Moj blog

31. julij, 2018ANGELSKI ZNAKI

Drage sestre in bratje, Angelski znaki so vsi znaki in znamenja, ki jih prejmete na nenavaden in edinstven način. Lahko so to le simboli ali števila, prepoznali jih boste po tem, ker boste ob njih začutili neskončnost življenja. Sprejmite vase vse Angelske znake kot glasbo v vaše srce.

Vedno več ljudi se je v tem poletnem času začelo duhovno prebujati. Če boste dovolj dobro odprli svoje oči, boste opazili, da bo to poletje izjemno plodno v številu prebujenih duš. To pa zato, ker nas sodobna družba »sili« zavreči ponujene družbene podobe in iskati v svojih globinah. Nekateri se pričnejo duhovno prebujati zaradi notranje potrebe, drugi zaradi zunanjega sveta. Vsem pa se pričnejo dogajati podobne stvari: pričnejo videvati določena znamenja ali doživljati pomenljive sinhronosti.

Med najlepšimi in najbolj navdihujočimi so prav gotovo Angelski znaki. To so drobni znaki in naključja, ki nam napolnijo srce s čarobnostjo in ljubeznijo. Angelski znak je lahko ptičje pero, ki ga najdemo na postelji. Ali pa kamen v obliki srca, ko se sprehajamo ob obali. Potem so še tu najbolj magične sinhronosti, ki nam potrjujejo, da ima vse svoj natančen pomen. Recimo, da ste ponoči sanjali neko osebo, ki je že dolgo niste videli, nato pa ste jo srečali in začutili v sebi … popolnost življenja. Bolj kot ste se sposobni predati toku življenja, več znakov boste videli in več sinhronosti boste doživeli.

Znaki in sinhronosti so v resnici vodstvo Angelov. Angelski znak je poseben dogodek v našem materialnem svetu, ki je prišel na dan preko določenega čuta, ki je pri posamezniku najbolj razvit. Lahko je to sluh, vid, vonj … lahko celo kombinacija več čutov.

Ko vidimo Angelski znak mu- prav zaradi nenavadnega načina, kako smo ga prejeli – damo posebno vrednost. Lahko gre samo za stavek, ki ga je nekdo izrekel »naključno«, ali pa misel, ki smo jo prebrali v neki knjigi, kot tudi podoba, ki smo jo opazili na cesti. Angelski znak je način, preko katerega želijo Angeli pritegniti našo pozornost glede nekega pomembnega aspekta našega življenja. Z Angelskim znakom Angeli vodijo posameznike v želeno smer.

Angelski znak govori neposredno s podzavestjo posameznika, kajti le tako se lahko izogne oviram, ki jih nato sproži um. Samo brez dvomov uma, lahko pride znak v podzavest in nas tako vodi v pravo smer. Vzemite si čas in odvrzite svojo potrebo po analiziranju Angelskih znakov, ki ste jih kdaj prejeli. Le tako jim boste dovolili, da bodo prišli zares do vas.

Angelska znake moramo opaziti in ne razumeti. Kajti ko začnemo razlagati te znake, začnemo krčiti njegovo pravo sporočilo, ki je veliko bolj širše od našega razumevanja. Angelske znake moramo preprosto sprejeti ter dovoliti naši podzavesti, da jih »razume«. Naloga prebujenega ni tolmačiti Angelske znake, temveč umiriti svoj um do te točke, da začne opaziti vedno več Angelskih znakov ter jih doživljati čim bolj intenzivno. Tu se skriva moč znaka in vodstva. Bolj kot živimo v sedanjosti, bolj smo lahko povezani z Angelskim vodstvom.

Narobe bi bilo iskati Angelske znake in videti Angelske znake v vsem okoli nas. Ne obsedite se z njimi. V resnici se moramo samo odpreti in biti v pričakovanju. Angelski znaki prihajajo vedno z zunanjega sveta, pa vendar na spontan način. To pa se lahko zgodi le, ko živimo zavestno, ko damo pravi pomen našemu življenju, temu, kar doživljamo, ne glede na to, kakšno življenje živimo.

Kot sem že napisala, je namen Angelskih znakov ta, da nas vodijo po poti duhovnosti, pa četudi jih ne razumemo z glavo. Nič ni bolj napačnega kot začeti razlagati Angelske znake in jih analizirati. Angelski znaki so kot glasba duše, kateri se moramo samo predati, ji slediti, jo začutiti ter blagosloviti.

3 komentarji

  1. Miha pravi:

    Angelski znaki so se mi pojavili v enem posebnem obdobju mojega življenja. Najprej so mi bili znak, da sem na pravi poti. Šele potem sem po kosih začel razumeti njihovo vodstvo. Hvala.

  2. Vesna pravi:

    Prav isto čutim kot ti! Vsi okoli mene ali se prebujajo ali se pogrezajo …
    Zame je pero znak, da sem na svoji pravi pravi poti.

  3. Gaja pravi:

    Angelski znak je včasih lahko tudi opozorilo.
    Res je dobro znati ločiti kdaj je opozorilo in kdaj vodstvo. A življenje ke takšno, da postane tvoj največji zaupnik čez določen čas sovražnik. Opozorilo pa najboljše vodstvo.