Moj blog

28. avgust, 2018MALA ŠOLA ANGELOV: ZNJAMENJA, LEKCIJE, POSLANSTVO

Drage sestre in bratje, znamenja, lekcije in poslanstvo so vse smerokazi, ki pomagajo razumeti, kako naprej v življenju. Odprite se notranjemu vodstvu, ki je edino, ki vas bo pripeljalo do vašega pravega cilja: Osebne Izpolnjenosti.

Danes se bom dotaknila teme sporočil, lekcij in življenjskega poslanstva, ki so vsaj z duhovnega vidika tesno povezane med sabo. Pod sporočila dojemam vse znake in znamenja, ki jih prejemamo dan za dnem in ki ves čas govorijo o našem življenju. Sem spadajo tudi Angelska znamenja in znaki, kakor tudi nenavadni občutki in sinhronosti.

V tem razmišljanju najde posebno mesto misel, da naključja ne obstajajo. Na dan, ko sem srečala osebo, ki je močno – predvsem pa negativno – vplivala na moje življenje, sem se hudo urezala z nožem, kasneje v dnevu tudi izgubila večjo vsoto denarja. Znamenji sta bili pravzaprav dve in zelo jasni. Nekdo lahko reče, da gre za neprijetno naključje in da v sebi ne nosi nobenega pravega sporočila. Pa to ni. Ker naključij ni in ker vse, kar se nam zgodi, pa še tako nepomembnega, nosi neko sporočilo za nas. Če le znamo prisluhniti sebi in vsemu, kar nas obkroža.

Seveda je potrebno pri interpretaciji znamenj in znakov določena spretnost, da ne zaidemo v slepe ulice strahov in nepotrebnega paničarjenja. Pa vendar je za vsakega človeka nujno, da je ves čas odprt na vse, kar se dogaja okoli njega, če želi resnično razumeti smisel svojega življenja. Želim povedati, da če se vam pred odhodom na dopust dogajajo nenavadne stvari, ki vam zbujajo neprijeten občutek, zato nato ne odpoveste dopusta, temveč postanete le bolj previdni in odprti za vse, kar vas nato čaka. Dobro se je najprej naučiti povezovati znake in znamenja ter dogodke, ki jim sledijo ter se na ta način prepustiti toku življenja in spretno uporabljati opozorila/znamenja, ki se vam pojavljajo v življenju.

Mrtev škorpijon pred vrati je lahko recimo simbol premaganega sovražnika, kakor tudi nevarnosti na poti. Ko naletite na neko takšno znamenje, poskusite nato najti dogodek, v katerem se manifestira znamenje. Počnite to brez strahu, temveč z občutkom izziva o avanturi; kajti pravkar ste začeli razbirati rebus vašega življenja.

Angelska sporočila- kakor tudi življenjske lekcije- so koščki informacij, ki jih človek prejme preko življenjskih izkušenj. Včasih so to delčki informacij, ki jih je treba šele sestaviti skupaj, spet drugič nosijo unikaten in v času edinstven pomen. Sporočila prihajajo k nam ves čas in brez prekinitev, tudi – in predvsem – ko se nam zdi, da vse stagnira. Tudi ko se nam zdi, da smo v življenju popolnoma obstali, prejemamo ves čas znamenja in znake, ki govorijo, kako izstopiti iz dane situacije.

Nekateri ljudje zelo radi uporabljajo besedo življenjsko poslanstvo in si pod ta pojem predstavljajo eno samo pot. A za nikogar ne obstaja samo pot enega poslanstva. Najtežje je za večino razumeti, da je smisel posameznikovega poslanstva preprosto živeti svoje življenje v vsej polnosti, predvsem pa svoje življenje živeti intenzivno, brez da bi se ničemer upirali. In ko smo tega sposobni, tudi začeti delovati ves čas preko notranjega navdiha.

Svojemu življenjskemu poslanstvu lahko sledimo, ko znamo slediti svoji intuiciji in razumeti znamenja ter pomen življenjskih lekcij, ki so nam dane.

Tudi osebno poslanstvo prinaša določene informacije posamezniku, informacije, ki jih ni vedno mogoče spraviti v besede ali jim pripisati natančno vrednost. V večini primerov izoblikujejo življenjsko poslanstvo vse tiste lekcije, ki so nam bile najmanj všeč.

Predstavljajte si, da je vse naše življenje kot sveto dejanje, ki v svoji svetosti vsebuje prav vse tragedije in neželene situacije, ki se vam ne zdijo niti najmanj svete. Vse, kar se vam dogaja, pa če še tako negativno, je sveto.

