Moj blog

26. oktober, 2018SPOROČILA ŠTEVIL: KOMBINACIJE ŠTEVILA 9 IN 19

Drage sestre in bratje, sporočila števil se lahko tudi zdijo zapletena, a če se ob videnju ponavljajočega števila tiho vprašate o njegovem pomenu, ne bo minilo 24 ur, odkar boste prejeli njegovo razlago.

Tokrat se dotikam čarobnega števila in njegovih kombinacij, gre je angelsko število 9, ki v vseh svojih variantah 9 99 999 09:09 vabi posameznika, da spozna, da je prišel čas, da zaključi neko poglavje v svojem življenju ter da pogleda nase in na svoje osebne darove kot priložnost nove poti.

Angelsko število 9 se nanaša na vibracije povezane z učenjem, zdravljenjem, sočutjem, osebnim skritim talentom, etiko in močjo značaja. Število 9 je število učiteljev, zdravilcev, duhovnih mojstrov, ki jih vodijo najvišje vrednote. Ko se vam to število pojavlja na uri kot 09:09, vas Angeli vabijo, da sledite svojemu navdihu.

Preko števila 999 vam Angeli sporočajo, da vas svet potrebuje. Da morate pričeti uporabljati svoje talente, kajti v njih se skriva tudi vaše poslanstvo. S številom 999 vas Angeli vabijo, da živite svoje življenje v miru in skladu s seboj. Druge morate učiti preko zgleda, preko vašega najboljšega izraza sebe.

Ko se vam v življenju dalj časa pojavlja število 9, vam angeli sporočajo, da prihaja čas, ko morate skleniti nek življenjski cikel. Čaka vas konec nekega obdobja, čiščenje nekega dela vašega življenja, nekih vezi, izpetih odnosov, službe, vsega, kar vam ne služi več. Število devet nosi v sebi simboliko zaprtega, sklenjenega kroga. In hkrati napredovanja do dovršenosti.

Angelsko število 9 vam govori o tem, da se neko obdobje zaključuje in da prihaja čas, ko boste morali narediti prostor novim stvarem. Mogoče se vam bo naprej zdelo, da se svet sesuva okoli vas. Angeli vam ob takšnih občutjih sporočajo, da se stvari samo postavljajo na svoje mesto, pravzaprav vas ti dogodki usmerjajo k vašemu dušnemu načrtu, vedno bližje k vaši osebni resnici. Zato pripravite se že danes na delo, ki stoji pred vami! To število se pojavlja ljudem velikih zmožnosti.

To število vas spodbuja, da se popolnoma predate spremembam, ki so v zraku in da začnite odkrivati smisel vašega življenja. Če še niste spoznali vašega življenjskega poslanstva, vam angelsko število 9 pravi, da je čas, da pričnite služiti drugim z ljubeznijo in zaživite svoj življenje v sreči in harmoniji. S takšnim odnosom in dejanji boste namreč korak bližje odkritju vašega poslanstva. Ne pozabite, da vibrira angelsko število 9 na nivoju sočutja, nežnosti, ljubezni ter služenja človeštvu. Že to pove veliko o odnosu do življenja, ki ga angeli pričakujejo od vas. Beseda, ki jo rada povezujem s tem številom je: predanost.

19 19:19
Število 19 sporoča, da ste skoraj prišli do cilja oz. da se neka situacija zaključuje. Opozarja vas, da je samopomoč včasih najboljša rešitev. Če želite pričeti z novo kariero, sledite navdihu svojega srca.

4 komentarji

  1. Zvezda pravi:

    Hvala za navdihujočo razlago vsega, kar se skruva za številom 9 ❤❤❤

  2. Miha pravi:

    Mislim, da tudi 9 -19 v datumu rojstva govori o isti stvari.
    HVALA.

  3. Mitja pravi:

    Hvala. Prav to potrebujem vedet!

  4. Teja pravi:

    Hvala za to delitev…