Moj blog

28. september, 2018SPOROČILA ŠTEVIL: KOMBINACIJE Z 2, 3 IN 4

Drage sestre in bratje, sporočila števil, ki jih videvate, so vedno vezana na vas in na sedanji trenutek. Velikokrat vas z njimi Angeli vabimo k temu, da se samo ustavite … in začutite Veličino bivanja, veličino sedanjega trenutka.

Z današnjim blogom nadaljujem z odkrivanjem sporočil, ki jih nosijo v sebi posamezna števila. Tokrat bom obdelala kombinacije z 2, 3 in 4. Kot sem to naredila v zadnjem blogu, bom najprej predstavila njihov numerološki pomen, šele nato pa Angelskega. Oba imata enako vrednost, včasih se vsebinsko prekrivata, spet drugič ne ravno. Pa vendar sloni na vsakemu posamezniku, da se ob videnju ponavljajočih števil sam poglobi v trenutek, ko jih vidi in možno sporočilo, ki se skriva zanj v njih.

22 22:22 222 02:02 02:22 20:20
Po tradiciji numerologije je število 2 povezano s služenjem, dolžnostmi, ravnovesjem in harmonijo, s sodelovanjem, predvsem pa je to magično število povezano s prejemanjem ljubezni. Prav zato povezujemo število 2 s partnerstvom in vsemi medčloveškimi odnosi, z intuicijo in zavestjo ter nenazadnje z življenjskim poslanstvom. Če predstavlja število 1 moč Sonca, nosi število 2 v sebi energije Lune.

Kot Angelsko število nam število 2 prinaša v življenje ravnovesje, ljubezen in razumevanje. S tem številom nam Angeli zvišujejo prag tolerance, okrepijo vztrajnost in zavedanje sedanjega trenutka. Velikokrat nam s tem številom sporočajo, da moramo ohraniti vero in pogum. Vse je v redu in bo vedno v redu. S tem številom nas Angeli učijo, da nas pozitivne misli pripeljejo vedno do pozitivnih življenjskih rezultatov.

S tem številom nas Angeli tudi spodbujajo, da smo v medosebnih odnosih bolj diplomatski, prilagodljivi in uslužni.

A ko vidite število 22:22 , vam to število potrjuje, da je za vse en poseben razlog in da je ljubezen najpomembnejša stvar v vsakem, pa še tako nepomembnem življenju. Ljubezen do sebe je osnova za dobro počutje in zdravje in ko jo znamo enkrat povezati z ljubeznijo do drugih, začnemo ustvarjati obilje.

3 33 333 03:03 03:33
Tudi to število ima po numerološki tradiciji precej različen pomen kot v Angelski. V numerologiji predstavlja število 3 komunikacijo in samoizražanje, v sebi nosi vibracije po pustolovščinah, kreativnost in navdih, humor, optimizem in radost. Število 3 simbolizira princip človeškega razvoja in osebne rasti, manifestacijo obilja na mentalni, materialni in duhovni ravni.

Kot Angelsko število predstavlja to število manifestacijo Vnebovzetnih mojstrov. S tem število vam lahko Vnebovzetni mojstri pomagajo najti notranji plamen v sebi in v ljudeh, ki vas obkrožajo. Preko tega števila vam tudi pomagajo k realizaciji in manifestaciji lastnih želja. Vnebovzetni mojstri vam preko vibracij tega števila pomagajo najti ljubezen, jasnost misli in notranjo luč.
Angelsko število 3 vas spodbuja k jasni in iskreni komunikaciji, opominja vas, da je življenje treba živeti v radosti, z optimizmom in popolno spontanostjo.

Število 33 je mojstrsko število in vibrira z energijami sočutja, blagoslovov, poštenja, discipline in poguma.

S tem številom vam Angeli sporočajo, da je vse mogoče.

4 44 444 04:04 04:44
Število 4 predstavlja energije vezane na varnost, praktičnost, avtokontrolo in z dostojanstvom. S tem številom na Angeli pomagajo dati obliko idejam in produktivno delo. Esenca tega števila je varnost in trdne fundamente. To je konstruktivno in realistično število.

Angelsko število 444 vam potrjuje, da so vse skrbi odveč, vse ja natanko tako kot mora biti. Svoje sadove boste želi z velikimi uspehi.

One Response

  1. Teja pravi:

    Hvala ❤❤❤