Poslanstvo, lekcije in sporočila nam vedno služijo k temu, da vidimo širšo sliko naših življenj in to bi pravzaprav morala biti vsa naša skrb v življenju: videti pravo sliko o sebi.

Vsakršno življenjsko poslanstvo vsebuje eno prvo nalogo, ki je za vse ista : razrešiti notranje konflikte ter razviti svoje danosti in sposobnosti. Preko dela na sebi -v smislu razreševanja frustracij in razvijanja darov- širimo svoj pogled nase in na vse svoje življenje ter pridobivamo vse večjo moč nad svojim življenjem. A vsak mora prehoditi ti dve poti vzporedno in jim dati enako vrednost, če želi nato nabrati prave sadove svojega notranjega dela. Pravi duhovni človek se ne ukvarja samo s svojo notranjostjo, temveč da enako težo svojim darovom brez da bi iskal le lastno zadovoljstvo.

Nikoli se ne smemo osredotočiti samo na en segment našega življenja, temveč moramo spoznati, kako nesmiselno je ločevati svoje notranje življenje od zunanjega.

Vsak mora prej ali slej dojeti, da sestavljata osebno življenjsko poslanstvo prav zunanji svet in notranje življenje. In prav zato mora vsak znati sprejeti svojo pot in svoje življenje in nikoli zanikati ali odbiti, kar mu stoji nasproti. Kajti samo v zunanjem svetu, preko lastnega telesa in preko materije lahko pride do prave transformacije duše. Ne pozabite nikoli, da je naš zunanji svet le odsev naše notranjosti in da so znamenja, lekcije in poslanstvo le manifestacija notranjega vodstva na naši poti.


Kolikokrat se vam je zazdelo, da je bila neka notranja slutnja več kot samo občutek?
Kolikokrat ste videli znamenje, a ga niste znali pravilno interpretirati?
Kaj je prava kanalizacija in kako prejeti pravo vodstvo?

Če iščete odgovore na ta in podobna vprašanja vas vabim na

                                    Seminar SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA
                              v soboto, 1. septembra 2018 od 10.00 -15.00 v Gorici

Na seminarju SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA boste spoznali in se naučili pravilne uporabe svoje intuicije, pridobili pravo samozavesti in orodja za samokritičnost, ki vam bodo pomagala pri razbiranju znamenj in natančni interpretaciji slutenj ter prvih poskusov kanaliziranja.

Seminar je namenjen vsem, ki si želite izostriti svojo intuicijo in jo znati pravilno uporabljati v svoje najboljše dobro.

Program:
10.00 -11.00 Predavanje Slutnje in Znamenja – kako pravilno uporabiti svojo Intuicijo?
Kaj so slutnje in znamenja ter čemu služijo, kako jih prepoznamo in kako interpretiramo, pasti strahov, ega in želja pri interpretaciji
11.00 -12.00 Predavanje Kanaliziranje
Kaj je kanaliziranje, poti do pravega kanaliziranja, pravilna interpretacija sporočil in vodstva
12.30 -13.00 prosto za kosilo
13.00 -14.00 Prikaz različnih tehnik uporabe Intuicije
V tem delu boste lahko postavili vaša osebna vprašanja, na katere bom odgovorila preko različnih tehnik uporabe intuicije
14.00 -15.00 Vodena meditacija h kanalizaciji prvih angelskih sporočil
Praktičen del seminarja, kjer vas bom vodila do vaše kanalizacije

Prijave odprte do 29.8.2018 na sepetalka.angelov@gmail.com

8 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Hvala za to novo lekcijo življenja.

 2. Tina pravi:

  Meni se včasih hudomušno smejijo, ker vidim znamenja v vsem . Potem pa ko se izkaže, da sem imela prav vsi sprašujejo kaj se bo dogajalo zgodilo.
  Hvala za vse, kar znova in znova najdem v tvojih zapisih.
  Svet je čudovit!

 3. Vera pravi:

  Bom napisala samo hvala, a v sebi čutim dosto več kot globoko HVALEZNOST ❤

 4. Janko pravi:

  Znamenja so kot prometni znaki na avtocesti življenja do končnega cilja – stika z najsvetlejšem in božanskim v nas.

  HVALA

 5. Nikita pravi:

  Znamenja so zame posebno vodstvo. Vem, da ni samo ena življenjska pot …
  HVALA!!!!

 6. Janko pravi:

  Vsa ta znamenja so kot prometni znaki na avtocesti življenja vse do cilja, do stika z božjo prisotnostjo in notranjim razsvetljenje.
  Hvala, da si.

 7. Teja pravi:

  Hvala.

 8. Kati pravi:

  Hvala 🙏