Moj blog

1. februar, 2019ZAZNAVANJE ANGELOV

Drage sestre in bratje, zaznavanje Angelov v vašem življenju je lahko zelo različno. Eni jih slišite, drugi jih vidite, tretji jih čutite. Ni važno, katera je vaša pot, važno je le, da na njej vztrajate.

Čeprav lahko nekateri Angele vidimo in slišimo, tako kot lahko vidimo in slišimo človeka, jih večina ne more nikoli videti, pa vendar jih lahko začuti na nek svoj način. Obstajajo različni načini, kako lahko začutimo Angele okoli nas.

Sama jih pogosto zaznam blizu sebe po vonju cvetic. Pogosto, ko meditiram, čutim vonj vrtnic v svoji sobi. Občasno napovedujejo svoj prihod tudi z nežnim pišem, pa čeprav so vsa okna in vrata zaprta. Kolikokrat so mi ljudje pripovedovali, kako so v določenih trenutkih začutili premikanje v zraku, pa čeprav ni bilo v prostoru prepiha. Obenem jih je preplavil občutek miru in ljubezni.

Angele pa lahko slišite tudi v smislu nežne glasbe. Včasih slišimo posebno pesem ob pravem trenutku, včasih pa nam lahko v ušesih zadoni angelska pesem. Spet drugič lahko opazite svetlobo, ki govori o prihodu vašega Angela. Bela svetloba nakazuje prihod Angela Varuha, medtem ko tiste barvne govorijo o prisotnosti Nadangelov. Če vas zanimajo barve Nadangelov, sem o tem že pisala na tej povezavi.

9Pa vendar ostaja najpogostejši način, da začutimo angelsko prisotnost, val ljubezni, ki napolni naše srce. Če se vam zdi, da čutite ob sebi vašega Angela, ne smete dvomiti v vaš občutek. Vedno je z vami.

Pogosto nam želijo pokazati, da so ob nas tako, da nam narišejo pred oči besedo Angel. Kdor pozna ime svojega Angela, lahko opazi tudi njegovo ime. Moj ljubljeni Ariel mi je že mnogokrat prišepnil svoje ime in vsakič, ko sem ga slišala ali videla, sem se mu nasmejala in zahvalila.

Nadangeli in Angeli Varuhi prinašajo v naš fizični svet čisto duhovno energijo. Bolj kot jim zaupate, bolj kot verjamete vanje in jih prosite za pomoč, več blagoslovov boste prejeli.

Angeli nas čas čakajo, da se odločimo zanje in postanemo pripravljeni nanje. Zato iščite njihova znamenja v vašem življenju. To je način ko Angeli, Nadangeli in Angeli varuhi sporočajo njihovo prisotnost.

Danes vas vabim, da napišete v komentarje, kako sami zaznavate Angele oz. kako ste jih kdaj koli začutili. Delimo dobro, delimo Luč, ki nam jo prinašajo.

15 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Vidim jih kot luč, včasih drobne lučke tudi različnih barv. Med meditacijo mi tudi napolnijo prostor s svetlobo.

  2. Pinka pravi:

    Zaznavam jih preko znamenj, številk, oblakov … hvaležna za vse <3

  3. Vesna pravi:

    Kako lepo!
    Želim jih čutiti in včasih mi naklonijo zato kakšno nagajivo naključje 🙂

  4. Luna pravi:

    Dostikrat sem zaznala vonj vrtnice. vrtnic pa od nikjer.
    Lučke tudi včasih opažam z kotičkom oči … za drugo pa tebe berem.
    HVALA

  5. Jana pravi:

    Zanimivo in hvala za vse, kar si zapisala.
    Včasih se mi kaj zgodi in doživim in samo dvomim vase ..

  6. Marija pravi:

    Preko luck, stevil, oblakov… ❤️

  7. Nina pravi:

    piš brez prepiha, prijeten vonj, mavrična svetloba, toplo pri srcu

  8. Anja pravi:

    Ravno sedaj začenjam pozornost posvečati prisotnosti angelov in opažam, da so povsod, če le nisem preveč raztresena. Največkrat opozorijo nase preko številk, belih ptičjih peres, ko zaprem oči pa kot občutek prisotnosti, ki se se obarva z določeno barvo.
    Res čudovit svet. Hvala, ker ga s svojim delom budiš tudi v drugih.

  9. Teja pravi:

    Notranje zaznavanje: šumenje v ušesih, mrazenje, topel občutek, v meditaciji: bela utripajoča svetloba, preden se prebudim: modro-vijoličasta svetloba
    Zunanje zaznavanje: ponavljajoče številke, sinhronosti, peresa, sporočila preko glasbe…
    Notranje/zunanje: angelski glas oz. angelski klic (do sedaj dve takšni izkušnji)

    Hvala za opis vseh vaših dosedanjih izkušenj, saj sem ravno preko vaših blogov spoznala toliko načinov, kjer me spremljajo in bogatijo moj vsakdan in me sedaj še lažje vodijo po izbrani življenjski poti.

  10. Vita pravi:

    Hvala Šepetalki za lep blog in vsem vam, ki pričate o najlepši stvari, kr jih je mogoče ?
    HVALA vsem, ki dajete upanje ?

  11. Klara pravi:

    Angelski svet zaznavam preko znamenj in številk. Nekajkrat sem zaznala svojega angelčka tudi preko občutkov, a bilo me je strah verjeti vanje!
    Hvala za vse, kar pišeš o tem svetu in hvala, ker ga približuješ vsem nam

  12. tina pravi:

    hej,
    to brezmejno lepoto, ali občutenja angela čutim največkrat preko pesmi,kot da me nekdo boža po obrazu, številka, mavrica,mraz po telesu…in vedno rečem hvala,hvala, hvala.
    božanski občutki!

  13. tina pravi:

    želela bi samo deliti še eno izkušnjo…takrat sem začela verjeti, da je res ob meni,mi pomaga pri prebolevanju ter mi da vedeti da bo vse v redu!
    leta 2015 je umrl moj ljubljeni…kakšna je bolečina ob tem, verjetno ne rabim govorit…nisva se niti poslovila…strta, žalostna, jokajoča…sem čez dva dni dobila po radiu sporočilo na pesem “Reka luči”…in vedno, ko sem potrebovala njegov odgovor, sem ga prejela v obliki pesmi….to je tako noro dober občutek…da vem, da je ob meni, da me sliši….hvala ti za to!

  14. Zvezda pravi:

    Hvala vse za te prelepa pričanja.
    Jaz jih zaznavam v ljudeh -vem, da zveni čudno, a je tako!
    Pogosto slišim v besedah ljudi odgovore, katere iščem.
    Hvala Angelom, vsem vam ki delite vaša ČUDOVITE izkušnje in hvala tebi daraga Šepetalja ker širši pravo LUČ!

  15. Janko pravi:

    Žalosten sem, ker jih ne zaznam, čeprav prosim, ne vem več, kako. Žal nimam izkušenj z Angeli, morda sem se oddaljil od suptilnega sveta zaradi stresa, bolečine,nemoči in vsega slabega…

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.