Moj blog

12. julij, 2018DANAŠNJI SONČNI MRK

Drage sestre in bratje, današnji sončni mrk predstavlja točko preobrata. Predstavlja nova vrata v svet. Od vas pa je odvisno, kakšen svet si boste ustvarili. Naj bo poln ljubezni, blagoslovov in notranjega miru. Dovolite si kreirati vaše popolno življenje.

Danes je prav poseben dan, doživeli bomo namreč magičen Sončni mrk (ob novi Luni). Vsi, ki aktivno sledite blogom, ki jih namenjam Luninim menam in v katerih izpostavljam možnosti ter priložnosti danega časa, že veste, da se vsak nov mesec, vsak nov življenjski cikel, prične prav na novo Luno oziroma na mlaj. Današnji mlaj je toliko močnejši, ker ga spremlja Sončev mrk, pa tudi zato, ker odpira vrata seriji dveh mrkov, ki jih bomo deležni do avgusta. Ni treba posebej poudarjati, kaj vse to pomeni na osebni in človeški ravni, kajne? Sončni mrk simbolično predstavlja moč pretresov, ki po drugi strani omogočijo nove začetke. Predstavlja temo, ki ji sledi luč. Zato pogumno, predvsem pa mirno v teh izjemnih dneh, ki so pred nami.

Današnji sončev mrk je namenjen vsem, ki so se naveličali poslušati vedno iste zgodbe. Namenjen je vsem, ki so pripravljeni izstopiti iz svojega vsakdanjega življenja in se želijo ponovno povezati s sabo in s svojimi pravimi potrebami. Čarobnost tega mrka sloni prav v iskricah sprememb in poguma za vse tiste, ki se počutijo ujete v nenavadne in njim tuje zgodbe – njim tuja življenja.

Ta delni mrk prinaša s sabo razburljivo sosledje mrkov; sledil mu bo še Lunin mrk 27. julija in Sončev mrk 11. avgusta. V tednih, ki prihajajo, pričakujte nepričakovano. Mrki predstavljajo z energetskega vidika točke preobrata, sprememb in včasih nosijo v sebi moč, da izkoreninijo določene življenjske situacije, ki se zdijo nemogoče.

Današnji sončev mrk predstavlja za vse ljudi, ki so povezani z Angelskim svetom »Vrnitev k Svetlobi«. To je čas prenove in nove rasti tudi v najtežjih življenjskih situacijah. Ta sončni mrk nam lahko pomaga pospešiti določene spremembe, predvsem na področjih, kjer smo blokirani in kjer »skrbno hranimo in vzgajamo lastne strahove«. Če se v vašem življenju nahajate na postaji, kjer se počutite blokirani, je to idealen čas, da usmerite svojo pozornost v blokado in jo z zavestnim delom in trudom presežete.

Danes je najboljši dan v letu, da se soočite z vsemi strahovi, ki jih nosite v sebi. Vem, ni prijetno niti lahko. A če tega ne boste naredili, se bo vaša podzavestna potreba po tem manifestiral kot nevroza in/ali zunanje sinhronosti, ki vas bodo pripeljale do iste točke: Soočanja. Kot veste, v življenju ni naključij in vse, kar se nam dogaja navzven, je le zrcalna slika tega, kar moramo predelati v sebi. Torej, če danega časa ne izkoristite za to »neprijetno delo«, bo vse Vesolje poskrbelo, da boste lekcijo predelali – le na drugačen način. Predelati pa jo morate. Kajti tam, kjer raste strah, se nahaja blokada in področje našega življenja, ki nas zadržuje pred pravo srečo in uspehom.

S svojimi pravimi strahovi se soočimo šele, ko predamo svojo moč in potrebo po kontroli ter zaupamo v Življenje. Največ, kar lahko nato naredimo je to, da zaupamo svoji intuiciji in se predamo pravemu duhovnemu vodstvu. A to je že druga zgodba.

