Moj blog

30. november, 2018ANGELSKA ŠTEVILA: ANGELSKE KOMBINACIJE

Drage sestre in bratje, Angelska števila in vse Angelske kombinacije nosijo posebna sporočila samo za vas. Vzemite si čas in ne dovolite življenju, da vas odvleče stran od vaše Prave Resnice. Kajti samo vaš Pravi Jaz je tisti, ki bo znal prebrati in sprejeti naše sporočilo.

Večina ljudi misli, da Angelska števila zajemajo števila od 1 do 10, nato pa je treba informacije o posameznih številih prenesti na ostale kombinacije števil upoštevajoč različne kombinacije. A še zdaleč ni lahko »ujeti« pomena neke kombinacije, sploh če sta si števili po pomenu nasprotujoči. Recimo Angelsko število 1 pogosto govori o začetkih, medtem ko prinaša Angelsko število 9 nek zaključek ( recimo obdobja, situacije). Ko ju združimo v katero koli kombinacijo, na primer 19, 91, 911, … naletimo lahko pri njegovi interpretaciji na nek miselni zdi, ki zahteva veliko poglobitev za pravo in globoko razumevanje.

Današnji blog namenjam kombinacijam s številom 1. Naj vam služi kot luč, s katero boste nato znali »prebrati« pomen videnih števil, ki se v njih skriva samo za vas.

12 12:12 12:21
Kombinacije z Angelskimi števili 1 in 2 vas opozarjajo na to, kako vas stare navade ovirajo v življenju. Med navade štejemo tudi lenobo, saj gre predvsem za neko usidran vzorec, ki nas blokira do boljšega življenja. S tem številom nam Angeli sporočajo, da je napočil sedaj čas, da stare in škodljive navade spremenite v nekaj pozitivnega. S tem številom vas navdihujejo, da sprejemate nove izkušnje z optimizmom v srcu, kajti samo pozitiven pristop vam zagotavlja, da boste prišli do zadanih ciljev in zamenjali »staro« za »novo«. Te kombinacije števil vodijo vedno v nov življenjski cikel, ki pa si ga moramo sami ustvariti.

13 13:13 13:31
S številom 13 ( in ostalimi kombinacijami) nas Angeli opozarjajo na določene pretrese, ki jih bomo srečali na svoji poti. Vse to se odpira zaradi določenih karmičnih razlogov, ki nam bodo ob vsem prinesli tudi nove duhovne priložnosti. Angelsko število 13 nas prosi, da se prilagodimo k spremembam z milostjo v srcu. Če se v trenutku, ko se vam pojavlja to število, v dvomih o vaših naslednjih korakih, prosite Univerzum za novo vodstvo.

14 14:14 14:41
Angelsko število 14 govori o iniciativnosti, novih projektih, o cilju, uspehu in zadovoljstvu. Ko vidite kombinacije števil 14, poskusite ohraniti vašo osredotočenost na osebnih ciljih in osebnih željah. V sebi nosi to število sporočilo, da moramo biti previdni in modri pri vsakem novem koraku, ki ga uberemo, pa čeprav hodimo po pravi poti in v pravo smer.

15 15:15 15:51
Vse kombinacije med 1 in 5 vibrirajo na nivoju odločitev, pomembnih sprememb in prilagodljivosti. Govorijo o samostojnosti, občutljivosti, kreativnosti, širjenju znanja, ljubezni in energiji. Ko naletite na kombinacije teh dveh števil, vas Angeli vabijo, da vnesete v svoje življenje določene spremembe. Sedaj je čas, da se osvobodite starih omejitev in vezi ter s tem pripravite prostor novemu in boljšemu v vaše življenje.

16 16:16
Kombinaciji števil 1 in 6 vibrirajo z močjo volje, samostojnosti ter močjo, da premagamo vse ovire. Ko naletite na ta števila, vas Angeli spominjajo, da vaše misli ustvarjajo vašo realnost, zato bodite vedno pozitivni glede vsega, kar se vam dogaja. Prisluhnite svoji intuiciji in notranji modrosti pri pomembnih odločitvah. Predvsem pa spoznajte, da boste vi in vaši dragi imeli vedno dovolj potrebnih materialnih dobrin. Zaupajte Vesolju.

17 17:17
Angelsko število 17 vibrira na nivoju energij duhovnega prebujenja in iluminacije. Predstavlja notranjo modrost in manifestacijo želja. Gre za zelo srečno kombinacijo števil, ker preklicujejo s svojimi vibracijami vse novo in dobro. Ko naletite na to število, vam Angeli sporočajo, da ste na pravi poti in da morate še bolj prisluhniti lastni intuiciji. Svojo Luč lahko prenesete na druge s pomočjo vaših darov.

18 18:18
Kombinacije števil 1 in 8 se nanašata na napredek, intuicijo in instinkt. Preko tega števila vas Angeli spodbujajo k večji koncentraciji in pozitivnemu odnosu. Govori nam o tem da se približujemo zaključku neke faze. Naj vas ne bo strah izgube, zaključka določenega odnosa oz. cikla. Zavedajte se, da se vam odpira nova pot, ki bo veliko boljša od prejšnje

O številih s kombinacijo 1 in 9 sem pisala v tem blogu: Sporočila števil: Kombinacije števila 9 in 19. Vsakič, ko naletite na Angelsko število, se ustavite, umirite in zahvalite. Tudi če ne razumete njegovega sporočila, ga del vas razume. Če se počutite blokirani ob njihovi interpretaciji, preprosto prosite za dodatne razlago.

Nobeno vprašanje ne bo nikoli ostalo brez odgovora.

Comments are closed.