Moj blog

5. oktober, 2018SPOROČILA ŠTEVIL: KOMBINACIJE S 7 IN 8

Drage sestre in bratje, sporočila števil so enostavna, ko jih enkrat razumete. Zapletenost in skrivnostnost nista nikakor njihovi lastnosti. Predvsem se morate sprostiti, ko jih vidite in premisliti, kaj za vas pomenijo, kaj vam prinašajo.

Angelska števila so števila, ki se nam pojavljajo v vseh mogočih situacijah in ki s svojim ponavljanjem pritegnejo našo pozornost. Števila se lahko pojavljajo na računih, ki jih plačujemo, registrskih tablicah, števcih avtomobila, uri, ko se zbudimo ali pogledamo nanjo, lahko so to datumi ali pa preprosto poglavja v knjigi … povezuje jih to, da se njihovo pojavljanje pomnoži v določenem obdobju našega življenja in ob pogledu nanje naša duša … zatrepeta.

Angelska števila delujejo zelo skrivnostno, dokler jih preprosto ne sprejmemo v svoja življenja. Bodimo pozorni, ko se nam pričnejo ponavljati in se ustavimo vsakič, ko jih zagledamo. Nato se osredotočimo na sedanji trenutek in na ljudi, ki nas obkrožajo. O čem smo razmišljali tik preden se nam je število pojavilo pred očmi? Marsikdaj lahko preberemo njihov pomen s pomočjo svoje intuicije in ob opazovanju okolice ob njihovem pojavljanju. Le zaupati moramo vase.

Sedaj pa se vrnimo sporočilom dveh današnjih kombinacij:

7,777, 07:07
Število 7 vibrira z energijami kolektivne zavesti, samostojnostjo, vztrajnostjo, razvojem. Število 7 simbolizira mistično modrost, 7 čaker, 7 nebes, 7 not, 7 dni v tednu. Vse to govori o globoki potrebi človeštva, o smislu in duhovni povezanosti.

Ponavljanje tega števila sporoča, da moramo ohraniti delo in rezultate, ki smo jih pred kratkim dosegli. Naša naloga je, da ohranimo navdušenje in navdih nad našim življenjem.

Angelsko število 7 simbolizira božansko čarovnijo, duhovno prebujenje, razsvetljenje intuicijo in notranje vedenje. Pogosto se pojavlja ljudem, ki so na pravi poti, ki bodo uresničili svoje sanje in dosegli svoje cilje. To so ljudje, ki so spoznali in začeli razvijati svoje duhovne darove, ki razumejo druge ljudi ter vztrajajo na svoji poti. Angelsko število 7 je število notranje modrosti, ki jo prejemamo preko … sedmega čuta. To število prinaša v sebi srečo, kakor tudi moč čarovnije, če vanjo verjamemo. Ko se nam prikazuje v življenju kot angelsko število pomeni, da smo sposobni slišati in poslušati svoje notranje vodstvo in stopiti k ozdravljenju svojega življenja in dela na zemlji.

S tem številom vas angeli hvalijo ob vašem napredku in trudu, ki ga vlagate v vaš način bivanja.
Napoveduje vam, da boste premagali vse ovire in dosegli tisto, kar ste si zadali. Angeli so zadovoljni z vašimi izbirami in vam pravijo, da ste prišli na svojo pravo pot. Spodbujajo vas, da na njej tudi vztrajate. Ko vidite angelsko število 7, je to vedno zelo pozitiven znak. Kaže na to, da bo sreča potrkal na vaša vrata.

Število 777 sporoča, da ste pravilno prisluhnili božji modrosti. Čas je, da naberete sadove vaših pozitivnih del.

8 888 08:08
Število 8 se nanaša na energije vezane na modrost, notranjo moč, obilje, realnost, izmenjavo in spremembo sveta. Število 8 je število karme, duhovnega zakona vzroka in posledice. V sebi nosi to število zakon Resnice.

Ko se vam prične to število pojavljati in ponavljati, pomeni, da je ste na pravi poti k duhovnemu in materialnemu obilju. Število 888 predstavlja znamenje, da so vaše finance (ter vi!) na varnem.
Angelsko število osem nosi v sebi moč ravnovesja in obilja. Sprejmite ga s hvaležnostjo v svoje življenje, saj vam pripoveduje o tem, kje je vaša pot, sreča in ljubezen. Bodite pozorni na čas dneva, ko se vam pojavi, saj vam bo veliko povedal o tem, kje je ravnovesje že doseženo.

Angelsko število 8 nosi v sebi moč ravnovesja. Prinaša nam ravnovesje na različnih področjih; doma, v službi, na področju zdravja, odnosov in zame zelo pomembnem delu naših življenj; v moči vere. Ko ste v ravnovesju, lahko delite svoje stanje harmonije in usklajenosti drugim ljudem in vse, kar takrat ustvarite, nosi v sebi posebno moč. Vsakič, ko v takšnem stanju nekaj naredite za druge, vam življenje povrne z obiljem. Angelsko število 8 nosi poleg ravnovesja tudi obilje.

Angelsko število 8 vam sporoča, da vas vse Vesolje podpira k temu, da odkrijete svoje pravo poslanstvo. Univerzum obstaja v obilju ter je zaradi tega tudi radodaren. Želi vas nagraditi. Pomeni tudi, da se je določeno obdobje v vašem življenju zaključilo in da je čas, da se pripravite na novo življenje, ki se vam odpira.


SKUPINSKA MEDITACIJA-SREČANJA Z(A) DUŠO
Vabim vas, da skupaj pričnemo čisto novo pot. Na tej poti bomo delili, rasli in bogatili. Ne gre le za srečanja skupinske meditacije, če ne prave kontemplacijo in duhovno učenje.

Vabim vas na prvo

SREČANJA Z(A) DUŠO
v petek, 12. oktobra 2018, med 19.00 – 20.00 v Gorici.

Srečali se bomo enkrat mesečno ob oz. vsak petek ob/po Novi Luni.

Srečanja z(a) dušo zajemajo:
• vodeno meditacijo k notranjemu miru,
• program za razvoj intuicije,
• predvsem pa predstavljajo Malo šolo zdravljenja duše z mesečnimi cilji in vodstvom.

Prijave do srede, 10.10. na sepetalka.angelov@gmail.com

4 komentarji

  1. Pinka pravi:

    Hvala. To sem potrebovala ❤

  2. Nika pravi:

    Hvala za današnje prelepo sporočilo.

  3. Miha pravi:

    Perfektno kot zmeraj. Nikoli banalno. Zmeri gliboko in navdihujoce.