Moj blog

18. december, 2018AFIRMACIJE ZA SPREMEMBE

Drage sestre in bratje, afirmacije za spremembe so pomembno orodje v vašem življenju na poti do sreče in razumevanja sebe. Vnesite jih v svoje življenje zavestno ter opazujte, kaj vam prinašajo. Spoznajte njihovo moč in zaupajte življenju, ki vas bo vedno pripeljalo tja, kjer boste najlažje izrazili svoj potencial.

Charles Darwin je prvi spoznal pomen sprememb pri razvoju življenja, ko je dejal, da ne preživi najmočnejša vrsta, niti najinteligentnejša, temveč tista, ki se najhitreje prilagodi spremembam.

Vse okoli nas se stalno spreminja: ljudje, čustva, narava. Čeprav je sprememba del naravnega reda življenja, nas včasih tako straši, da jo začnemo odlagati v nedoločeno prihodnost. In prav zato, nas mora včasih življenje »poriniti« v določene (disfunkcionalne) situacije, ki ji zelo dobro poznamo; stara služba, navada ali napačna zveza. Da se »zbudimo« in odmaknemo od neželenih fiksacij, ki nas držijo nazaj pred tem, da bi zrasli in postali srečni. Da bi se odprli spremembam.

Če si želimo resnično biti srečni in izpolniti namen našega življenja, se moramo naučiti odpreti spremembam in jih sprejeti v svoje življenje z oprtimi rokami. Za to, da vnesemo spremembe v naše življenje, ni treba da ga popolnoma poderemo in naredimo čez vse in vsakogar revolucijo. Mnogi se bojijo sprememb, ker jih je strah izgubiti, kar imajo. A spremembam se zares odpremo, ko začnemo hoditi korak za korakom proti zavesti, ki nas nato vodi k razumevanju, da sprememba ni kazen, temveč priložnost z rast. Je dar. Sprememba, pa naj si bo še tako velika in negativna, je sama po sebi dar, ker prinaša v sebi možnost-priložnost za RAST. A vrnimo se sedaj k temu, kako spremeniti v našem življenju tisto, kar ne gre.

Prav stvar, ki jo moramo v življenju spremeniti, je vedno ista : način mišljenja. Pri tem nam lahko zelo pomagajo pozitivne afirmacije, ki so pomembno orodje pri duhovni rasti. Afirmacije za spremembe nam lahko zelo pomagajo k postopnemu brisanju negativnih misli, k spremembi našega odnosa do novosti in starih mentalnih shem.

Izberite afirmacije za spremembo, ki so vam najbližje, ponavljajte jih vsak dan, naj postanejo vaša mantra. Če afirmacije ponavljamo s pravim prepričanjem in pravim odnosom, postanejo pomembna opora v času sprememb. Ne zanemarjajte njihove moči in moči, ki jo imajo misli v vašem življenju.

Danes vam podarjam 10 afirmacij za spremembo. Izberite tisto, ki zadoni znotraj vas, napišite si jo ali natisnite. Lahko jo tudi spremenite in prilagodite lastnim potrebam. Važno je le, da ste pri ponavljanju vztrajni in s srcem pri stvari.

Pripravljena sem se spremeniti in se naučiti novih stvari.
Čas je, da se odprem novim priložnostim.
Želja po tem, da spremenim svoje misli, spreminja moje življenje.
Z radostjo in hvaležnostjo gledam vse spremembe, ki mi jih ponuja življenje.
Sem edina, ki lahko spremeni moj način razmišljanja.
Pripravljena sem spoznati aspekte mojega življenja, ki jih lahko spremenim.
Sledim poti sprememb in ostajam zvesta sebi.
Z radostjo sprejemam spremembe, ki se dogajajo zunaj in znotraj mojega življenja.
Korak za korakom spreminjam misli v svojem življenju.
Sprejemam spremembe, ker so del toka življenja.

Naj bodo pozitivne spremembe motor sprememb v vašem letu 2019.

8 komentarjev

  1. Teja pravi:

    Hvala za podarjene afirmacije. Pa poskusimo ☺

  2. Jana pravi:

    Hvala. Zmeraj napišeš tisto, kar rabim.
    Začenjam sedaj.

  3. Vera pravi:

    Draga Šepetalka. Priznam da se sprememb bojim, ker se bojim izgubit še tisto malo kar imam.
    Razumem da če ni sprememb ni napredka…. bom poskusila afirmacijo ki me je prebudila.
    HVALA <3

  4. Hana pravi:

    Hvala za to darilo 🙂
    Hvala za vse kar daješ :)))

  5. Tina pravi:

    Pripravljena sem spoznati aspekte mojega življenja, ki jih lahko spremenim.
    HVALA

  6. Kati pravi:

    Lepe afirmacije za najboljše spremembe ❤❤❤

  7. Janko pravi:

    Naj v sebi začutim tisto Spremembo, ki me vodi po poti Življenja pokončno, jasno in navdihujoče…

  8. Janko pravi:

    Naj me Zimski Solsticij popelje globoko v Gozd in naj v objemu vilinske energije občutim rojstvo novega Sončnega Kralja.

    Hvala Zemlja,
    Hvala Nebo,
    Hvala Ogenj,
    Hvala Voda,

    za vse, s čimer ste me hranili v 2018 in s čimer me boste v 2019 plemenitili in navdihovali.

    HVALA

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.