Moj blog

7. november, 2018DANAŠNJA NOVA LUNA OSEBNEGA POSLANSTVA

Drage sestre in bratje, današnja nova luna je luna osebnega poslanstva. V zraku so danes edinstvene energije, ki vam bodo pomagale odkriti pot, ki vas pelje do vašega cilja. Zaupajte se času, ozrite se vase in preko iskrenega spraševanja, prisluhnite pravemu Notranjemu vodstvu.

Danes se pričenja nov cikel/mesec z izjemno Novo Luno, ki prinaša kljub njeni današnji temni plati, navdihujočo novo luč v naša življenja. Treba jo je le znati ujeti in jo pravilno usmeriti. Temu tudi namenjam današnji blog.

Današnja Luna razkriva naše osebno poslanstvo, saj pričenja prav danes svoj nov cikel v ozvezdju, ki je vezano na smisel človekovega življenja. Energije, ki se bodo danes sprostile, so vezane tudi na sile, ki nam pomagajo priti do različnih življenjskih uspehov, pa vendar je njena rdeča nit najti smisel in poslanstvo znotraj posameznikovega življenja.

Današnja Nova Luna kliče s svojimi subtilnimi energijami vašo podzavest, da poišče višji življenjski smisel, kot ste si ga mogoče trenutno zadali.

Torej, če že preveč časa čutite, da ste zgrešili pot oz. se sprašujete, če ste na pravi, vam lahko prav današnja Nova Luna prinese iskane odgovore. Nov Lunin cikel pa ne prinaša le spoznanja o lastnem življenjskem poslanstvu, če ne tudi poseben ogenj strasti, ki nam bo prebudil pozabljene sanje in želje. Prav omenjeni ogenj nam bo tudi pomagal osvetliti naše osebne duhovne resnice. To je ogenj človekove strasti. Ta isti ogenj je tudi edini, ki nam lahko vlije potrebni pogum in potreben zagon za končni uspeh.

Na višji ravni bodo te energije pritiskale močno na zavest vsega človeštva. Z današnjimi energijami lahko prebudimo osnovne življenjske sile in ozavestimo starodavno modrost, ki spi v nas in znotraj človeštva. Vpliv te Lune lahko prav zato nekateri čutijo kot nekaj šokantnega in destruktivnega, lahko tudi kot osebni pretres. A vzemite najboljše od tega, kar vam ponuja, izkoristite njeno moč in vnesite dolgo želene spremembe v naša življenja, spremenite neljube navade in prepričanja.

Danes lahko čustva postanejo zelo intenzivna, zato bodite posebej potrpežljivi s sabo in drugimi. To je kljub vsemu odličen čas za osebno prenovo in preobrazbo.

V tem dnevu si vzemite čas se vprašajte, kaj vam v življenju zares zbuja strast. Odgovor si napišite na list papirja. Nato se preko globoke meditacije povprašajte, ali se trenutno v življenju pustite voditi ( od ljudi ali situacij), ki niso v skladu z vašimi strastmi. Namenite 15 minut v celem dnevu sebi in temu, da razčistite področji vaših osebnih strasti in koliko delate v smeri njihovega razvoja. Vse ostalo bo naredila Luna za vas, le pokazati ji morate svoj namen in svoje želje.

Današnja Nova Luna prinaša nešteto novih možnosti. Med njimi je najpomembnejša gotovo Notranji klic. Notranji klic, ki nas vodi v smer našega pravega življenjskega poslanstva. Oziroma obeh poslanstev, materialnega in duhovnega. Oba imata enako vrednost.

Povežite se danes s svojo notranjo strastjo preko meditacije. V vsakemu izmed nas se skriva brezmejna moč, ki jo lahko odkrijete le tako, da se iskreno ozrete vase.

5 komentarjev

 1. Hana pravi:

  Hvala za to novo vodstvo 💖💖🙏🙏

 2. Teja pravi:

  Hvala tudi z moje strani za to vedenje❤

  Vsem, ki želite delati na sebi, priporočam (poleg prebiranja blogov) osebno angelsko karto, ki jo izdela šepetalka. Se mi zdi, da se je potrebno najprej dodobra spoznati, se dokopati do pravega ‘jaz’, razčistiti s preteklostjo oz. prepoznati občutke, ki jih danes do nje gojimo. Šele nato lahko gradimo naprej za to kar smo bili poklicani oz. iščemo svoje poslanstvo. Šepetalka res izdela zelo osebno karto. In zakaj je taka, ker kdo pa te bolj ne pozna, če ne tvoj angel☺.

  Ste pravi dokaz kaj pomeni duhovno in materialno poslanstvo. Hvala, ker delite svoje znanje❤

 3. Zvezda pravi:

  Takšno Luno sem potrebovala 😜
  Se pridružujem Teji, Angelska karta ki jo izdela naša Šepetalka je okno v drug svet. Najbolj pa to, da ti resnično in odkrito pove , kar moraš slišati. Je vodstvo za dušo in srce ❤

 4. Kati pravi:

  Hva za ta navid in Teju in Zvezdi za to lepo pričevanje.

 5. Tujka pravi:

  Posebna zahvala za današnji blagoslov. Naj se širi dalje …