Moj blog

5. februar, 2019NOVA LUNA TIŠINE

Drage sestre in bratje, Nova Luna Tišine je poseben čas v letu, ko se mora vsak posameznik zazreti vase in prisluhniti svoji Notranji Tišini. Nekateri jo morajo šele poiskati, spet drugi ji morajo dati pravi pomen. Izkoristite čas, ki se odpira s to Novo Luno, okrepite svojo moč v Zunanjem svetu.

Leti zadnje čase veliko misli po vaši glavi? Današnja Nova Luna vam lahko prinese tišino in notranji mir, ki ga potrebujete. Gre za poseben dan v vsem letu, ko se naša zavest avtomatsko in brez prevelikega truda obrne vase in prisluhne sveti tišini, ki odmeva v njej. Verjetno danes ne bo nihče čutil posebne potrebe po druženju, medtem ko se bosta pričela intuicija in intelekt vedno bolj krepiti, in to vse do Polne Lune. Učenje in študij bosta v teh dveh tednih stekla izredno lahko. Današnja nova Luna povečuje našo sposobnost po opazovanju, poslušanju in komunikaciji. Danes lahko tisti, ki imajo globok stik s sabo, zaznajo glasove ali prisotnost s subtilnih svetov.

Poskusite ostati danes v svoji komunikacij preprosti in jedrnati. Kajti današnja Luna, ki ji pravimo Temna Luna Tišine, blagoslavlja posameznike le, če znajo dati pravi pomen tišini, ki se skriva znotraj nas.

S to Novo Luno se odpira mesec introspekcije, osamljenosti in obračanja vase. Nov cikel notranje osredotočenosti, iskanja miru in sprave  z Življenjem, ki ga imamo na Zemlji. Po mesecu navdiha in iskanja višjega smisla življenja, se moramo sedaj zavezati vsemu, kar smo se v preteklem času naučili. Praktično moramo vnesti v življenje vse dobro, kar smo se naučili. Če se bomo znali v tem času zavezati pridobljenemu znanju preko trdega dela, je uspeh zagotovljen.

To pomeni, da če že nekaj časa razmišljate, da bi spremenili prehrano, ker veste, da to potrebujete, je to idealen čas, da to storite. Če ste opravili kakšen poseben tečaj ali izobraževanje in se naučili pomembnih stvari, je sedaj čas, da vse spravite v prakso, da živite to, kar ste odkrili, kot Resnico.

To tranzitno obdobje je zelo pomembno, ker se premikamo iz točke upanja k zavezovanju in pravemu cilju. Dobro je zavestno slediti Luninim mesecem in opazovati, kako določene teme napredujejo v našem življenju.

Prisluhnite zato svoji notranji tišini. Tam se skriva vir ene največjih moči, ki jih imamo v sebi. Moč poslušanj; slišati in prepoznati resnico ter nato znati slediti resnici – ki se vedno skriva samo v našem srcu. Tišina je vir vseh zvokov. To je globoka lekcija miru, introspekcije, tišine – vse to so orodja, ki vam služijo, da pridete do sebe.  Uporabite jih.

Ko lahko nekdo meditira in biva v miru v tišini, takrat lahko te energije stečejo in nas napolnijo. Vedeti moramo, da te energije delujejo zelo dobro na področju čustev, medtem ko se v materialnem svetu ustavljajo in nas blokirajo. V tem času moramo paziti, da se ne preveč navežemo na zunanji svet. Paziti se moramo materialnih želja in iskanja svoje varnosti v zunanjem svetu, v denarju in materialnih dobrinah.

Ko pa znamo te energije usmeriti vase, v svoja čustva, se lahko začnemo premikati zelo hitro v pravo smer – k ozdravljenju svoje Duše. Mogoče vidite to kot metaforo, a drugače ni mogoče razložiti energije, ki se sedaj gibljejo in vodijo ta svet. Bolj globoko ko bomo šli ta mesec vase, dlje bomo prišli. A za to potrebujemo »sposobnost poslušanja« –  iskanje smisla, ki se skriva za besedami. A najprej moramo znati prisluhniti sebi.

To je izvrsten čas za glasbo, mantre, petje manter. Mantra predstavlja MOČ našega uma, ki lahko v tem času postane supermoč.  Če tega še ne počnete, začnite v tem mesecu s ponavljanjem manter, prav zaradi Lune in vseh energij, ki se širijo v svetu.

Danes je odličen dan za introspekcijo in sledeča vprašanja: Zakaj nočete prisluhniti glasu svojega srca? Zakaj ste ga utišali? Koga v svojem življenju poslušate in zakaj?

Vzemite si čas in odgovorite svoji Notranji Tišini.

11 komentarjev

  1. Sara pravi:

    Hvala za novo vodstvo

  2. Tina pravi:

    Kaj veš, da si prav zadela?
    Že od včeraj čutim v sebi en poseben mir, danes pa bi se narajaje odklopila od vsega …
    Hvala <3

  3. Zvezda pravi:

    Hvala za vse, kar daješ. Tvoja vodstva so vedno globoka, prava, čutena … si naša prava luč v svetu polnem zmede.

  4. Veronika pravi:

    Naj me Tišina razvsetli!

  5. Miha pravi:

    Zelo zanimiv prispevek in Luna.
    Ljudje bi morali preživeti več v tišini kot pa v hrupu. Morali bi manj govoriti, več poslušati in svet bi se TAKOJ spremenil

  6. Vita pravi:

    Hvala za tvoje delo. Vedno vsaka beseda na svojem mestu. Vedno z angelskim pridihom.

  7. Kati pravi:

    Hvala, ker me spominjaš na vse lune.
    Brez tebe se stalno zgubljam!
    HVALA 🙂

  8. Vera pravi:

    Hvala za Luč, ki jo širiš.
    Objem ?

  9. Luna pravi:

    Naj energije tega dne ostanejo ves mesec ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.