Moj blog

11. oktober, 2018ANGELI PO DNEVIH ROJSTVA 11.10. -15.10.

Drage sestre in bratje, vedno smo z vami, vedno smo vam na razpolago. Vsem rojeni med 11. in 15. oktobrom je Stvarnik podaril posebno spremstvo, pod imenom Mikael.

Določeni Angeli so nam podeljeni tudi na podlagi tega, kdaj smo rojeni. Nadangel Rafael je osebni zaščitnik vseh, ki so rojeni med 6. oktobrom in 14. novembrom. Angeli pod njegovim vodstvom spadajo v Zbor Angelov Vrlin.

Rojene od 11. do 15. oktobra ščiti angel, ki spada v Zbor Angelov Vrlin, z imenom Mikael, ki ga ne smemo mešati z Nadangelom Mihaelom. Vsem, ki ste rojeni v teh dneh, podeljuje ta Angel ubogljivost, zvestobo notranje ravnovesje, predvsem pa vas je obdaril s posebnim notranjim klicem po pravičnosti in sposobnostjo mediacije.

Vse najboljše vsem, ki praznujete te dneve in ki vas ščiti Mikael.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.