Moj blog

3. julij, 2018KREATORJI ŽIVLJENJA

Drage sestre in bratje, vi sami ste kreatorji vašega življenja; ko živite zavestno in s sedanjega trenutka oblikujete prihodnost, pa tudi takrat, ko predate svojo moč drugim. Takrat kreirate zmedo, na kateri bo zrasel vaš svet. Ozavestite moč, ki spi v vas.

Velikokrat prav v meditaciji najdem najjasnejše vodstvo, kajti takrat sem popolnoma odprta in pripravljena sprejeti, kar pride na mojo pot. Tekom dneva prevečkrat dovolim, da me zunanji dogodki povlečejo stran od sebe in takrat angelska sporočila ne padejo na plodna tla. Mnogi se soočajo s podobnim situacijami in prav zato tako pogosto v svojih blogih podarjam, kako pomembna je vsakdanja meditacija. A ne tista, v kateri se izgubljamo in dovolimo mislim, da nas preplavljajo ali pa domišljiji, da nas ponese v svoj svet. Govorim o tisti meditaciji, ki zahteva zbranost in osredotočenost. Tisti pravi meditaciji, kjer pridemo v stik s svojo dušo in od koder pričnemo kreirati svoje življenje.

Velikokrat me kdo vpraša, koliko smo v resnici kreatorji svojega življenja in koliko je vmes tudi usode. Prav v eni svojih zadnjih meditacij sem prejela angelsko vizijo, ki je potrdila to, kar sem od vedno čutila; da smo 100% kreatorji svojega življenja. Pa vseeno se bo kdo vprašal, kako je to mogoče. Ker je res, to je Zakon, ki pa zahteva določene postavke. 100% kreatorji svojega življenja smo, ko živimo svoje življenje zavestno, tukaj in sedaj. Ko ta postavka ni izpolnjena, predajamo svoj moč kreatorja drugim, t.i. usodi.

Ustavimo se na tej točki, da bomo lažje razumeli zapisano. Mi sami, s svojimi mislimi, čustvi in vero ustvarjamo 100% svoje življenje, a le ko to počnemo zavestno. To pomeni, da če od trenutka, ko se zjutraj zbudimo do trenutka, ko zaspimo, živimo zavestno, kreiramo sebe in svet okoli sebe. Živeti zavestno pomeni poznati in kontrolirati svoje misli ter prepoznati in razumeti svoja čustva. To pa ne počnemo skoraj nikoli.

Že pri meditaciji je opazno, kako težko se je umiriti in osredotočiti. Ko vam to uspe, bi morali to stanje prenesti v ves svoj dan. Biti tukaj in govoriti svoje misli, ne misli drugih. Živeti zdaj in se zavedati bitja svojega srca in sporočila, ki ga nosi.

Zanimiva se mi zdi povezava med tem, kako postati kreatorji svojega življenja in magijo. Kajti čarobnih urokov je ogromno, a malokdo jih zna pravilno izvesti. Ena od ključnih »sestavin« vsake magije je ZAVEST.

Kaj pa se dogaja z nami? Vsak dan se zbudimo in počnemo stvari, ki jih mislimo, da jih moramo ali v drugi skrajnosti počnemo samo tisto, kar nam je udobno in všeč. Ne eno ne drugo ne pomeni bivati zavestno. Početi tisto, kar nam narekujejo drugi za to, da smo del družbe vsekakor ni bivati zavestno. Početi le tisto, kar nam ugaja, tudi ni bivati z zavestjo. Mnogi mešajo svoje udobje in izpolnjevanje svojih želja kot nekaj, kar jih povezuje s sabo. V resnici jih takšno početje povezuje s svojim egom.

Prav zato je tako težko razumeti, da smo kreatorji svojega življenja. Ker ne vidimo in ne prepoznamo te možnosti. Ki je seveda le možnost, dokler nismo sposobni prepoznati svoje moči. Kaj se dogaja, ko ne živimo z zavestjo? Takrat predajamo svojo moč drugim. Lahko svoji mami, partnerju in nenazadnje temu, kar rečemo usoda.

