Moj blog

11. januar, 2019PODZAVESTNA SPOROČILA

Drage sestre in bratje, podzavestna sporočila so tista sporočila, ki jih vaša zavest ne zna prepoznati. Ta sporočila lahko pridejo do vas preko sanj, preko jezikovnih lapsusov, preko dejanj, v katerih se čutite »vodeni«. Ne zanemarjajte tega aspekta vaših življenj; v njih se skriva marsikateri odgovor, ki ga iščete.

So ljudje, ki znajo do potankosti opisati svoje sanje vsako jutro, ko se zbudijo. Potem so tisti, ki pravijo, da nikoli ne sanjajo. Sanjamo vsi, a od razvitosti posameznikove zavesti je odvisno,  v kolikšni meri si sanje nato zapomni. Bolj kot je človek ujet v zunanji, materialni svet, težje si zapomni svoje sanje, ker je njegova pozornost ves čas usmerjena navzven. Bolj kot zna posameznik »brskati po sebi«, se poglabljati in zaznavati širši svet okoli sebe, bolj si zapomni svoje sanje – takemu človeku sanje resnično govorijo.

Mnogi še danes trdijo, da je edini resnični svet – sanjski svet in da je vse ostalo nerealnost. Marsikdo se ob tej ideji samo nasmehne, a človekovo bivanje je veliko kompleksnejše kot si lahko mislimo, kajti živimo le v svetu zavesti; obstaja pa še svet podzavesti in nezavednega. In prav v tistem svetu se skrivajo informacije o vsem, kar v zavestnem svetu iščemo: kdo smo, zakaj smo tu, kakšno je naše poslanstvo.

Večina odgovorov na ta vprašanja, se skriva v naših sanjah. Tu se nahaja svet podzavestnih sporočil.

Sanje so pomembno orodje pri psihoanalizi, ker brez ovinkov – pa kljub temu v izjemno zapleteni obliki – povemo vse o sebi. S sanjami lahko napovedujemo prihodnost in opozarjamo svoj zavestni del o morebitnih nevarnostih ali tudi življenjskih  priložnostih. Z analizo svojih sanj, predvsem pa s potrebno potrpežljivostjo, lahko pridemo do pomembnih odkritij o svojem življenju. Predvsem o tem, kar v zavestnem stanju si nismo sposobni priznati.

A za pravo analizo podzavestnih sporočil je potrebna tudi prava odmaknjenost. V veliko pomoč nam je pri tem lahko slovar simbolov, v kolikor se ne zaupamo pravemu strokovnjaku. A za pravilno analizo sanj mora posameznik slediti sanjam vsaj mesec dni, da  lahko odkrije »rdečo nit posameznikove podzavesti«.

Z analizo sanj se verjetno ukvarjam skoraj leto dni. Preko njih zdravim svojo podzavest, do katere drugače nimam vstopa. Mislim na vse vzorce in travme, ki jih nosim v sebi z otroštva. Menim, da je terapija dolgotrajna, a zelo učinkovita. S tem, ko daljše obdobje sledim svojim sanjam, opažam, da se določeni elementi ponavljajo, kakor tudi prevladujoče barve. Vse to so jasni znaki, ki jih moja zavest še ni sposobna sprejeti, če ne preko simbolov.

Pred kratkim sem prišla do neverjetnega odkritja. Ko si zjutraj s partnerjem »izmenjava« sanje, velikokrat opaziva, da sanjava iste sanje, z istimi elementi, vsebino. To mi je dodatne potrditev, da si preko sanj sami napovedujemo prihodnost; ker z njim deliva prihodnost, so elementi sanj isti; skupaj bova doživela isto.

Vstopanje v svet sanj je lahko zelo zapleteno na začetku. A se ne smemo ustrašiti kompleksnosti simbolov in sporočil, ki jih najdemo, kajti vse tisto … smo mi; v drugačni obliki, v drugačnem prostoru in času … in če smem pripomniti, gre za tisti del, ki ga vedno iščemo; pristen, pravi, brez mask, brez omejitev.

Pričnite pisati svoj Dnevnik sanj in namenite mu čas, ki si ga zasluži. Prosite ob tem Angele za pomoč, da vas navdahnejo in da vam pomagajo, da si sanje drugo jutro zapomnite. Iz prvih, sramežljivih zapisov, lahko pridete do Knjige vašega življenja.

Vabljeni na seminar MAGIJA ŽENSK, ki se bo odvil v Gorici, v prostorih društva Lapis, v nedeljo, 20. januarja od 10-15h.

Seminar je namenjen vsem, ki želite spoznati pravo moč, ki se skriva ne samo v vaši duši, temveč tudi v vašem telesu. Magija žensk je vezana na pravilno razumevanje ženskega in moškega principa, ki se skriva v vsaki izmed nas. Šele s pravim razumevanje in notranjim ravnovesjem lahko nato pričnemo zavestno »čarati svoje življenje«. Vabim vas, da skupaj spoznamo moč Prave Ženske Magije.

Program seminarja

Teoretičen del:
10:00-11:00 Kaj je Magija? Izvor Ženske Magije.
11:00-12:00 Ženski in moški princip – Kako pravilno uravnati in delovati preko različnih energij v našem življenju? Kako potencirati ženske energije.
12:00-12:30 prosto
12:30- 13:30 Boginja Luna, Boginja Venera, Boginja Zemlja – prepoznati in uporabiti različne magične energije v vsaki žensk. Moč zapeljevanja, percepcije, sprejemanja in intuicije.
Praktičen del:
13:30-15:00 Magija žensk v praksi (zelišča, uroki, kristali, …)

Informacije in prijave do 15.1.2019 na sepetalka.angelov@gmail.com

9 komentarjev

 1. Luna pravi:

  Zelo zanimiva spoznanja. Imam obdobja ko sanjam vsak dan, potem pa nič. Če sem prav poštena, tista obdobja ko sanjam se več ukvarjam s sabo 🙂
  Hvala

 2. Sara pravi:

  Iz srca <3 hvala
  Moje sanje so zmeraj samo občutki …

 3. Vita pravi:

  Jaz pa sanjam vsako noč in me bi zelo zanimala prava analiza sanj. Pišem si dnevnik občasno in tudi opažam da se elementov ponavljajo. Zelo bi bila vesela še kakšnega bloga na to temo.

 4. Tina pravi:

  Zanimiva delavnica — kako bi prišla!

 5. Hana pravi:

  Hvala za odpiranje vrat v širši svet 🙂

 6. Katja pravi:

  Zelo zanimiva tema, meni se dogaja, da kadar sanjam in se zjutraj zbudim ter si sanje zapomnim se to isto zgodi v realnosti, kot , da bi vnaprej vedla kaj se bo zgodilo. Res zelo zanimiva tema!!!

 7. Tujka pravi:

  Hvala 💖

 8. Teja pravi:

  Hvala. Tudi jaz se veselim še kakšnega bloga na to temo… Zanima me, kako je s sanjami na prazno luno. Zakaj so takrat posebne oz. bolj realistične? Nosijo kakšno posebno sporočilo takrat? Je odvisno od tega v katerem mesecu je prazna luna?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.