Moj blog

10. julij, 2018SEM NA PRAVI POTI?

Drage sestre in bratje; »Sem na pravi poti?«, je tisto pravo vprašanje, ki si ga morate postaviti. Kdor ne zna postaviti vprašanj, nanje ne bo znal prejeti odgovora. Zato se sprašujte vedno, znova in znova. Izprašujte svoje srce, iščite resnico ter sledite poti iskrenosti. Tam se vedno nahajajo vsi odgovori.

Prav zanimivo, da ljudje, ki se med seboj ne poznajo, ki živijo čisto druga življenja, ki verjamejo v različne vrednote, ki imajo drugačne želje, ki delajo nasprotujoče si stvari … postavijo angelom vedno isto vprašanje. »Sem na pravi poti?«

Urša, 36 let, poročena z majhnim otrokom in z neštetimi vsakdanjimi težavami in izzivi, bi želela več časa zase. Poleg vsakdanjih obveznosti in skrbi, ki ji ne pustijo dihati, nosi v svojem srcu čisto drugo vizijo o sebi in o njenih pravih želja. Nekaj v njej ji govori, da njeno življenje ni njeno. Pred kratkim je začela z meditacijo in odkrivanjem angelskega sveta. Njen mož se s tem ne strinja in ji z dneva v dan zbuja občutke krivde ter jo spominja na dolžnosti, ki jih ima do svojih bližnji.

Nevenka, 63 let, vdova z bolnim sinom. Zdi se ji, da ji življenje ni prizaneslo niti za trenutek. Globoko verjame v Angele in zadnje čase dopušča možnost, da je njena intuicija ključ za razumevanje njenega življenja in vseh tragedij, s katerimi se stalno sooča. Kajti to je pravzaprav vse, kar si resnično želi: RAZUMETI.
( vsi navedeni podatki o Urši in Nevenki so seveda izmišljeni )

Ni pomembna starost, spol, družbeni položaj. Nekaj se v človeku nekega dne prebudi in od tam dalje ni več poti nazaj. Prebudi se človekova duša, ki ni vezana na nič, kar se vidi navzven. Isto vprašanje, drugo življenje in druga pot.

Za vse, ki se v tem trenutku sprašujete, ali ste res na pravi poti, so Angeli pripravili jasen odgovor:


Odgovor za vse, ki se sprašujejo, ali so na pravi poti, je pritrdilen, če jih to, kar počnejo, pelje v smer zdravja, izpolnjenosti in reda. Če delajo stvari, ki krepijo in izboljšujejo njihovo zdravje, so na pravi poti. Če ob tem, kar počnejo, čutijo občutek izpolnjenosti, so na pravi poti. Če ima vse, kar počnejo nek red in smisel, so na pravi poti.

Ko se prehranjujemo z nezdravo hrano, nismo na pravi poti. Niti ko gremo v ekstreme, nismo. Če se ob tem, kar počnemo, počutimo izpraznjeni, tam ni naš dom. In če v viziji našega življenja ni reda, temveč se vsak dan predajamo vodstvu našega razpoloženja, gremo v napačno smer.

Samo, ko se lahko duša in posameznik prosto izražata, sta na njuni pravi poti. Kakršno koli življenje živimo, moramo vedno razmišljati, kaj je najboljše za vse, ki so vpleteni vanj. Na ta način se bomo izognili egoizmu in bomo s svojim načinom razmišljanja blagoslovili svojega bližnjega. A kako priti do modrosti, ki tolmači, kaj je najvišje dobro za vse? Treba je razumeti, da moramo v tem življenju vsi odrasti in da nikomur ne pomagamo, ko mu odvzemamo izkušnje, pa čeprav še tako težke.

Vsako oviro lahko preskočimo, ko se znebimo strahu. Urša se bo najprej morala znebiti strahu, da bo lahko pogledala iskreno v svoje srce in razumela, kaj si resnično želi od svojega življenja. Nato pa bo morala pretehtati, kateri bo njen naslednji korak, ki bo v najvišje dobro za vse okoli sebe, brez občutkov krivde. Do te točke bo lahko prišla, če bo sledila svojemu zdravju, izpolnjenosti in jasnemu redu v njeni glavi.