Sončni mrk nam prinaša izjemen val energij in priložnosti, da se zberemo in da končno odpremo svoje oči. Tudi tisti, ki se z duhovnostjo ne ukvarjajo in živijo čisto na osnovni materialni ravni, bodo ta dan v sebi začutili napetosti in doživeli nekakšno notranjo krizo.

Vse to je izraz sil, ki nam v tem času omogočajo, da preobrazimo vse negativno, destruktivno in omejujoče v našem življenju. Pozitivna plat tega mrka je, da lahko to transformacijo naredimo prav na področju ljubezni, financ in kreativnega dela. Ta mrk je izjemno močan, a njegova moč bo trajala le do naslednjega mrka, ki ga bomo dočakali 11. avgusta. Njegova moč je torej omejena na samo 4 tedne. Od nas zahteva zavestno delo in pripravljenost se soočiti z vsemi možnimi osebnimi krizami. A rezultat in nagrada bodo v tem primeru veliki.

Ne pozabite, da je od danes pa do Luninega mrka (27.7.) najboljši čas za pravo spremembo življenja. Imate dva tedna časa, ko lahko posejete vaše želje, ideje in nov pogled na vaše življenje. Sedaj je popoln čas, da si oblikujete načrte za prihodnost, spremenite svoj način prehranjevanja ali gibanja in si zadate želene finančne cilje. Ta čas lahko prinese velike spremembe na čustvenem in finančnem področju. Ta edinstven sončev mrk lahko tudi prečisti postane misli in negativna čustva ter nas napolni s čarobnim optimizmom preko katerega bomo vstopili v svoj, novi svet.

Kakšna je prihodnost, ki si jo želite?


Kolikokrat se vam je zazdelo, da je bila neka notranja slutnja več kot samo občutek?
Kolikokrat ste videli znamenje, a ga niste znali pravilno interpretirati?
Kaj je prava kanalizacija in kako prejeti pravo vodstvo?
                    Če iščete ta in odgovore na podobna vprašanja vas vabim na
                                  Seminar SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA
                                  v nedeljo, 22. julija 2018 od 10.00 -15.00 v Gorici
Na seminarju SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA boste spoznali in se naučili pravilne uporabe svoje intuicije, pridobili pravo samozavesti in orodja za samokritičnost, ki vam bodo pomagala pri razbiranju znamenj in natančni interpretaciji slutenj ter prvih poskusov kanaliziranja.
Seminar je namenjen vsem, ki si želite izostriti svojo intuicijo in jo znati pravilno uporabljati v svoje najboljše dobro.
Program:
10.00 -11.00 Predavanje Slutnje in Znamenja – kako pravilno uporabiti svojo Intuicijo? 
Kaj so slutnje in znamenja ter čemu služijo, kako jih prepoznamo in kako interpretiramopasti strahov, ega in želja pri interpretaciji
11.00 -12.00 Predavanje Kanaliziranje
Kaj je kanaliziranje, poti do pravega kanaliziranja, pravilna interpretacija sporočil in vodstva
12.30 -13.00 prosto za kosilo
13.00 -14.00 Prikaz različnih tehnik uporabe Intuicije
14.00 -15.00 Vodena meditacija h kanalizaciji prvih angelskih sporočil
Prijave odprte do 19.7.2018
Informacije na: sepetalka.angelov@gmail.com

5 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala tvojim dragocenim napotkom. Poseben dan so mi že napovedale današnje sanje ?

  2. Gaja pravi:

    Ta mrk čutim že ves teden. Zame pomeni stres in napetost, a upam da se nato preobrazi v nekaj novega.

    Hvala ❤

  3. Tina pravi:

    Petek 13. pa še mrk!
    Za luno vem ko vpliva name. Danes pa sem samo napeta …

  4. Veronika pravi:

    Hvala za znanje, ki ga deliš ❤❤❤

  5. Anita pravi:

    Ja, je bilo kar pestro:) Veliko so hoteli danes ljudje od mene, celo uspelo jim je, da me za nekaj casa vrzejo iz tira, toda ze sem nasla tirnice:) Hvala, ker me spominjas na to, ker drugace bi se spet sprasevala, kaj, kako ipd 🙂