Moj blog

8. junij, 2018IZPOLNITE SVOJE SANJE

Drage sestre in bratje, izpolnite svoje sanje na angelski način. Začnite dan iskreno in z jasno vizijo o tem, kar si želite biti. Kajti vsaka vaša misel in vsako vaše čustvo bodo prej ali slej ustvarili kos vašega življenja. Bodite kreativni pri izpolnitvi svojih sanj.

Angeli so me v teh letih naučili en čaroben in prečudovit način, kako s pomočjo Višjih sil lahko izpolnimo svoje osebne sanje: tako da živimo sedanji trenutek, kot bi bile naše sanje že izpolnjene. Vem, da zveni zelo enostavno, a v življenju so prave rešitve vedno enostavne. Ego je tisti, ki vse komplicira in zapleta; pomislite na modrosti Malega Princa, kateremu vodilo v življenju je bilo zelo enostavno: Iskrenost in neposrednost.

Svoje sanje bomo lahko izpolnili, ko se bomo začeli koncentrirati na to, kar si želite biti: umetnik, programer, mama ali karkoli drugega. Predstavljajte si, da imate vse potrebne sposobnosti in sredstva, da dosežete svoj cilj. Nato z mislimi in srcem oddaljite vse dvome – ohranite le zavest, da ste sedaj to, kar si želite biti. Večkrat ko se boste vizualizirali kot nekdo, ki ima izpolnjene svoje sanje, bolj se boste napolnili z navdihom ter tako lažje odkrili moč realizacije svojega življenja, ki spi v vas.

Če boste sami sebi sposobni iskreno povedati, kaj si želite doseči, se boste sami sebe prisilili k temu, da boste reagirali in se aktivirali v življenju na drugačen način. Veliko ljudi si namreč niti ne upa priznati sebi svoje sanje. Mogoče bo kdo izmed vas pomislil, da je otročje in celo neumno se obnašati na ta način, pa vam vseeno zagotavljam, da je prav takšen pristop v veliko pomoč pri »kreiranju« želene realnosti.

S takšnim osebnim pristopom boste pridobili novo zavest o tem, kaj je zares uspeh in notranji mir. Dojeli boste, da je vse to vaša pravica.

Sedaj je odličen čas, da začnete sejati pozitivne misli v vaše možgane in vaše srce. Projicirajte se kot bi stali nasproti sebi in predstavljate si želeni rezultat sedaj. Na ta način boste začeli delovati pravilno k temu, da ga tudi navzven uresničite.

Ta način bivanja deluje prav za vse, kajti tu gre za pravo esenco navdiha: videti prihodnost tako, kot si jo želimo in nato delovati v skladu s to vizijo. Več energije kot boste usmerili v vaše sanje, lažje vam bodo vaši Angeli in ves Univerzum pomagali – preko naključij in preko usode. Pomislite na določeno situacijo v vašem življenju, ko se vam je zdelo, kot da se z vami igrajo določene višje sile, da spoznate nekoga oz. da ste bili točno v določenem času na pravem mestu …

Vsi dobro vemo, da naključja ne obstajajo. Obstajajo sinhronosti Univerzuma, ki deluje v skladu z vami in za vašimi mislimi, s katerimi ustvarjate svoj svet. Začnite uporabljati pozitivno Zakon privlačnosti in pritegnite k sebi vse, o čemer sanjate.

Biti povezani z Angeli pomeni, biti ves čas navdahnjeni in povezani z njihovimi čarobnimi energijami. Vsa skrivnost stoji le v tem, da spoznate in se začnete resnično zavedati, da vse, o čemer razmišljate in verjamete, se širi in da vsa vaša čustva dobijo v vašem življenju prej ali slej svojo obliko.

Leta nazaj sem poznala osebo, ki se je strašno zanimala za duhovnost in vsem okoli sebe razlagala o Zakonu privlačnosti ter kako deluje. Ves čas se je prepričevala, kako pozitivna je in kako pozitivno živi, a v trenutkih utrujenosti in stresa je vedno znova privrela na dan njena negativnost in nesposobnost se premakniti od tistih psihičnih stanj, ki jih je poznala. Zanimivo je bilo to, da je v trenutkih slabosti zanikala sebe in ni znala prepoznati negativnosti v njej. Ko je stres minil, je nadaljevala s svojo igro. Kajti šlo je le za igro, ki jo je igrala. V takšnem primeru pozitivne afirmacije pomagajo zelo omejeno, kajti na čustvenem nivoju še niso bile sprejete.

Prava duhovna rast zahteva velika poglabljanja vase in prej omenjeni lastnosti Malega Princa: iskrenost in neposrednost. Nič ne pride samo in vsako pretvarjanje in sprenevedanje nas oddaljujejo od našega cilja.

Torej, če si sami ustvarjamo življenje s svojimi prepričanji in predstavami – zakaj si ne bi vsaj poskusili ustvariti tiste sanje, ki nam ležijo od vedno v našem srcu?

 

7 komentarjev

  1. Vesna pravi:

    Vsak tvoj blog je nekaj posebnega. Angelsko.
    Včasih se mi zdi, da ne vem kaj bi rada. Potem imam eno željo, katero se ne da uresničiti in se blokiram. Živim v nekih ciklih. Poskušam vseeno ter se prepuščam tvojemu- angelskemu vodstvu.
    Hvala ti.

  2. Mihaela pravi:

    Meni se zdi da bi morali tako živeti cel čas : vse kar imamo in bomo imeli že imamo.

  3. Sara pravi:

    Zmeraj mi pomaga in me navdahnejo tvoji blogi!
    Jast tudi mislim, da je treba sanja ‘čutiti’ in potem jim it naproti. Hvala angelom ❤❤❤

  4. Jana pravi:

    Vizualizacija dela čudeže.
    Meni se bolj zdi to, da jih dosti sploh ne ve kaj so njihove sanje.

  5. Vita pravi:

    Mene je pa posebej zbodlo v oči, kar pišeš o znanki in Zakonih privlačnosti. Meni se zdi, da jih večina tako deluje. V teoriji vejo vse, ko pride v prakso pa tema. Najbolj zanimivo je to, da te znajo še napasti in te prrpričevati, kako negativna si. Potem pa jih najdeš kako se sami izgubljajo v svoji negativnosti in ss tega niti malo ne zavedajo ?

  6. Tina pravi:

    Nikoli ne smemo nehati upati in sanjati ?

  7. Anita pravi:

    Ja, vsak se slej ko prej sooci s svojo “dark side”, spustiti jo je treba na plan in si priznati, da obstaja ter jo postopoma “pozdraviti” ter jo prevetriti v “navihanko”:) Sicer zivim v skladu zgoraj napisanega, a me obcasno moja “navihanka” prinese okrog:) Se pa hitro poberem, saj smo vendarle le prijateljice, eno. Imamo vec kot prevec dela sami s sabo, da bi jim pametovali, lahko pa jim povemo svojo “zgodbo” in neverjetno ter nevsiljivo ocara druge.