Moj blog

26. september, 2018ANGELI OB DNEVIH ROJSTVA

Drage sestre in bratje, vedno smo z vami, vedno smo vam na razpolago. Vsem rojeni med 21. in 25. septembrom je Stvrnik podaril posebno spremstvo, pod imenom Rehael.

Določeni Angeli so nam podeljeni tudi na podlagi tega, kdaj smo rojeni. Nadangel Kamael je osebni zaščitnik vseh, ki so rojeni med 27. avgustom in 5. oktobrom. Angeli pod njegovim vodstvom spadajo v Zbor Angelov avtoritete.

Rojene od 26. do 30. septembra ščiti angel, ki spada v Zbor Angelov avtoritete, z imenom Rehael. Vsem, ki ste rojeni v teh dneh, podeljuje ta Angel posebno moč pri razumevanju realnosti, iz katere ustvarjate harmonijo in zdravje, ob rojstvu ste prejeli poseben občutek za prijateljstvo in zvestobo in sposobnost ustvarjanja trdnih odnosov. To so lastnosti velikih duš.

Vse najboljše vsem, ki praznujete te dneve in ki vas ščiti Rehael.


Dovolite si pričarati svoje življenje …
 
na seminarju MAGIJA LUNE
Vzemite si čas in se s pomočjo Lune in njene magije naučite uresničiti svoje želje in sanje. Rituali, ki jih izvajamo z Luno vplivajo neposredno na našo podzavest in na ta način pospešujejo manifestacijo in izpolnitev naših želja: ko jih znamo ponoviti ob vsaki Lunini meni pridobimo v svoje roke neverjetno moč. Ob naraščajoči Luni sejemo želje, da bodo prej obrodile, ob padajoči se moramo osredotočiti na vse, česar si želimo v življenju znebiti.
Lunine mene vplivajo na ritme Zemlje; določajo čas setve ter plime in oseke – ter nenazadnje vplivajo tudi na človekovo življenje; njegove misli in čustva.
Stranski učinek izvajanja Lunine magije je vedno lahkotnost, radost ter globoka povezanost z Luno in vsem Univerzumom.
Vabljeni!
v soboto, 29. septembra 2018 od 10.00 – 15.00 v Novo Gorico
PROGRAM:
10.00 – 11.00  Kreacija želje – oblika
11.00 – 12.00  Luna in njene mene
12.00 – 12.30  prosto za kosilo
12.30 – 14.00  Rituali ob različnih Luninih fazah
14.00 – 15.00  Spoznajmo Nadangela Haniela, ki je neposredno povezan z Luno ter se naučimo Hvaležnosti
Informacije in prijave do 26. septembra na sepetalka.angelov@gmail.com

One Response