Moj blog

19. februar, 2019POLNA LUNA POGUMA

Drage sestre in bratje, polna Luna poguma je odličen čas za to, da se posvetite področju vašega srca. Tam se namreč skriva posebna moč, s katero boste lahko prinesli novo Luč v vaše življenje. Izkoristite današnji dan in vzemite iz njega vse, kar se da.

Tokratna polna Luna je vezana na srce in duha, kjer domuje naš pogum. Zato je danes čudovit dan, da se poglobimo v pomen poguma v našem življenju. Predvsem pa da se ga poslužimo in si z njegovo pomočjo pridobimo prostor, ki ga potrebujemo v svojem življenju. Namenite danes kakšno misel tudi prostoru, tako v fizičnem kot metaforičnem smislu. Vsi ga potrebujemo in vedno manj ga imamo. Predvsem pa si vzemite čas za naslednjo energetsko tehniko:

Poiščite si miren kotiček, kjer si morate prižgati svečko, kadilo ali ogenj. Nekaj časa opazujte v miru plamen, nato pa zaprite svoje oči. Z mislimi prenesite plamen, ki ste ga prej opazovali, na področje vašega tretjega očesa. Nato pokličite k sebi svojega Angela Varuha za njegov blagoslov in si predstavljajte zlato-rdečo Luno nad vašo glavo, s katere kaplja v vaše srce Soma (božji nektar), dokler se vaš prsni koš ne prične svetiti kot ogenj.

Nato poskusite začutiti, kako ta ogenj čisti iz vašega srca vso nečistočo, strahove, skrbi, jezo, žalost, frustracije, bolezen, ipd. Dovolite svojemu notranjemu ognju, da spremeni vse nečistoče v sočutje, zaupanje, mir, radost, dobro počutje, hvaležnost in vsega, kar si v življenju želite. Dovolite ognju, da gori vedno močneje in da je vedno svetlejši – vse, kar pride z njim v stik se spremeni v božjo luč.

To je čudovita tehnika, ki je najučinkovitejša prav ta dan v letu.

Danes je čudovit dan, da poglobljeno razmislite o vlogi poguma v vašem življenje, saj vam bo danes bolj kot kdaj koli, hitreje jasno, kje se skriva resnica. Ogenj, ki ga vsebuje današnja Luna, bo osvetlil in razsvetlil še tako temne kotičke vašega srca.

Naj dodam še to, da je današnja polna Luna zaradi svoje narave vezana na Nadangela Gabrijela,ki prinaša sporočila posameznikom z višjih sfer. Zato bodite danes posebej čuječi in prisluhnite svojemu notranjemu glasu, ki se lahko poveže z njim. Ne glede na to, v kakšni obliki prejmete danes katero koli Angelsko sporočilo, je to za vas zelo pomembno. Še vedno smo v času, ko je introspekcija lažja kot bo kasneje, zato ga izkoristite in se povežite z Nadangelom Gabrijelom.

Pogumno stopite življenju naproti, saj boste danes in v prihajajočih dneh odkrili marsikaj, kar vam je bilo do sedaj skritega. Povežite se s to posebno Luno in prinesite si z njeno pomočjo dodatno Luč v vaše življenje.

Ne pozabite, da je to največja in najsvetlejša Luna v vsem letu – naj vam jasno pokaže pot, ki je resnično vaša.

4 komentarji

  1. Jana pravi:

    Hvala za prekrasne napotke 🙂

  2. Ketu pravi:

    Iz srca hvala za vse napisano.

  3. Teja pravi:

    Hvala❤❤❤

  4. Sara pravi:

    to je pravi dan za prave odločitve zame <3
    HVALA

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.