Moj blog

1. januar, 2019NOVO LETO 2019

Drage sestre in bratje, novo leto 2019 je odprlo svoja vrata. Sedaj leži na vas, ali boste znali v polnosti odpreti tudi svoja vrata: Srca, Duše in Življenja. Zapomnite si le eno za to leto: bolj ko boste znali teči z življenjem, lažje bo vse steklo.

Leto 2019 bo prelomno leto v našem duhovnem svetu. To bo leto pravih sprememb, preobratov, resnice. Prihaja čas, kjer bomo lahko zavrgli tisto, kar resnično zavaja in pustili prostor tistemu, kar nas polni z ljubeznijo. A za takšen preobrat zavesti se bo moral marsikdo soočiti z vsem, kar je storil narobe v svojem življenju. Ogromno preteklih napak bo splavalo na površje in samo najbolj iskreni izmed nas bodo znali počistiti in očistiti življenje, ki jim je bilo dano.

Prav zato vas vabim, da postane rdeča nit prihodnjega časa – iskrenost. Kajti samo iskrenost do sebe in do drugih vam bo omogočila, da se boste lahko dokončno osvobodili preteklosti. Preteklost nosi odgovore sedanjosti in za to, da jih znamo najti, moramo biti do sebe predvsem iskreni. Včasih tudi neizprosni, pa vendar ves čas ljubeči, da se ne ustavimo in ustrašimo. Zapomnite si, da ni treba nikoli reagirati ali odgovarjati nikomer v istem trenutku. Vzemite si čas in poglobite se v vse, kar se vam dogaja, kar čutite, kar doživljate.

Osredotočite se na vsa znamenja in znake, ki se vam pojavljajo na vaši poti ter kot detektivi iščite odgovore na rebuse, ki vam jih ponuja življenje kot v igri. Obračajte se na Angele z radostjo in radovednostjo. Predvsem oni vam lahko pomagajo k dvigovanju zavesti in vibracij, ki vam bodo pomagale pri razumevanju življenjskih ugank.

Druga točka moči v letu 2019 sta navdih in vera. Usmerite svojo puščico visoko v nebo in postavite duhovnost v vašem življenju na pravo mesto. Na prvo mesto. Odločite se, da se boste vsako jutro zbudili za to, da slavite Življenje in ne zato, da mehansko sledite svojim navadam. Odločite se za srečo. Odločite se zase.

Bodite aktivni v kreiranju vašega življenja, pa tudi vaše okolice. Svet je tisto, kar smo skupaj zgradili – aktivno in pasivno. Gradite svet, v katerem živite, aktivno. Delajte na sebi – pozitivno in z zavestjo.

Predvsem pa bodite pripravljeni – tokrat tako kot nikoli.

Svet se mora spremeniti, predvsem zato, ker se upiramo, smo pasivni, nas je strah. Določene spremembe bodo prišle, pa naj se jim še tako upiramo. Vedite, da bolj kot se upirate, bolj radikalne spremembe bodo nastopile. Zato se sprostite. Poiščite točko ravnovesja in moči v sebi preko meditacije in pozitivnega poglabljanja. Od tam ne bo nobena zunanja nevihta tako močna, kot se lahko zdi.

Uživajte v letu pred vami. Življenje je dar, je priložnost … življenje ste vi.

Še enkrat, srečno v letu 2019!

4 komentarji

  1. Vita pravi:

    Srečno novo leto!
    Nebena zahvala in nobena lepa želja ne bodo nikoli dovolj za vse, kar daješ.
    Srečno vsem bralkam in bralcem, sestram in bratom!

  2. Bojana pravi:

    Hvala, draga Ana… ?

  3. Tina pravi:

    Hvala za vsako besedo posebej … Srečno 2019!

  4. Janko pravi:

    Hvala za vse misli in vzpodbudo. Vse je na nas samih.
    Naj v 2019 vzklije in dozori čim več zdravega in močnega.
    Četudi se kaj ponesreči ali posuši, nič hudega. Seme Resnice, Ljubezni in Poguma še vedno ostane.

    Osti jarej !

    (najstarejši slovenski pozdrav, ali krajše OJ, vsem skupaj).

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.