Moj blog

7. december, 2018NADANGEL SANDALFON

Drage sestre in bratje, Nadangel Sandalfon je Angel glasbe in tonov, ki višajo vaše osebne frekvence, krepijo vašo avro in vam ustvarja ščit pred negativnimi energija. Prikličite ga k sebi, ko želite razumeti, katera glasba vas lahko v določen primeru premakne in neželenega stanja zavesti.

Glasba predstavlja poseben del naših življenj. Povsod nas spremlja in premalo se zavedamo moči, ki jo ima na nas. Zvok nas lahko pomiri, nam da moč, nam prenese številne občutke, ki nas pogosto vodijo na naši poti. Vsi poznamo moč, ki jo ima glasba na nas, malo od nas se tega popolnoma zaveda. Ve se, da ko posluša glasbo nosečnica, si jo zapomni tudi otrok v trebuhu in ko jo ponovno sliši kot dojenček, ga lahko pomiri. Glasba ne vpliva samo na človeka, temveč tudi na rastline in živali, ki zaznavajo višji spekter zvočnih frekvenc kot ljudje.

Glasba je čudežno zdravilo, ki prodre globoko v naše telo, v vsako posamezno celico vse do naše duše. Glasba ima moč zdravljenja in višanja frekvenc. Zavedati se moramo, da ima vsaka glasba, ki jo slišimo, na nas vpliv. Tudi tista, ki se vrti v ozadju v trgovinah, na postajah … naše uho zazna čisto vse in ta »čisto vse« prodre globoko v nas. Premislite dobro o glasbi, ki vam je všeč in glasbi, ki vam je posiljena z okolja. Agresivna, prazna, negativna glasba nas lahko hitro ponese v stanje, ki ni naše in nas s tem blokira nad tem, da začutimo moč življenje in potencial, ki ga imamo. Angeli nam lahko pomagajo tudi na tem področju.

Nadangel Sandalfon je Angel glasbe in pomaga glasbenikom na njihovi poti, jih spodbuja in je ob njih, ko nastopajo. A za to, da ga lahko pokličemo, nam ni treba biti pravi glasbeniki.

Na Nadangela Sandalfona se lahko obrnete s prošnjo, da vam pokaže najprimernejšo glasbo, ki vam bo pomagala povzdigniti vaše frekvence, okrepiti vašo avro in vam dati moč, da se lahko uprete vsaki negativnost okoli vas. Različni ljudje potrebujemo različno glasbo in različne frekvence. Nekateri imajo v sebi preveč »ognja«, zanje je najboljša pomirjujoča glasba ali pa posneti zvoka vode. Spet drugi potrebujejo zaradi preveč energij povezanih z »vodo« v svojem telesu, živahno in močno glasbo. V kolikor niste strokovnjaki na področju energij, boste zelo težko prepoznali, katere energije prevladujejo v vas v določenem obdobju, zato je najboljše, da se za to obrnete na Nadangela Sandalfona.

Poklicati Nadangela Sandalfona je zelo enostavno, za to se morate postaviti v vaš »sveti prostor« ( sobo, kjer meditirate ali imate postavljen vaš Angelski oltarček), si prižgete dišečo palčko ali svečo, zaprete oči in se osredotočite na globoko dihanje, ki vas pripelje do stanja notranjega miru.

Koncentrirajte se na vaše dihanje, da boste lažje očistili misli z vaše glave. Ko se počutite dovolj umirjeni in brez motečih misli, prosite Nadangela Sandalfona, da vas objame s svojo turkizno svetlobo ter se predajte njegovi luči. Ne pozabite, da morate vedno, ko kličete Angele, ohraniti pozitiven odnos in odpreti svoje srce.

Ostanite v tem stanju, dokler ne boste imeli občutka, da morate odpreti svoje oči. Nato si dobro oglejte prostor, v katerem ste, saj je zelo mogoče, da vam bo v trenutku, ko boste odprli oči, prišla na misel določena pesem ali glasba. Lahko tudi prižgete radio ali televizijo, če do tega ne pride in se ustavite ob glasbi, ki zbuja nek poseben in pomemben občutek v vašem srcu: tudi to bo lahko odgovor Nadangela Sandalfona.

Ta enostaven priklic lahko ponovite vsakič, ko čutite v sebi željo ali potrebo po glasbi in frekvencah, ki vas povzdigujejo. Zavedati se moramo, da se s časom spreminjamo, da se energije znotraj nas spreminjajo in posledično je tudi glasba, ki jo potrebuje naš duša za razvoj, lahko različna glede na posamezno obdobje. Prikličite Nadangela Sandalfona vsakič, ko potrebujete njegovo pomoč in ko želite povzdigniti svoje vibracije. Tudi on vam bo hvaležen, da vam lahko pomaga.

3 komentarji

  1. Jana pravi:

    Hvala za prelep opis Nadangela Sandalfona.

  2. Vera pravi:

    Zelo zanimivo je to o glasbi. Pri branju blogov ugotavljam da so možnosti okoli nas neskončne.
    HVALA

  3. Janko pravi:

    Naj življenje pleše po struna Duše…
    HVALA, SANDALFON

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.