. Angeli vam bodo pomagali, vam bodo pokazali pravo pot in vam poslali njihova znamenja. A potem boste vi tisti, ki se boste morali soočiti z vašim življenjem z drugačnega zornega kota. Odkriti boste morali božanskost v sebi, vaše darove in vaše poslanstvo. To je vaša naloga, ne njihova.

7 komentarjev

  1. Marija pravi:

    Zelo lepo povedano… Hvala ti iz ❤️

  2. Pinka pravi:

    Kako lepo, resnično.
    Hvala za ta krasen povzetek, kateri vsebuje vse kar človek rabi za delo z Angeli.
    HVALA!!

  3. Tina pravi:

    veliko ljudi misli, da jih angeli ne slišijo ker jim ne izpolnijo prošenj.
    Ne izpolnijo jih, ker niso prave za nas.
    In tako ljudje prenehajo verjeti v angele …
    HVALA za navdih 🙂

  4. Hana pravi:

    Hvala za tvojo angelsko pomoč!

  5. Teja pravi:

    Hvala. Res je, vse v našem življenju je odvisno od nas. Ampak s tem zavedanjem je zelo težko živeti. Včasih je lažje zanikati to odgovornost in kriviti zunanji svet. Hvala za motivacijo in tedenskimi nasveti, da se z vsakdanjim delom na sebi da…

  6. Anita pravi:

    No, dragi Angeli, vem da ste ob meni in vem da ste postorili vse kar se da, sedaj pa je moja naloga, da se soocim sama s sabo. Hvala vam!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.