Moj blog

12. februar, 2019PLES NARAŠČAJOČE LUNE

Drage sestre, ples naraščajoče Lune vas bo vodil najti energijo Starodavne ženske znotraj vas. Naraščajoča Luna je poseben čas, poln navdiha in upanja, v katerem boste lahko našle stik s svojo pravo naravo, s svojo Starodavno žensko. Sledite ji.

Naraščajoča Luna je dinamična, sveža, iskriva, saj pride na dan po tednu počitka – podobno kot se to zgodi s pomladjo. To je Luna polna moči, polna pričakovanj in iniciativ. Njena energija nam ponuja prenovo, nove zamisli in rast. Vodi nas k pogumnim dejanjem, k uresničevanju želja in k izražanju lastne individualnosti.

Naraščajoča Luna odpira tisoč poti in tisoč usod; ponuja nam prihodnost, o kateri odločamo sami. Uporabimo to njeno moč za načrtovanje, za našo osamosvajanje in za odgovornost, ki jo imamo do sebe. Rastimo in širimo se z njo. Sledi meditacija na naraščajočo Luno, ki vam bo pomagala poglobiti stik s sabo in oživeti Ženske energije, ki se skrivajo v vas.

MEDITACIJA NA NARAŠČAJOČO LUNO

V tednu naraščajoče Lune si vzemite čas za to posebno meditacijo. Usedite se udobno in predstavljajte si, da se opazujete, kako tečete proti gozdu. Predstavljajte si vse podrobnosti;  začutite  veter, ki vam mrši lase in tla pod nogami, ki podpirajo vaš tek. Na vaši poti ni ne ovir ne ničesar, kar bi upočasnilo vaš tek. Tako dobro se počutite, da bi lahko tekle vso večnost. Bolj kot tečete, bolj si želite teči.

Med tekom, vsrkajte vase energijo, ki prihaja iz okolja. Vsrkajte jo vase kot luč, ki vam daje moč naraščajoče Lune.

Ko ste vsrkale vso moč, ki jo potrebujete, se vrnite nazaj v realni svet, a to morate storiti čim bolj počasi. Vzemite si čas za to, da se napolnite popolnoma.

Ko opravljate takšno meditacijo, je zelo pomembno, da začutite fizične občutke, ki vas povežejo z vašim telesom in pripomorejo k materialnemu/fizičnemu ozaveščanju. Do Polne Lune lahko ponovite to meditacijo kolikokrat si želite. Nato bom objavila meditacijo za ob Polni Luni, kjer bom predstavila t.i. spiralo Polne Lune.

7 komentarjev

  1. Sara pravi:

    Hvala za to prelepo meditacijo

  2. Tina pravi:

    Ooo, to pa moram poskusit čim prej <3

  3. Ketu pravi:

    Četudi ni za moške,se mi zdi ta vizualna meditacija zelo zanimiva. Lahko poskusi tudi drugi spol?

  4. Vera pravi:

    hvala za ta ples – meditacijo – tek.

  5. Teja pravi:

    Hvala❤❤❤.
    Zanimivo. Bom poskusila.

  6. Zvezda pravi:

    Super meditacija, priporočam vsem, za moške in za ženske.
    Sem čutila eno posebno svobodo še ure po tem, ko sem jo končala.
    Namaste ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.