Moj blog

14. december, 2018NADANGEL AZRAEL

Drage sestre in bratje, Nadangel Azrael je poznan kot Angel smrti, saj vas uči odmisliti in razumeti smrt kot del življenja. Tolaži vas, ko imate strto srce ter zdravi vse rane, ki se pojavijo ob izgubi. Pokličite ga v svoje sanje in zaupajte mu.

Nadange Azrael lahko s svojo neskončno nežnostjo ozdravi vsako srce, ki trdi zaradi izgube ali česa drugega. Če imate zlomljeno srce zaradi izgube ali če poznate nekoga, ki še ni prebolel določene izgube, prikličite k sebi Nadangela Azraela, da potolaži in ponudi moč tistemu, ki ga potrebuje.

Ko se boste obrnil na pomoč k Nadangelu Azraelu, da vam pomaga preboleti izgubo ljubljene osebe, vas bo najprej objel z ljubečo in toplo energijo, kot bi vas ljubeče objela ljubljena oseba.

Takoj vam bo potolažil srce in vas napolnil z upanjem. Ena njegovih glavnih nalog je prav v tem, da pomaga človeku razumeti skrivnost smrti.

Azrael nas uči, da je smrt drug aspekt življenja. Samo ko ljudje dojamemo, da fizična smrt ni enaka smrti duše, lahko premagamo vse strahove, ki so vezani na to temo ter se osvobodimo bolečine.

Če smo žalostni ali melanholični ob izgubi nam drage osebe, je prav Nadangel Azrael tisti, ki nam lahko pozdravi srce. Njegova moč in veličina se kažeta v tem, da lahko privede pokojno osebo v naše sanje in da se lahko na tak način pravilno poslovimo od nje.

Preden greste spat, pokličite Azraela k sebi. Zaprite oči in predstavljajte si, da vas objema svetloba bež barve. Nato izgovorite ime osebe, ki jo želite srečati v sanjah. Preden zaspite, na pozabite prositi tega nežnega Nadangela, da si naslednje jutro zapomnite sanje, kjer srečate pokojnega. Nato se mu zahvalite.

Čeprav ga kličejo Angel smrti, nam lahko Azrael pomaga tudi ob drugačnih priložnosti. Ta Nadangel nam ponudi roko v vseh tranzicijskih obdobjih, ter nam pomaga razumeti, da ima vse svoj začetek in svoj konec.

One Response

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.