Moj blog

9. oktober, 2018DANAŠNJA NOVA LUNA PRILOŽNOSTI

Drage sestre in bratje, današnja nova Luna prinaša v vaša življenja edinstvene priložnosti. Z mirnim srcem jih zgrabite in jim pustite čas, da vzkalijo; najprej v vašem srcu, šele nato v vaši zavesti.

Danes pričenjamo nov Lunarni cikel, ki nosi v svoji skrivnostni senci dragulj z imenom Priložnost. Ta nova Luna vas vabi, da se zazrete vase ter se znova povežete s svojo ustvarjalnostjo. Vabi vas, da se povežete z močjo, ki je ustvarila Vesolje, in jo združite z lepoto vaše večne duše.

Ta poseben trenutek v času je kot »ustvarjen« za raziskovanje krajin vaše notranjosti – preko meditacije in vizualizacije. A ne bodite ozkogledi, odprite svoj pogled tudi na temno stran vaše notranje Lune ( tistega, kar smatrate za vašo realnost), brez presoje ali samokritike. Ta nova Luna prinaša moč, ki je potrebna za izboljšanje notranjega uvida; izkoristite jo za vpogled v vse, kar vam je težko pogledati oz. prepoznati kot svoje. V notranjem svetu vašega duha obstajajo neskončne možnosti, edino, kar vas ločuje od njih, je vaš um, ki verjame v omejitve materialnega sveta.

Današnja nova Luna nosi v sebi številne priložnosti, saj je prežeta z energijami Sonca in njegove genialnosti. Njena bleščeča energija danes sije v svoji temni fazi, a obenem močno osvetljuje prostore naših notranjih svetovih in ustvarja “a-ha” trenutke pri odkrivajo »odkrivanja«. Pod navdihujočo lučjo te Lune najdejo svoj prostor tudi življenjske inovacije in napredek. To je čas sanj in vizualizacije želja. Nova Luna začenja svojo fazo kalitve. Ne pozabite, da je to tudi čas kalitve vaših želja.

Če ste razmišljali o spremembi katerega koli področja vašega življenja, je sedaj čas, da mu postavite popolnoma nove temelje. Če ste umetnik, je to idealen čas za iskanje pravega navdiha in kreacije nekega pomembnega dela.

To je tudi čudovit čas za oživitev vašega notranjega sveta, zlasti pri osebnih izzivih, kot je opuščanje negativnih vzorcev, prepričanj in navad. Razmislite, kako bi le-te premaknili v nove kanale ali jih celo uporabili kot gorivo za premik v popolnoma drugačne dimenzije.

Ta Lunarni cikel bi lahko prinesel nekaj zanimivih in presenetljivih tehnoloških inovacij v svet. V prihodnjih tednih se lahko rodijo zanimive ideje in edinstvene priložnosti. Poskusite obdržati odprt um, nekatere ideje se lahko zdijo na začetku nenavadne ali tvegane, a če se rodijo v tem času, je njihov uspeh zagotovljen.

Ne samo danes, naslednjih 40 dni, se poskusite izogibati konfliktov v medosebnih odnosih, posebej tistimi, kjer niste na enaki ravni. To Lunino energijo je najbolje uporabiti za introspekcijo.

Današnja nova Luna je tesno povezana z Materjo Zemljo, ki podpira ravnovesje naravnega sveta in njenih zakonov ter nosi v sebi seme prihodnosti -vsak lahko prispeva za boljši jutri s svojimi mislimi, srcem in dejanji, da bo prihodnost boljša kot je trenutna sedanjost.

6 komentarjev

  1. Jana pravi:

    Čudovit dan vsem ….
    Hvala ?

  2. Janko pravi:

    Naj nam Lunin cikel omogoči Rast in Razvoj vsega najboljšega v nas in naj nam omogoči ozaveščanje vsega, kar nas omejuje.

    Čas za Vizualizacijo vsega, kar nas Radosti in Osrečuje.

    Naj vsi naši še najbolj (ne)MOGOČI CILJI postanejo naša Resničnost.

    Naj nam Angeli Manifestacije pomagajo na Poti…

  3. Tina pravi:

    Hvala za večen navdih, ki ga širiš in Obilje, ki ga delis ❤

  4. Miha pravi:

    Hvala za vse znanje, ki ga deliš.

  5. Sara pravi:

    Nova Luna Priložnosti prinesi nam jasnost, da jih bomo lahko prepoznali ❤