Moj blog

7. september, 2018ANGEL MOJ

Drage sestre in bratje, vedno smo ob vas, vedno vam želimo le dobro. Tudi ko se počutite odklopljeni od sebe, prepojeni z bolečio ali dvomi, vas vodimo in želimo dobro. Vse, kar morate narediti, se je osvoboditi iluzije, da ste sami.

Vsako življenje na tej zemlji ima en poseben blagoslov; ves čas nas spremljajo posebna bitja – Angeli. Seveda obstajajo nad nami vsem znane Angelske hierarhije, a ob nas je vedno poseben Angel, ki ima točno in samo eno nalogo: nas čuvati, nas voditi ter nam prinašati sporočila iz višjih sfer bivanja – iz višjih percepcij naše zavesti!

Angeli obdajajo naša bivanja kot nežen mehurček, katerega nismo vedno sposobni zaznati. Čeprav jih ne vidimo, so vedno ob nas, v trenutkih sreče in tistih, napolnjenih z žalostjo. Oni so tisti, ki nas spodbujajo k dobrim dejanjem in nas varujejo pred slabim.

A ne pozabite na nekaj, ko delamo dobro, smo enako odgovorni kot takrat, ko počnemo slabe stvari; nihče drug ni kriv za naša dejanja, pa če se še tako prepričujemo v nasprotno. Tudi ko zagrešimo neko določeno dejanje, ne moremo kriviti našega Angela varuha, da ni bil takrat ob nas. Ves čas je ob nas in nas spodbuja k dobremu.

Če poznamo vsaj malo Angelski svet, vemo, da obstaja nekaj, ob čemer se morajo Angeli vedno ustaviti: naša svobodna volja. Zanje ni nič bolj svetega kot naša svobodna volja. In kljub temu če ostanemo popolnoma odkriti do sebe, zaslišimo ob vsakem našem dejanju, preden ga naredimo, droben glas, ki nas vodi ali pa opozarja.

Temu, kar rečemo običajno naša »vest« je pravzaprav Angelski glas. Vse je odvisno od nas, ali ji znamo prisluhniti, jo preslišimo ali jo izbrišemo. Tisti glas je vedno prisoten v nas, kajti gre za isti glas, ki nas varuje pred nevarnostjo.

Pri razumevanju Angelov nam lahko najbolj pomaga naša odprtost do njih, predvsem pa vera vanje: nič ni treba razumeti, se učiti, se poglabljati; potrebno se je le prepustiti in verjeti. Prav ta odprtost nam pomaga sprejeti njihov obstoj in njihovo moč.

Veliko ljudi mi pogosto reče, da že uporablja kakšno duhovno tehniko, pozitivne misli in zakon privlačnosti misleč, da kaj od tega izključuje drugo. Resnično mislite, da vas vsakdanja joga loči od vašega Angela? Vsaka meditacija poglablja in vsaka prava duhovna tehnika gradi močnejši most med vami in vašim Angelom.

Bolj kot smo duhovno in energetsko »podkovani«, lažje prepoznamo Angelska dejanja v našem življenju, lažje prepoznamo njihovo moč pri določenih situacijah. Predvsem pa jih znamo prepoznati v otroškem nasmehu in otroških prvih korakih …

Za zaključek bi želela dodala še, da čeprav ne verjamete popolnoma vanje, so vedno ob vas in iščejo ves čas poti do vaše … zavesti.

Ne zapirajte se nikoli življenju, ki je v vas ali zunaj vas.

8 komentarjev

 1. Bojana pravi:

  💕😇

 2. Tina pravi:

  Navdihujoče kot vedno ❤

 3. Pinka pravi:

  Zelo lepo povedano. Angeli so ob nas ali se tega zavedamo ali ne. Nam pomagajo ali se tega zavedamo ali ne. Ne morejo pa odločati namesto nobenega človeka.
  Hvala za vsako misel ❤

 4. Nives pravi:

  Vse je tako res da se srce kar odpre ko bere.
  V pričakovanju po vsem kar prihaja.

 5. Sara pravi:

  Hvala, hvala, hvala .

 6. Miha pravi:

  Vest je naš Angelski glas – pravi preblisk. HVALA.

 7. Janko pravi:

  Čeprav me ni, vem da si,
  Čeprav lažem, vem, da govoriš resnico,
  Čeprav sovražim, vem, da ljubiš,
  Čeprav sem umrl, si mi v dahnil življenje.
  Hvala Ti Angel, da SI.