Moj blog

1. marec, 2019ANGELSKA NAPOVED ZA MAREC

Drage sestre in bratje, angelska napoved za marec je tu. Sedaj se resnično odpira čas v svet sprememb. Prva vrata vanj se bodo odklenila že čez nekaj dni. Preberite pozorno našo napoved in začutite dobro v sebi, ki vas bo vodilo v pravo smer.

Prišel je marec 2019, za marsikoga težko pričakovani čas, ki predstavlja začetno točko vseh večjih sprememb in transformaciji v tem letu. Zato je tako pomembno, da se sedaj zavedate, da ste ŽIVI in da je sedanji trenutek edinstven v vaši in človeški zgodovini. Prišlo je obdobje pravih in velikih sprememb, katerih semena morate sedaj posejati, kajti že prihodnji meseci bodo hitro pokazali, kakšna bo vaša žetev konec leta –  koliko ste naredili zares zase.

Ta mesec se bo zgodilo veliko ekstremnih stvari. Kazale se bo tudi v vremenu, povsod po svetu. Kar se bo dogajalo znotraj nas, se bo bolj kot kdaj koli prej odsevalo tudi v Naravi. Bodite pozorni, koliko čustvenega neravnovesja in intenzivnosti v reakcijah bo prisotno v tem času. Na dan bo prišlo veliko strahu in jeze in vse, kar je bilo zakopano in zanikano, bo privrelo v tem obdobju na plan. Bodite pripravljeni že naslednji teden, ko se bodo začela odpirati poglavja iz preteklosti, lahko celo daljno zakopanih skrivnosti, za katere niste niti slutili.

Nova Luna bo v naslednjem tednu odprla posebno poglavje o skrivnostih, ki bodo počasi kapljale v naša življenja. Vsakemu drugače, a vsem za skupno in najvišje dobro. Prav zato bo to izjemno primeren čas za introspekcijo in za to, da začnemo pravilno brskati po sebi. Vse Vesolje se bo trudilo in to tudi z različnimi »zunanjimi blokadami« (recimo okvarami avta, računalnika, zamudami …), da se bomo obrnili vase in začeli iskati po preteklosti, v kateri se skrivajo odgovori o naši sedanjosti. Namenite sebi dovolj časa v prihajajočem mesecu. Obrestovalo se vam bo.

Tudi duhovnost se bo v tem mesecu soočila z realnostjo, veliko starih prepričanj se bo porušilo vase. Duhovnost bo postala veliko bolj praktične narave in se tako lažje in učinkoviteje približala ljudem. A ne pozabite, da se edina in prava duhovnost nahaja znotraj nas, ozreti se moramo vase in začutiti svojo povezanost z Enostjo, z Bogom, z Univerzumom – kakorkoli poimenujete vaš Vir življenja. Resnica se skriva v naših srcih in samo od tam bo lahko razbila vse napačne predstave. Resnica živi v naših srcih, tam je izvor naših pravih energij. Ne pozabite, da se energija srca manifestira kot  ljubezen, hvaležnost, sočutje – začnite jih širiti zavestno.

Preveč ljudi trenutno živi v ekstremnih emocijah, polni so napetosti in ne znajo več zadrževati notranjega stresa. A vsa negativna čustva  lahko zdravimo … z Ljubeznijo. Ljubezen je tista, ki razume, da sta jeza in frustracija vezani na notranje pomanjkanje Ljubezni, ki ustvarja nesrečo in nezadovoljstvo. Pomanjkanje ljubezni, ki lahko izhaja iz preteklosti, je zgradilo pred našimi očmi nekakšen filter, ki nas loči od našega notranjega izvora Ljubezni (od našega srca in povezanosti s sabo) in vse, kar vidimo preko tega filtra, je napačno in omejeno. In ker zaradi tega filtra ne znamo prepoznati Ljubezni, ki domuje znotraj nas, začnemo projicirati svoje nezadovoljstvo v zunanji svet. Sami ustvarjamo svet, v katerem bivamo in smo z njim nezadovoljni.

Zato je to obdobje tako pomembno za introspekcijo; da ugotovimo in spoznamo, od kod izvira naša nesreča, naše nezadovoljstvo. Soočiti se moramo s tem, kar smo lahko zanikali vse življenje in kar je ostalo skrito pred nami – a vse smo si sami skrili, sami pred sabo. Pravo soočanje nas bo ozdravilo, saj prihajajo vse bolezni, bolečina in težave iz emocionalnega telesa, ki pa ga lahko zavestno ozdravimo le z Ljubeznijo. Sedaj, v marcu 2019, se lahko ozdravimo.