Prav se tako bo morala Nevenka otresti strahu in sprejeti odgovornost, ki jo prinaša moč njene intuicije. Nato pa v prid sebe in svojega sina svoje intuitivna vodstva tudi sprejeti.

Značilnost zrelih in duhovnih posameznikov, je ta, da vedno držijo svojo besedo in da vsaki izrečeni besedi, sledi določeno dejanje. Skratka, da to, kar govorijo, tudi delajo. Na ta način ustvarjajo red v svojem življenju ter podpirajo vse ljudi okoli sebe. S takšnim pristopom se s časom lahko vsak znebi stresa. Zveni nenavadno, a je prav tako. Ko so naše misli in dejanja povezani, se stres topi. Ko govorimo resnico in ko je vsaka naša izrečena beseda za nas sveta – še bolj kot obljuba, takrat se dvignemo nad povprečjem in stres ne obstaja več.

Ko ne živimo v stresu, smo odprti nad tokom življenja, izkusimo moč lastne volje in božje volje, ki je vedno popolna, dobra in ki jo lahko vsak v dani situaciji sprejmemo. Pa smo spet tam, na pravi poti.

12 komentarjev

 1. Zvezda pravi:

  Moje zadnje delo sem pustila, ker:
  a) se je poznalo na mojem zdravju
  b) sem se vsak dan vračala domov izpraznjena
  c) nic ni imelo smisla. V mojem življenju ni bilo reda.
  Blog napisan zame kot potrditev, da sem se prav odločila ❤

 2. Ninchy pravi:

  HVALA za resničen, čudovit blog…verjetno se je vsakemu bralcu dotaknil v duši in v srcu

 3. Vera pravi:

  Res je tako kot pravijo naši Angeli. Prava pot zdravi, izpolnjuje in postavi vse na svoje mesto.
  HVALA v imenu mnogih, ki te spremljamo.

 4. Miha pravi:

  Mislim, da si zajela vse bistvene elemente, ki lahko potrdijo pravo pot.
  Vsaka bolezen in fizična oslabljenost so znak, da gremo proti sebi.
  Ko se.čuti človek izpraznjenega je nesrečen- če si to prizna ali ne.
  Tudi red je pomemben v smislu jasnosti in začrtanosti poti.
  Hvala za navdihe, ki jih nikonca.

 5. Gaja pravi:

  Urša je prispodoba marsikatere ženske, ki se sprašuje če je na pravi poti. Iz srca hvala za vodstvo ❤

 6. sixsty pravi:

  Ha, Nevenka pa je popolna prispodoba zrele ženske, ki išče odgovore in ne več lastnega udobja! Perfektna primera za prikaz drugačnih stopenj zavesti, a iste problematike!
  Obe potrebujeta zdravje (katerega si Urša kvari s stresom, Nevenka pa s stisko), potrebujeta občutek izpolnjenosti in jasne vizije njune prihodnosti.
  Preprosto perfektno!
  Hvala vam in vsem Angelom, ki služijo vsem nam – pa če smo še tako drugačni!

 7. Pinka pravi:

  Hvala za odgovor na vprašanje, katero si postavljam znova in znova.

 8. Vita pravi:

  Naj najprej pohvalim blog, ki je nekaj posebnega. Primera sta zelo jasna in če je mogoče bi bilo lepo, da bi večkrat uporabila primere iz pravega življenja. Sem se prepoznala in prepoznala angelsko sporočilo zame.
  Hvala ❤

 9. Tina pravi:

  Tudi jaz se prepoznam v primeri in vprašanju. Priznam. Hvala za vse kar pišeš. Angelskih informacij ni nikoli zadosti ❤❤❤

  • Sara pravi:

   Super blog ter pravi odgovor. Mi je všeč ta novinarski uvod, ful se mi dopade ker si uporabila ta prave primere.
   Hvala 💜

 10. Anita pravi:

  Po vseh mislih, besedah in dejanjih, ki sem jih v zivljenju izkusila, sem prisla le do enega bistva in to je, da se imas na svoji poti dobro.

 11. Kati pravi:

  Na pravi poti si ko si srečen brez posebnega razloga.