Moj blog

2. november, 2018ŠTIRJE NADANGELI LJUBEZNI IN SRCA

Drage sestre in bratje, obstajajo štiri Nadangeli ljubezni, ki lahko zares odprejo vaše srce. To so Ariel, Kamael, Jofiel in Rafael. Z njihovo pomočjo in močjo se lahko zares povežete s svojim pravim jazom, s svojo dušo, s svojim srcem.

Edina vrata, ki nas lahko vodijo do naše duše, so srce. Srce kot energetski center, ki predstavlja tudi pravo komunikacijo z Angelskim svetom. Preko srca lahko dostopamo do naše duše in spregovorimo z našim pravim jazom ter z Angeli.

Šele lo lahko komuniciramo z našo dušo, se lahko zares spoznamo. Naš pravi jaz nas lahko vodi samo, ko poznamo sami sebe in nas brani, da ne pademo v pasti našega ega. Kajti samo takrat, ko smo zares povezani z našo dušo, lahko pridobimo pravo, pozitivno vizijo našega življenja in vsega, kar se nam dogaja.

Biti žrtev je ena glavnih pasti človekovega ega. Da ne pademo v takšno past, moramo dojeti, da smo samo mi prvi in pravi kreatorji našega življenja. To zavest pridobimo šele, ko smo zares povezani z našo najbolj intimno resnico.

K vzpostavljanju notranjega stika, nam lahko zelo pomagajo Nadangeli in Angeli, saj so naši prijatelji, tisti, ki nas vodijo v pravo smer in nas poznajo bolj, kot si lahko predstavljamo. Ena njihovih poglavitnih nalog je ta, da nam pomagajo najti našo najbolj pravo naravo in k temu, da zares odpremo svoje srce.

Odpreti srce pomeni, da se ne zapremo pred sabo ob življenjskih izzivih. Odpreti srce pomeni biti sposoben ozreti se vase in vzpostaviti pravi notranji stik. Obstajajo štirje Nadangeli, ki nam lahko pomagajo odpreti naše srce.

Nadangel Ariel, katerega ime pomeni Božja levinja, je Angel manifestacije. Njegovo energijo čutimo kot ženske narave. Je zelo močan Nadangel, a obenem je njegova roza avra zelo nežna. Ariel pomaga ljudem okrepiti njihov pogum in poiskati zaupanje vase. Uči nam pripisati sebi našo pravo vrednost in odpreti srce sami sebi.

Nadangel Kamuel opravlja ogromno nalog. Njegovo ime pomeni Tisti, ki verjame v Boga. Pomaga najti naše izgubljene predmete, naš dušni plamen in naš najbolj pravi jaz. Njegova avra je svetlo zelene barve, spominja na barvo pomladi. Kamuel zdravi naše srce in ga odpira k pravi zavesti resnice in ljubezni.

Nadangel Jofiel je zelo lep Angel, prepoznamo ga po njegovi avre magenta barve. Njegovo ime pomeni Božja lepota, zaradi tega ga imenujejo Angela lepote. Oddaja zelo nežno in senzitivno energijo. Pomaga nam gledati z očmi srca, kar nam dovoli prepoznati našo pravo lepoto in lepoto drugih.

Nadangel Rafael oddaja zelo ljubečo in občutljivo energijo, a obenem na bo njegova svetloba smaragdno zelene barve ozdravila našo dušo, telo in srce. Njegovo ime pomeni Božje zdravilo. Pomaga nam ozdraviti srčne rane, odpreti naše srce k najbolj čisti ljubezni, k brezpogojni ljubezni.

Te štiri Nadangele lahko invocirate kadarkoli čutite potrebo po njih. Njihova moč je ljubeča in vam bo pomagala odpreti vaše srce ljubezni in k pravemu poznavanju sebe.

5 komentarjev

 1. Jana pravi:

  Hvala za dragocene besede ❤

 2. Tina pravi:

  Hvala 😇

 3. Marija pravi:

  Lepo napisano… Zelo mi je vsec. 💓

 4. Teja pravi:

  Hvala.

 5. Zvezda pravi:

  Hvala mojemu Arielu ❤