Po drugi strani pa, če se čutite jezno, sovraštvo, nezaupanje do življenja … boste sedaj to tudi živeli, ker projicirate svoja čustva navzven, z drugimi besedami povedano; z njimi ustvarjate sedanjost, ki vam ni všeč. Ljudje vam bodo odgovorili na nivoju in vibraciji vaših čustev, na to, kar čutijo, da prihaja od vas. Če boste pošiljali navzven strah, boste strah prejeli nazaj – v tem mesecu podvojenega. Enako velja za potrpežljivost in ostala pozitivna človekova stanja.

Resnično se pred nami odpira čas za transformacijo; da začnemo s svojimi čustvi ustvarjati boljši svet – zase in za druge. Če čutite, da potrebujete v tem občutljivem času osebno vodstvo, se lahko vedno obrnite name, ki vam lahko z Angelsko pomočjo pripravim vašo osebno Angelsko karto za ta čas.

Tokrat se bodo prave spremembe takoj videle tudi navzven, v tem času se bodo čustva širila močneje in se jasno projicirala v svetu. Predvsem bo to očitno posameznikom, ki krivijo »zunanji« svet za vse njihove težave. Težava se nahaja in nastane znotraj posameznika, ki svoja negativna in nerazrešena čustva zrcali v zunanje dogodke. Naše življenje je odsev naših pričakovanj in želja – a velikokrat samo na nezavedni ravni.

Na ta svet smo prišli za našo duhovno transformacijo. In sedaj je resnično pravi čas zanjo. Da prepoznamo ljubezen, ki se nahaja v našem srcu in da jo pričnemo širiti dalje. Kajti to smo prišli pravzaprav počet na ta svet. Ves svet se trenutno odpira in istočasno sesuva za višje dobro, za duhovno revolucijo, ki se bo zgodila v tem času. Bodite pripravljeni in naredite res nekaj za svojo duhovno rast v prihajajočem času. Delajte na svojih mislih in na čustvih – na odkrivanju prave Ljubezni-  in svet bo postal boljši kraj.

12 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Draga Ana, hvala za tvojo in angelsko napoved. Potrjuje vse, kar čutim že nekaj časa. Iz srca hvala ker si z nami ter ker so z nami angeli

  2. Miha pravi:

    Tudi z moje strani hvala za to marčevsko napoved. Vse kar pišeš je res. Pred nami se odpira, ruši, sesuva, ustvarja … Novi svet.
    HVALA, ker si z nami.

  3. Mihaela pravi:

    Hvala za to napoved in za pomoč, ki jo nudiš.
    Vse kar smo ustvarja svet.
    Odlično povedano. A kako za to prepričati ta ego?

  4. Zvezda pravi:

    Zanimivo da tudi jaz čutim podobno.
    SPREMEMBE, SPREMEMBE, SPREMEMBE.
    Hvala, Velika Duša <3

  5. Kati pravi:

    sem dočakala čas sprememb.
    Ga potrebujem v duši.
    HVALA

  6. Vita pravi:

    Hvala za Luč, katero širiš s pomočjo Angelov

  7. Eden pravi:

    Skrivnosti bodo privrele na dan … zame že prihajajo, a ne gre takobza skrivnosti kot za vse, kar skrivam sama pred sabo. Hvala ?

  8. Tina pravi:

    Veliko dela nas čaka. Hvala za vse.

  9. Teja pravi:

    Nekaj bo na teh “zunanjih okvarah”… Dva različna avtomata za kavo sta mi včeraj in danes pojedla denar. Ostala brez drobiža in kave?. Tudi računalnik mi deluje počasi kot polž… Očitno mi Vesolje želi sporočiti, da se moram umiriti, živeti v trenutku (znat počakat) in morda je že skrajni čas, da se odvadim kofeina?.

    Hvala še enkrat za nadaljno vodstvo oz. prihajajoči «čustveni»čas.
    Tudi sama vam priporočam Angelsko karto. Sama sem jo zdaj resnično potrebovala, saj me čakajo velike zunanje (ter notranje) spremembe…in očitno še za marsikoga drugega…

  10. Veronika pravi:

    Hvala za vodstvo in za vse, kar daješ.
    Angelsko karto bi tudi jaz zdaj zelo potrebovala. Čutim spremembe, nekatere so že tu, druge prihajajo.

  11. Janko pravi:

    V marcu imam RD. Podaril si bom spremembo in obiskal kakšno delavnico. Prosim Nadangela Mihaela za blagoslov in Ariela za podporo.

    Hvala in vsem lepo in dobro

  12. Pika pravi:

    Tudi sama čutim, da bo pomlad čas sprememb. Razkrivanje skrivnosti iz preteklosti pa mi je nakazal tudi moj angel varuh, le nekaj ur preden sem prebrala tvoj blog!
    Kako zelo toplo mi je pri srcu, ko sinhronosti bogatijo naš svet! Hvala in srečno vsem!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.