Moj blog

9. november, 2018ANGELI IN ZAKON BLAGOSLOVA

Drage sestre in bratje, Angeli in Zakon blagoslova so tesno povezani med seboj. Za komunikacijo z nami, kakor za pravilen pretok energije blagoslova, je potrebno ODPRTO SRCE. Samo odprto srce vam omogoča, da se energije stečejo naravnost tja, kamor so namenjene.

Zakon blagoslova je eden izmed Univerzalnih zakonov, ki vnaša v svet in v posameznika, ki blagoslavlja, notranji in zunanji mir. Zakon blagoslova deluje zelo podobno kot Zakon hvaležnosti. Da lahko pravilno delujeta oba, moramo imeti popolnoma odprto srce. Prejeti blagoslov človeka z odprtim srcem prinaša izjemen energetski vpliv na človeka, ki je blagoslovljen. Danes vam bom zato predstavila način, kako lahko blagoslavljamo in s tem zdravimo svet in vse, kar nas obkroža.

Vsakič, ko želite iskreno dobro nekomu, se vaše srce odpre in zlata svetloba steče do druge osebe. Ta zlata svetloba ima izjemno moč. Obenem objame in raztopi, karkoli je blokiranega v človeku ter ga tako osvobodi. Ta zlata svetloba ne prinaša blagoslova le drugim, temveč osvetli tudi srce človeka, ki blagoslavlja. Najlažje jo je zaznati, ko se popolnoma odpremo nekomu in mu želimo vse najboljše tega sveta. Vsak se je vsaj enkrat v svojem življenju počutil majhnega pred to svetlobo in blagoslovljenega, ker jo je lahko zaznal preko dobrote lastnega.

Ko blagoslovite z iskrenostjo in dobrosrčnostjo nekoga, ki vas je prizadel ali ranil, se zgodi nekaj neverjetnega. Zlata svetloba raztopi vašo bolečino in v istem trenutku razvozla vozle v srcu druge osebe.

lagoslov spada med največje darove, ki jih lahko podarite ali prejmete. A če želite, da Zakon blagoslova deluje, morate najprej imeti iskren namen po odpuščanju. Ko čutite še vedno pri tem blokado, vas vabim, da se obrnite na Nadangela Kamuela in Nadangela Gabriela, da vam pomagajo oblikovati vaše blagoslove v popolni iskrenosti.

Če vas nekdo oškoduje na finančnem nivoju, poskusite s sledečim samozdravljenjem. V mislih mu zaželite blagostanje; predstavljajte si denarni pretok, ki teče proti tej osebi in ga nato blagoslovite. Nadangel Mihael bo posredoval v to situacijo in vam omogočil, da vam bo izgubljen denar prišel nazaj, bil podvojen in da bo prišel iz drugega vira, torej ne od človeka, ki vam ga je vzel.

Če nekdo oškoduje vaše imetje, delo, vaše ime, … poskusite razumeti, kaj ga je gnalo k temu dejanju. Ni vedno lahko najti pravega razloga, pa vendar se skoraj vedno nahaja v pomanjkanju ljubezni do sebe. Nato ga blagoslovite z ljubeznijo, z ljubeznijo do sebe, samozavestjo, blagostanjem ali katero koli drugo stvarjo, za katero mislite, da mu lahko prinese mir v duši.

Nato ga vizualizirajte v situaciji, ko prejema tisto, kar potrebuje. Naslikajte si ga s strastjo in vztrajajte dokler ne začutite, da je prejel ves blagoslov, ki ste mu ga poslali. Tudi vi boste prejeli od tega dela poseben blagoslov: počutili se boste bolje in vaša luč bo bolj svetleča in močna kot kdaj koli poprej.

Nato sledi še težja naloga. Blagosloviti nekoga, ki je prizadel vaše drage. Ko lahko blagoslovite nekoga, ki je ranil nekoga, ki ga ljubite, takrat ste premagali svoj lasten ego. Tisti, ki vas je prizadel preko nekoga drugega, bo v svoji podzavesti začutil vaše odpuščanje in njegova avra se bo osvetlila z brezpogojno ljubeznijo. Snop svetlobe bo prišel v njegovo srce, medtem ko boste vi čutili globok občutek miru.

V življenju morate strmeti k vedno višji ravni, k vedno težjim nalogam. Ni dovolj ljubiti tiste, ki nas ljubijo. To znajo tudi najnižje človekove vrste …

Zakon blagoslavljanja pa vas ne zdravi in samo osvobaja. Omogoča vam posredovati ljubezen in milost v ves naš svet. Blagoslovite tiste, ki so proti vam, bolne, revne, živali, rastline, svetovne voditelje in zapomnite si, da je blagoslov ena od poti do miru na svetu.

10 komentarjev

  1. milena pravi:

    Dobro jutro in lep uspešen dan.Hvala za razlago.

  2. Marjana pravi:

    Amen.

  3. Tina pravi:

    Hvala za tvoj blagoslov ❤

  4. Vera pravi:

    Hvala ❤❤❤❤

  5. Tujka pravi:

    Hvala za blagoslov in novo znanje ?❤?

  6. Sara pravi:

    Iz srca hvala za ta srčni blagoslov ???????

  7. Mihaela pravi:

    Hvala za enkratno pomoč. Ne more vsak blahodlavljati, lahko pa vsak pošilja v muslih dobro ?

  8. Anita pravi:

    Draga Sepetalja, bolj se ne bi mogla strinjati z napisanim. Nisem pa pomislila, da bi blagoslovila tiste, ki so prizadeli moje ljube. Ponavadi prevlada jeza. 🙂 V vsakem primeru pa vem, da imajo ti blagoslovi veliko moc in vse je res, kar si napisala. Spet si vlila moc v to, da zemljabpostane raj:)

  9. Janko pravi:

    Drago Vrhovno Vodstvo, vse Angelske energije naprošam, naj do vseh, ki sem jih prizadel v mislih, besedah in dejanjih, pošljejo mojo prošnjo po odpuščanju. Naj se vsakomur namnože Obilje v takšni obliki, da občuti radost in olajšanje. Naj jim služi zdravje in vse Dobro.

    Isto jaz odpuščam vsem, ki so v bolečini in nevednosti isto storili meni, ali najbližjim.
    Naj se v NAJVIŠJE DOBRO STORI VSE NAJBOLJŠE.
    A m e n