Moj blog

4. december, 2018NADANGEL ZADKIEL

Drage sestre in bratje, Nadangel Zadkiel je Angel, na katerega se lahko obrnete zmeraj in to za različne stvari. Ko si želite boljšega razumevanja sebe, vašega življenja, drugih, ko želite odpuščati in živeti svobodno … je tu VEDNO za vas.

Današnji blog namenjam Nadangelu Zadkielu; Nadangelu spomina, sočutja in odpuščanja. Zadkiel dobesedno pomeni božja vrlina. Kot najvišjo človekovo vrlino sodi prav gotovo odpuščanje. A ta Nadangel nas ne uči odpuščanja v njegovem splošnem pomenu, temveč tistega s srcem, saj le odpuščanja s srcem omogoča pravo in dokončno odpuščanje v mislih. Ko odpustimo enkrat s srcem, povežemo na novo misli in naša čustva. Ju povežemo in okrepimo. Njih in sebe.

Zadkiela najpogosteje povezujejo z učenjem, znanjem in razumevanjem. Prav zato se lahko nanj obrnemo, ko potrebujemo širše razumevanje našega življenje, nas ali koga drugega. Pogosto ga invocirajo študentje, čeprav je njegova pomoč več kot razumevanje in memoriziranje informacij. Na pomoč ga lahko prikličete tudi, ko imate v službi kakšno predstavitev oz. ko morate nekomu predati vse informacije, ki jih potrebuje.

Nadangel Zadkiel nas spodbuja, da ohranimo odprte misli, da se znamo odpreti novostim in da znamo ostati tolerantni do drugačni od nas. Je pravi Angel, ki z ljubeznijo povezuje naš miselni svet z našim čustvenim svetom. Uči nas, da se življenje stalno spreminja in da mu moramo znati slediti na pravi način.

Sledi seznam vseh stvari, ki jih lahko prosite Zadkiela. Zapomnite si, da vam Angeli lahko pomagajo le, ko jih pokličete in le, če jim prisluhnete. Brez osebne volje vam ne bodo vsilili svoje pomoči.

Povežite se s tem Nadangelom v meditaciji ter prikličite ga k sebi z odprtim srcem:
Ko morate nekomu odpustiti.
Ko morate nekoga nekaj naučiti.
Ko imate pomembno prezentacijo.
Ko se želite znebiti negativnih misli in jih zamenjati s pozitivnimi.
Ko si morate zapomniti veliko število informacij, tako za delo kot za študij.
Ko opazite, da vas v življenju vodi um namesto srca.
Če se morate z nekom pogovoriti o neprijetnih temah.
Ko ne veste kako reagirati, ker so vas ranili s kritiziranjem.
Če ste pozabili, kam ste založili pozabljen predmet.
Ko morate napisati pomembno pismo ali e-sporočilo.
Ko se ne spomnite imena nekoga, ki ste ga pred kratkim spoznali.
Ko potrebujete zaupanje vase.
Ko začenjate kateri koli projekt, ki zahteva raziskave.
Ko iščete vaše avtentično duhovno identiteto.
Ko prepuščate bolečino, ki je ostala v vas zaradi agresivnih razmerij.
Če se čutite čustveno blokirani.
Če se želite znebiti vsakršne oblike zamere.
Ko želite izboljšati svojo jasnoslušnost.

Vsak Nadangel vam lahko obogati vaše življenje. Le povabiti ga morate k sebi, ga začutiti in spoznati ter mu popolnoma zaupati. Ne pričakujte, da bo njegov prihod spremljal ognjemet, temveč bo to drobna lučka, ki jo boste lahko opazili le, ko boste dovolj odprti in osrediščeni.

One Response