Moj blog

5. marec, 2019RAVNOVESJE ŠTIRIH ELEMENTOV

Drage sestre in bratje, ravnovesje štirih elementov ustvarjate s pravimi mislimi in pravo vizualizacijo. Pri tem vam lahko pomagamo mi – in vse Stvarstvo. Kati tam, kamor usmerjate svoje misli, tam ustvarjate svet.

Danes vam bom predstavila nežno vajo, ki vam bo pomagala najti notranje in zunanje ravnovesje s pomočjo štirih elementov. Naš svet, naše telo – pa tudi naše misli in čustva, so vezani na štiri elemente: Zemljo, Vodo, Zrak in Ogenj.  Pomislite na Ayurvedo, na horoskop, na kitajsko medicino – različne vede postavljajo v ospredje štiri elemente, ki vodijo ves naš svet. Včasih je dobro ozavestiti takšne stvari, ki so na videz enostavne, a nosijo v sebi neprecenljivo moč, ki jo potrebujemo v vsakdanjem življenju.

Ne pozabite, da so tudi Nadangeli vezani na elemente: Nadangel Ariel je povezan z elementom Vode, Mihael z Ognjem, Gabriel z Zrakom in Rafael z Zemljo. Povabite jih k tej vaji in obogatite svoje življenje z odkrivanjem vaše notranje moči.

Za to vajo potrebujete mir, predvsem pa biti s svojo zavestjo prisotni TUKAJ in SEDAJ:

Vajo začenjamo z uravnoteženjem elementa Zemlje, ki predstavlja v našem življenju trdnost in stabilnost, prevelika prisotnost tega elementa pa nosi v sebi oholost in čustveno hladnost: Vdihnite in vizualizirajte svoje telo, svoje organe, svojo trdnost, ki se nahaja znotraj vas. V tem trenutku, si predstavljajte, da vas objame zelena svetloba in prikličite k sebi Nadangela Rafaela. Naj vas napolni s svojo močjo. Izdihnite in vizualizirajte vse blokade, bolečine in žalosti, ki se topijo in ki zdrsnejo z vsakih izdihom. Ponovite to 4-krat.

Element Zraka predstavlja v našem življenju naše misli in prevelika prisotnost tega elementa povzroča nemir in anksioznost . Vdihnite in vizualizirajte zrak, ki vstopa v vas. Napolnite se z njegovim vonjem, z vonjem, ki ga ljubite in ki se preko pljuč širi v vse vaše telo. Pri prvem vdihu povabite k sebi Nadangela Gabriela, ki bo prinesel s sabo rumeno svetlobo in ki vas bo napolnila z energijo. Nato pa izdihnite in vizualizirajte umazan zrak, ki gre iz vas in ki nosi stran slabe misli. Ponovite to 4-krat.

Element ognja prinaša v naša življenja moč, a preveč ognja zbuja jezo in ostala negativna čustva. Vdihnite in vizualizirajte svetlobo, ki prodre v vas in ki vam prinaša toplino in prijeten občutek. Vse vaše telo postaja z vsakim vdihom bolj toplo in svetlo. Nato pokličite k sebi Nadangela  Mihaela, ki vas bo napolnil z vijolično- modro svetloba. Ko izdihnete vizualizirajte črn dim, ki se kadi stran od vašega telesa in ki nosi stran vso negativnost ter se izgubi v zraku, daleč stran od vas. Tudi to vizualizacijo ponovite 4-krat.

Element vode govori o naši prilagodljivosti, a tudi o lenobi in neaktivnosti. Vdihnite in vizualizirajte se v vodi, ki je živahna kot v potočku in svobodno drsi v večnost. K sebi prikličite Nadangela Ariela in predstavljajte si rožnato svetlobo, ki vas popolnoma prevzame. Izdihnite in vizualizirajte vodo, ki vas čisti in odnaša s sabo vse skrbi in čustvene blokade. Tudi to vajo ponovite 4-krat.

Ob zaključku se ne pozabite zahvaliti Nadangelom in sebi – ter moči, ki jo nosite in zbujate s temi vajami. V kolikor pa se vam zdi, da bi potrebovali pri uravnovešanju vašega življenja pomoč, mi lahko pišete in z Angelsko pomočjo bom poiskala osebno vodstvo za vas.

7 komentarjev

 1. Pinka pravi:

  Prekrasno. Hvala.
  tvoj blog je zakladnica znanja in modrosti.

 2. milena pravi:

  Hvala ……

 3. Vesna pravi:

  Hvala še od mene.
  Zelo bi me zanimalo, če bi lahko kaj več napisala kaj se zgodi če je preveč nekega elementa v človeku ali premalo. ali kje bi lahko našla kaj na to temo. Zelo me zanima.

 4. Kati pravi:

  Zelo zanimivo!HVALA!!!!

 5. Jana pravi:

  Hvala za vedno nova vodstva!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.