Usoda ni nič drugega kot skupek lekcij in energij, da se zavemo, da smo mi kreatorji svojega življenja. In dokler nismo sposobni tega dojeti, je vedno nekdo drug »kriv« za naše neuspehe, težave in nezadovoljstvo.

Vzemite si čas in najprej premislite, komu predajate moč kreatorja, ki ga imate v sebi. Nato se zberite in poskusite začeti bivati, vsak trenutek, z zavestjo. Vam zagotavljam, da ni lepšega v tem življenju.


Kolikokrat se vam je zazdelo, da je bila neka notranja slutnja več kot samo občutek?
Kolikokrat ste videli znamenje, a ga niste znali pravilno interpretirati?
Kaj je prava kanalizacija in kako prejeti pravo vodstvo?

Če iščete ta in odgovore na podobna vprašanja vas vabim na
Seminar SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA
v soboto, 7. julija 2018 od 10.00 -15.30 v Gorici

Na seminarju SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA boste spoznali in se naučili pravilne uporabe svoje intuicije, pridobili pravo samozavesti in orodja za samokritičnost, ki vam bodo pomagala pri razbiranju znamenj in natančni interpretaciji slutenj ter prvih poskusov kanaliziranja.

Seminar je namenjen vsem, ki si želite izostriti svojo intuicijo in jo znati pravilno uporabljati v svoje najboljše dobro.

Program:
10.00 -11.00 Predavanje Slutnje in Znamenja – kako pravilno uporabiti svojo Intuicijo?
Kaj so slutnje in znamenja ter čemu služijo, kako jih prepoznamo in kako interpretiramo, pasti strahov, ega in želja pri interpretaciji
11.00 -12.00 Predavanje Kanaliziranje
Kaj je kanaliziranje, poti do pravega kanaliziranja, pravilna interpretacija sporočil in vodstva
12.30 -13.00 prosto za kosilo
13.00 -14.00 Prikaz različnih tehnik uporabe intuicije
14.00 -15.00 Vodena meditacija h kanalizaciji prvih angelskih sporočil

Prijave na sepetalka.angelov@gmail.com

7 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Kdo drug kot jaz lahko spremeni moj svet?
  Odlično in navdihujoče kot zmeraj.

 2. Vita pravi:

  Hvala, ker vedno razložiš stvari na jasen in razumljiv način. Tvoja vodstva so nežna in polna topline.
  Mi smo 100% odgivorni za življenja, ki jih imamo.

 3. Zvezda pravi:

  Komu ptedajam moč? Včasih egu, včasih družini, včasih sosedom. Skoraj nikoli ne živim tako kot pišeš. Razumem, da je to moha odgovornost. Imam močno željo, da to premagam. Hvala

 4. Pinka pravi:

  Prav to vprašanje si postavljam nekaj časa.
  Hvala za odgovor. Si moja Luč ❤

 5. Tujka pravi:

  Biti kreator je odgovorno, predati moč drugim je lahko. A s časom prične boleti in potem se človek komaj vpraša kaj ne gre. Ker dokler ne pridejo težave v življenje vsi spimo. Hvala ker PREBUJAS.

 6. Sara pravi:

  Blog, kateri osvobaja.

 7. Anita pravi:

  Tvoje sporocilo me je spomnilo na nekaj in ze deluje. Svoji okolici ne predajas svoje moci in energije s tem, da o “njih” razmisljas pozitivno. Ce te nekdo prizadene ali kakorkoli negativno vpliva nate, malo prevetris misli in opustis slabe misli o njemu. Se vec, posljes mu nekaj lepega v mislih. Se je sprva tezko preprogramirati, a scasoma stece in neverjetno pozitivno vpliva tako na sebe kot na osebo, ki te je prizadela. Negativnost kar spuhti.