Moj blog

4. januar, 2019NOVA LUNA ZMAGOVALCEV

Drage sestre in bratje, nova Luna zmagovalcev se odpira v nedeljo zjutraj in prinaša s sabo moč, da sami dosežete zastavljene cilje. Kaj je življenje brez ciljev? Kako ga živeti brez zmag? Uporabite do konca pozitivne energije v zraku in dosežite v prihajajočem mesecu vse, kar v prejšnjem letu niste.

Prva letošnja Prazna Luna nam odpira nov cikel prenov in pomlajevanja; v sebi nosi posebno moč čiščenja misli in srca ter nas s svojo svežino pripravlja na izzive, ki nam jih prinaša novo leto. Ta osvežujoča in krepilna Luna bo v nas zbudila pozitivnega bojevnika in moč, da zaživimo svoje sanje. Prav zato ji pravijo Luna Zmagovalcev. Izkoristite njen cikel in dosežete svoje cilje in sanje v času, ki se odpira.

Simbol, ki jo najbolje ponazarja in ki lahko največ pove o njeni naravi, je slonov rilec, ki čisti vse prepreke na osebni poti – za nas in za druge, ki bodo za nami prehodili isto pot. Bodimo navdih in luč vsem, ki se soočajo z izzivi in izkušnjami, ki jih dobro poznamo.

Obenem so energije te Lune močno povezane z vodo – elementom, ki čisti dušo in srce. Voda kot vir življenja, kot hranilo planeta, nosi v sebi prej omenjene moči pomlajevanja. Postavite vsak večer v prihodnjem mesecu kozarec vode pod njene žarke in prosite jo, da deli z vami moč, ki jo ima. Z lunino vodo si lahko nato umijete obraz ali jo popijete. Če ne verjamete v njeno moč, jo poskusite primerjati z vodo, ki je niste postavili čez noč polniti z Lunino energijo. Razlika bo opazna že v njunem okusu.

A bolj kot stoječa voda, so energije te Lune povezane z energijami rek. Reke so sveti kanali čiščenja, saj odnašajo proč tok, ki ga ne potrebujemo več in nas hkrati vodijo v prihodnost. Reke nikoli ne spijo. Primerjajte jih s svojimi čustvi, s svojimi strastmi, s svojim srcem.

Prav tako govori voda o našem izvoru, o naši družini in o sočutju, ki ga imamo do svojih bližnjih. Prav zato nas ta posebna Luna vodi k srčni milosti, ki jo moramo deliti z vsemi, ki nas obkrožajo. Poiščite jo v sebi in delite jo dalje. Blagoslov, ki ga boste prejeli ob tem, bo neponovljiv.

V kolikor se nahajate v obdobju, kjer dvomite vase ali pa se le počutite odrezane od svojih sanj, je to edinstven čas v letu, ko se lahko zazrete globlje v svoje življenjske in vsakdanje odločitve ter ustvarite nove, lažje in jasnejše poti.

Energije okoli nas so ob tej Luni idealne za duhovno poglabljanje preko meditacije ali kakšne druge duhovne tehnike. V teh dneh si vzemite čas in predelajte stara čustva, osvobodite se tistih, ki jih ne potrebujete in osredotočite se na tiste, ki vas izpolnjujejo. V kolikor je mogoče, se sprehodite do reke in si predstavljajte, kako vse, česar ne potrebujete več, teče stran od vas po reki, na katero meditirate.

V času po polni Luni, torej ob zadnje krajcu v tem mesecu, se ne pozabite osredotočite na vse, kar želite, da življenje odplakne od vas. Počnite to z zavestjo in z izdelanim ciljem o tem, česa nočete več v vašem življenju. Postanite Zmagovalec na poti vaših želja s točno zavestjo o tem, kar želite in česa nočete. Sedaj je pravi čas.

9 komentarjev

 1. Nina pravi:

  Hvala za še eno angelsko vodstvo.
  Iz srca hvala.

 2. Pinka pravi:

  Hvala za energijo, katero daješ preko tvojih besed.
  Hvala za MOČ, ki jo deliš.
  Komaj čakam seminarja: IZVRSTNa tema 🙂

 3. Anemone pravi:

  Hvala za tvoje vodstvo. Hvala za vrsto informacij, ki jih deliš. Cenim vse in v srcu se ti zahvaljujem ter prosim, da ti pride vse povrnjeno.
  Nova luna zmagovalcev mi je zelo všeč. Iščem moč da grem dalje.

 4. Miha pravi:

  Nova Luna Zmagovalcev — naj se vse izpolni!

 5. Teja pravi:

  Hvala za nasvete glede vode in lune. Bom poskusila.

 6. Sara pravi:

  Obožujem bloge povezane z luno … odkar te berem gledam več v nebo 🙂
  Hvala<3

 7. Neli pravi:

  Hvala za nasvete in napotke.
  Zelo me zanima Magija žensk … bi se dalo zvedeti kaj več?

 8. Jana pravi:

  Naj bo zmaga duhovni dosežek …

 9. Gaja pravi:

  hvala.hvala.hvala.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.