Moj blog

27. november, 2018NADANGELI VARUHI IN SKRBNIKI ZEMLJE

Drage sestre in bratje, Nadangeli varuhi in Skrbniki Zemlje so posebni Angeli, ki nosijo v vaša življenja ravnovesje in pomoč, ki ju potrebujete v našem vsakdanu. Pomagajo pa vam lahko le takrat, ko se obrnite nanje in jih povabite v svoja življenja. V nasprotnem primeru lahko le čakajo na vaš klic.

Angeli in Nadangeli so vedno z nami: vodijo nas, nas varujejo in nam pomagajo v vsakem trenutku našega življenja. Mnogi ne vedo, da imajo Nadangeli posebno sposobnost, da se lahko nahajajo na več mestih istočasno. To jim omogoča, da lahko pomagajo in varujejo več ljudi istočasno in na različnih krajih.

Med vsemi Nadangeli jih izstopa pet, ki nam kažejo svojo prisotnost skozi pravo Ljubezen, Luč in Vodstvo. Teh pet Nadangelov je znanih kot Nadangeli varuhi in Skrbniki Zemlje. To so Mihael, Rafael, Gabrijel, Ariel in Angel Duha.

Nadangel Mihael je Angel ognja, pravičnosti, razumevanja in Modre Sablje ozdravljenja. Predstavljajo ga kot bojevnika z oklepom in modro sabljo, z rdečim ogrinjalom in velikimi snežno-belimi krili. Njegova energija nam pomaga razumeti smisel našega življenja in svet okoli nas. Njegova ljubezen je močna in zaščitniška. Pokličite ga, ko se želite prečistiti. Njegova goreča modra sablja vas bo očistila negativnih energij in prečistila negativnih misli. Njegov glas je močan in doneč, ko nam priskoči na pomoč, nas vedno porine v pravo smer, v smer pravice.

Nadangel Rafael je Angel elementa zraka, misli in zdravljenja. Velikokrat naletimo na njegovo podobo kot na prinašalca sporočil z Nebes. Na Zemljo pride ob sončnem vzhodu in nas vodi skozi ves dan. Nadangel Rafael nam prinaša nova razumevanja in nove izkušnje. S pomočjo svoje neskončne ljubezni nas uči gledati na vsako izkušnjo z drugačnimi očmi. Predvsem pa se nam pomaga osvoboditi vsake oblike obsojanja ali sojenja. Nadangel Rafael je vodja vseh Angelov zdraviteljev, ki kliče in pošilja k bolnim prošnje in molitve za ozdravitev.

Nadangel Gabriel je Angel elementa vode, čustev in najglobljih spoznanj. To je Angel ravnovesja med moškim in ženskim principom ter sočutja (zase in za druge). Gabrijela prikazujejo bodisi kot žensko, bodisi kot moškega, saj je njegova energija zelo nežna. Prav zato nas ravno on uči uravnovesiti moške in ženske energije, ki se nahajajo znotraj nas. Ne pozabimo, da moramo imeti oboje, ne glede na naš spol. Večina težav, ki jih imamo v medosebnih odnosih, izhaja ravno zaradi neravnovesja teh energij. Nadangel Gabriel nam lahko velikokrat pomaga tudi z intuicijo in uvidi, ki jih dobimo glede tega, kako bi se morali obnašati ali katero odločitev izbrati. Predvsem pa nas uči sočutja.

Nadangel Ariel je vezan na element zemlje, je Angel živali; pravzaprav vseh živih bitij. Prinaša mir, notranjo modrost in ljubezen. Ariel je zaščitnik Zemlje. Zagotavlja zaščito in preživetje vsem ljudem, živalim in dušam. Prav on je tisti, ki nas uči, da smo povezani z vsemi živi bitji. Kaže nam, kako naša dejanja vplivajo na vse Življenje, od največjega med drevesi do najmanjšega med živimi bitji. Pomaga nam ustvariti in širiti mir v svetu, začenši od miru, ki se nahaja v našem srcu.

Nadangel Duha je Angel brezpogojne ljubezni, Angel vseh nas. Nadangela Duha rišejo kot ogenj, ki se nahaja v naših srcih. Njegova oblika je čista zlata svetloba. Je iskrica, ki ustvarja življenje in je zelo pogosto Angel, ki zbira naše prošnje, da jih prenese do Nebes.

Obrnite se na vse te Angele varuhe, srečni bodo, da vam bodo lahko poslali njihovo prečudovito energijo in prinesli ravnotežje v vsak segment našega življenja. In ne pozabite, da vam lahko pomagajo le, če jih pokličete k sebi.

5 komentarjev

  1. Vita pravi:

    Prelepo novo znanje!
    Hvala Nadangelu Mihaelu, ki ga čutim zelo blizu.
    Hvala tebi Sepetalka, saj je tvoje delo in znanje edinstveno.

  2. Jana pravi:

    Meni je najbližje Nadangel Rafael … Moj element je zrak, rada imam sončno svetlobo, verjamem da se lahko vsak ozdravi z njegovo pomočjo.
    Hvala <3

  3. Anita pravi:

    Nadangel Mihael in Rafael sta moja najboljsa prijatelja:) spremljata me v mojih vsakdanjih situacijah, me scitita, opominjata na lepe stvari in mi vlivata moc. Tema, stres, nemir ipd situacije niso moje naravno stanje in tako sta ob meni vsak dan:) Kako neskoncna je moja hvaleznost, vesta:) Pa vseeno, hvala vama!:)

  4. Anita pravi:

    Hvala tebi Sepetalka, ker jih ubesedujes.