Moj blog

28. junij, 2018POLNA LUNA ZAČETKOV

Drage sestre in bratje, današnja polna Luna začetkov je nežna priložnost, da se ozrete vase in se vrnete k svojim koreninam. Je čas, ko se lahko povzpnete visoko kot nikoli ter se s svojimi rokami dotaknete nebes. Naj vas tja pripeljeta Ljubezen in razumevanje vaših čustev.

Polna Luna je najpomembnejša od vseh luninih faz. Prav na dan polne Lune se moč kreativnosti in obilja manifestira v svoji najpopolnejši obliki. Tako se bo zgodilo tudi danes.

Kot verjetno veste, ima Luna poseben vpliv tako na naša čustva, kakor tudi na naše misli ter posledično na naše telo. Luna v resnici predstavlja filter, preko katerega sprejemamo vse zunanje impulze in preko katerega se manifestiramo v svojem življenju. To predstavlja zelo močan koncept za vsa bitja svetlobe. Bitja svetlobe sledijo ves čas Luninim fazam, zato da razumejo, katere energije so na voljo za določen dan. Preko tega razumevanja lahko lažje in učinkoviteje pomagajo vsem nam ljudem. Razumeti energije, ki nam jih sproža Luna na naši Zemlji je izjemnega pomena za osebno rast in za naše dobro počutje. Ne pozabite, da Luna ne vpliva le na vse nas, vpliva tudi na naše okolje in na Mati Zemljo.

Na dan vsake polne Lune v mesecu, je na voljo ogromno energije na našem planetu. Stari vedski zapisi poročajo, da se takrat na zemljo spustijo vsi bogovi in vse boginje. S to razlago opravičujejo moč, ki se na ta dan ustvari okoli nas.

Prav zaradi teh energij – čeprav ne meditirate redno ali tudi nikoli – če to naredite za polno Luno, je učinek podvojen. To pa zato, ker je dan polne Lune sam po sebi dan obilja in razsvetljenja. Polna Luna »poskrbi« tako za naše duhovne kot tudi materialne potrebe.

Dan polne Lune je popolna priložnost, da preoblikujemo našo zavest in ustvarimo novo osnovo za dojemanje naše kreativnost in koncepta obilja. Danes prihaja na Zemljo ogromno bitij svetlobe, ki nas blagoslavljajo za vso obilje, ki je na voljo – torej neskončno. Treba je le izkoristiti dan ter se pravilno zazreti vase. Najlažje preko meditacije.

V času polne Lune se lahko preko meditacije povežete z vsemi energijami, ki vas obkrožajo in poiščete bogastvo v svoji zavesti. Prav današnja polna Luna nam prinaša posebno moč, prinaša nam inteligenco, da z njo počistimo svojo nevednost. Ta Luna lahko spremeni vaš obstoj iz povprečnega do izjemnega. V sebi nosi posebno moč, da uniči negativnost in očisti pot do novih priložnosti na področju kariere, ljubezni in uspehov. To pa lahko izkoristite tako, da se uprete vsej povprečnosti iz vseh področij našega življenja.

Današnja polna Luna ima še eno drugo posebno lastnost: lahko nas ponese nazaj v čas, na začetek. To je Luna, ki je ne bi smel nihče prezreti. Nocoj se lahko vrnete v svoje začetke in začnete brisati vse, kar je bilo je in povprečnega v vašem življenju ter si tako ustvarite nov začetek. Izbrišite vašo usodo, ki ni v skladu z vašim poslanstvom in pričnite s to Luno vaše novo življenje.

Vsaka polna Luna nosi v sebi edinstvene priložnosti. Današnjo vzemite kot odskočno desko, da se povzpnete više od tam, kjer se trenutno nahajate. K njej se lahko obrnete preko meditacije ali katerega koli dela, ki vas povsem prevzame in napolni z Ljubeznijo. Saj veste, Ljubezen nudi odgovor za vse.


Kolikokrat se vam je zazdelo, da je bila neka notranja slutnja več kot samo občutek?
Kolikokrat ste videli znamenje, a ga niste znali pravilno interpretirati?
Kaj je prava kanalizacija in kako prejeti pravo vodstvo?

Če iščete ta in odgovore na podobna vprašanja vas vabim na
Seminar SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA
v soboto, 7. julija 2018 od 10.00 -15.30 v Gorici

Na seminarju SLUTNJE, ZNAMENJA IN INTUICIJA boste spoznali in se naučili pravilne uporabe svoje intuicije, pridobili pravo samozavesti in orodja za samokritičnost, ki vam bodo pomagala pri razbiranju znamenj in natančni interpretaciji slutenj ter prvih poskusov kanaliziranja.

Seminar je namenjen vsem, ki si želite izostriti svojo intuicijo in jo znati pravilno uporabljati v svoje najboljše dobro.

Program:
10.00 -11.00 Predavanje Slutnje in Znamenja – kako pravilno uporabiti svojo Intuicijo?
Kaj so slutnje in znamenja ter čemu služijo, kako jih prepoznamo in kako interpretiramo, pasti strahov, ega in želja pri interpretaciji
11.00 -12.00 Predavanje Kanaliziranje
Kaj je kanaliziranje, poti do pravega kanaliziranja, pravilna interpretacija sporočil in vodstva
12.30 -13.00 prosto za kosilo
13.00 -14.00 Prikaz različnih tehnik uporabe intuicije
14.00 -15.00 Vodena meditacija h kanalizaciji prvih angelskih sporočil

Prijave do 2. 7. 2018 na sepetalka.angelov@gmail.com

11 komentarjev

  1. Sara pravi:

    Sem prav čakala če boš objavila blog na današnjo polno luno ? jo gledam že par dni in se vprašujem kaj hoče od mene ? hvala za vse napotke ❤

  2. Ninchy pravi:

    Vso pohvalo za današnji blog…posebej bi rada pohvalila izbiro slik…vse povejo kaj piše o blogu 🙂 HVALA…

  3. Hana pravi:

    Tudi jaz sem nestrpno čakala to objavo ❤
    Hvala za tvoje neskončno znanje ?

  4. Utrinke pravi:

    Kako naj se znebimo povprečnosti poje Kreslin v eni svojih pesmi … odrastimo in poletimo na krilih svobode!

  5. Miha pravi:

    Današnja meditacija je bila bolj globoka in bolj intenzivna. Luna deluje. Hvala za vse te odlične bloge o luni. Notr je toliko informacij, da to ni res 🙂

  6. Zvezda pravi:

    Najprej hvala za vso to znanje, katerega deliš. Ti blogi o luni so čudoviti in odkar spremljam luno opažam njen vpliv. Izredno zanimiva znanja o katerih se ve premalo ..

  7. Veronika pravi:

    Koliko enih informacij ki pridejo direkt v srce. Danes je en poseben dan, komaj čakam meditacije!

  8. Pinka pravi:

    Kako lepo da se boginje danes spuščajo na zemljo. Danes čutim v sebi močno energijo, bi kar plesala in pela ❤

  9. Ketu pravi:

    Koliko časa traja vpliv polne lune?

  10. Sever pravi:

    Perfektna luna za perfekten dan. Izkoreninimo povprečnost. To kar pišeš je izjemno. Vsaka lunina mena pribese nekaj novega in nove priložnosti. Kako do takšnih znanj?