Moj blog

18. januar, 2019LUNIN MRK ŽENSK

Drage sestre in bratje, v ponedeljek se napoveduje nov Lunin mrk, ki odpira vprašanje ženskosti v življenju vsakega izmed vas. To je izjeme čas, ki vam bo omogočil lažji stik s svojo žensko platjo in nenazadnje boljše razumevanje principa, ki je vezan na skrb in prejemanje.

Po sončevem mrku 6. januarja, prihaja v ponedeljek, 21. januarja še »pripadajoči mu« Lunin mrk; prvi v seriji letošnjih Luninih mrkov in zadnji namenjen in obarvan s popolnoma ženskimi energijami. To je poseben mrk, ki odpira žensko zavest, žensko naravo pravilnega predajanja in pripadanja. Tudi pri nas ga bo mogoče videti jasno na nebu in vse, ki si bomo vzeli čas zanj, nas bo lahko prevzel s svojimi rdečkastimi toni. Prav zaradi rdečega luninega mrka sem tudi izbrala nedeljo, 20. januarja, da izvedem seminar Ženska Magija, saj gre za edinstven čas v letu, ko bomo lažje manevrirali z vsem, kar nosi ženski predznak.

Ponedeljkov Lunin mrk je izjemnega pomena za vse, ki znajo predano nečemu ali nekomu slediti.  Najsi bo to ideja, učenje ali navdih. Skriti Lunini žarki bodo ta dan spodbujali vse, da ojačijo in se bolje zavedajo energijo, ki pripada ženski naravi. Kajti ženska magija izvira prav iz ženske narave in pravega zavedanja sebe kot ženske.

Čas okoli Luninega mrk je popoln za meditacijo, kontemplacijo, molitev, ponavljanje manter in ostale duhovne tehnike. Najbolje boste naredili, če boste ta dan namenili duhovnemu svetu in se izognili materialnim zadevam. Ta dan namreč ni dober za katere koli pomembne odločitve, kot so sprememba službe, poroka, selitev, denarna vlaganja in podobno.

Ker je ta popoln Lunin mrk povezan z žensko, je povezan tudi z elementom vode in simbolom ki ga nosi voda: čustvi. Bodite pozorni ta dan na vse čustvene blokade, ki jih opažate pri sebi. Najbolje bo, da ostanete ves čas potrpežljivi in se izognite izražanju svojih čustev in misli. Manj ko bo prišlo ven ta dan, bolje bo za vse.

Ta dan bodite pozorni tudi na vse, kar jeste. Poskusite ostati na lahki in surovi hrani ali si privoščite post, če lahko. Poskusite se izogniti kuhani hrani, predelani hrani in mesu. Bodite pozorni na to, kar ta dan popijete. Kaj hitro lahko namreč pride do slabega počutja.

Posvetite ta dan dajanju in skrbi za druge. Podarite nekaj nekomu, za katerega veste, da je manj srečen od vas. Poskusite biti čim bolj skrbni do vaših dragih in jim ta dan ponudite svojo pomoč, če jo potrebujejo. Če imate blizu svojo mamo, ji namenite nekaj lepega kot recimo rože, saj gre za prvo žensko v vašem življenju. Počastite jo.

Ne pozabite, da se bo vse, kar boste ta dan delali, premaknilo in razvilo zelo počasi, pa vendar bo uspeh zagotovljen. To je odličen dan za to, da se pričnete učiti karkoli vezano na duhovnost. Ali vsaj za branje kakšne navdihujoče knjige.

V ponedeljek boste lahko posebej navdahnjeni k temu, da izrazite svojo resnico, a bodite pozorni in kritični glede vsega, kar ta dan slišite. Lunini žarki lahko hitro zmedejo vašo percepcijo in stvari bodo izgledale drugače kot so v resnici.

Da tudi fizično ozavestite ta Lunin mrk, se pred njem in po njem stuširajte. Če lahko in to tudi znate, namenite jutranjo meditacijo Luni, tudi preko določenih jogijskih položajev, ki simbolizirajo prav Luno.

Preživite dan v miru in izkoristite energije, ki vam bodo na voljo za svojo rast in boljše razumevanje ženskega principa v sebi.

5 komentarjev

  1. Ketu pravi:

    Vsi mediji trobijo o koncu sveta za ta mrk. Hvala, ker širiš dobro!
    Živele ženske!

  2. Hana pravi:

    Ta mrk že drugi dan čutim intenzivno. Sem živčna, napeta, dogajajo se mi vse možne nesreče – vem, kličem jih s svojimi mislimi.
    Upam, da čim prej mine. Te bom pa upoštevala in vsa tvoja in angelska navodila.
    Hvala, duša <3

  3. Vesna pravi:

    Hvala za sve dragocene napotke. Nič ne verjamem v konec sveta. Tej mediji samo iščejo drame in konflikte …

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.