Moj blog

25. september, 2018DANAŠNJA LUNA OBILJA

Drage sestre in bratje, današnja polna Luna obilja vam prinaša na Zemljo izjemne priložnosti, pa tudi odgovornosti. Vzemite najboljše, kar vam danes ponudi življenje. Dvignite se nad vsem, kar ni vredno vas in vašega življenja ter z iskreno skromnostjo sprejmite edinstvene energije tega dne.

V kolikor so vas v prejšnjih tednih nepredvidljivi dogodki in zapleti spravili iz vašega ravnovesja, se morate zvečer ozreti v nebo k današnji polni Luni. Nad nami se namreč odpira polna Luna Obilja, vezana na nedeljsko enakonočje in na čas jasnosti, uravnoteženosti in notranjih uvidov. V tem trenutku so moči teme in svetlobe v popolnem ravnovesju; dan in noč sta pred kratkim trajala enako dolgo.

Prav zato je današnja Luna posebej obarvana z blagoslovi in srečo, če znamo pogledati življenje z skromnostjo in predanostjo. Ta dan bodo imele posebno moč osebe, ki imajo mehko in čisto srce. Posebej bodo blagoslovljene z edinstvenimi intuitivnimi uvidi in videnji v nevidne svetove.

Današnji dan je odličen za vse aktivnosti povezanimi z glasbo, umetnostjo, kreativnim izražanjem, pa tudi v sodelovanju z drugimi. Nikakor pa si ni smete dovoliti, da vas vaš kriticizem, predvsem avtokritičnost, blokirajo na vaši duhovni poti. Namesto tega pustite prostor vašim logičnim uvidom, ki jih morate integrirati v vašo zavest in s katerimi se mora pričeti vaše notranje zdravljenje.

Določenim posameznikom bo danes primanjkovalo poguma, kar bodo skrili z brezsmiselno agresivnostjo. Če vas današnje energije povlečejo v takšne situacije, se ugriznite v jezik in prisluhnite dobro drugi strani. Kar boste slišali in spoznali, bo odlično orožje za obrambo za vašo prihodnost.

Izkoristite ta dinamičen dan, da se osredotočite nase z odpuščanjem, sočutjem, in samo-sprejemanjem. Današnje energije so edinstvene za to, da izbrišete s kontemplacijo določene navezanosti iz preteklosti in se jih osvobodite.

Današnja polna Luna je močno povezana s simbolom kače, ki se skriva na dnu morja in kot speči Kundalini na področju prve čakre, skrbi za naše življenjske energije. V kolikor imate čas, namenite današnjo meditacijo prav vašim življenjskim energijam.

Današnja Luna obilja je tudi idealen dan, da požanjemo sadove našega prejšnjega dela. V stari Indiji so verjeli, da je takšna Luna privleče na zemljo kozmični dež, sprošča napetosti in spodbuja duhovno rast. V zraku »plava« izjemen potencial za odpuščanje, sprejemanje, prepuščanje in prost pretok k novim razumevanjem in dojemanjem sebe.

Ljudje bi se pogosteje ozrli v nebo, če bi dojeli, kakšna orodja se v njem skrivajo …


Dovolite si pričarati svoje življenje …
 
na seminarju MAGIJA LUNE
Vzemite si čas in se s pomočjo Lune in njene magije naučite uresničiti svoje želje in sanje. Rituali, ki jih izvajamo z Luno vplivajo neposredno na našo podzavest in na ta način pospešujejo manifestacijo in izpolnitev naših želja: ko jih znamo ponoviti ob vsaki Lunini meni pridobimo v svoje roke neverjetno moč. Ob naraščajoči Luni sejemo želje, da bodo prej obrodile, ob padajoči se moramo osredotočiti na vse, česar si želimo v življenju znebiti.
Lunine mene vplivajo na ritme Zemlje; določajo čas setve ter plime in oseke – ter nenazadnje vplivajo tudi na človekovo življenje; njegove misli in čustva.
Stranski učinek izvajanja Lunine magije je vedno lahkotnost, radost ter globoka povezanost z Luno in vsem Univerzumom.
Vabljeni!
v soboto, 29. septembra 2018 od 10.00 – 15.00 v Novo Gorico
PROGRAM:
10.00 – 11.00  Kreacija želje – oblika
11.00 – 12.00  Luna in njene mene
12.00 – 12.30  prosto za kosilo
12.30 – 14.00  Rituali ob različnih Luninih fazah
14.00 – 15.00  Spoznajmo Nadangela Haniela, ki je neposredno povezan z Luno ter se naučimo Hvaležnosti
Informacije in prijave do 26. septembra na sepetalka.angelov@gmail.com

6 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Hvala za OBILJE, katerega deliš ❤

  2. Miha pravi:

    Vsaka priložnost je tudi odgovornost.
    Hvala za znanje, ki ga deliš v OBILJU!

  3. Janko pravi:

    Naj kozmični dež napolni vse prazno in suho, tam kjer je potrebno, cenjeno, in kjer beseda HVALA pomeni nekaj več.

    NAJ SE ZGODI, KER SI ZASLUŽIMO

  4. Vera pravi:

    Hvaležna za vse ?

  5. Tina pravi:

    Hvala za brezmejno znanje ki ga deliš ❤

  6. Teja pravi:

    Hvala ❤❤❤