Moj blog

7. junij, 2018ANGELSKA NAPOVED ZA JUNIJ

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec junij je pred vami. Prisluhnite nam in sledite svoji intuiciji. Izkoristite dani čas za prava dejanja, izkoristite dar, ki ga imate: izkoristite življenje, ki vam je bilo podarjeno.

Za nami je precej naporen mesec maj. Zdi se, kot da nas vse Vesolje preizkuša korak za korakom. Našo potrpežljivost, zaupanje in energijo. Napetosti, ki so nastale v prejšnjem mesecu, ne smete prenašati v mesec junij. To je nov čas in tako si ga morate narisati, drugače se bo bodo pretekli stresi samo večali in nadaljevali. Za kaj že?

Junij je čas, ko se morate ozreti vase in se soočiti z vsem, kar nosite v sebi. Napetosti in izzivi boste lahko spustili in prerasli, samo če se boste z njimi soočili. Beg vas pelje le v nove oblike zasvojenosti/bega. Vem, da je trenutno prav beg najlažja rešitev, a prav ta beg ustvarja nove napetosti in večje notranje stiske. Premislite dobro; mir, ki ga potrebujete, boste našli, ko se boste soočili s tem, kar ga ruši. Soočite se s sabo, s svojimi pričakovanji, željami, potrebami. Spoznajte vse svoje »nesrečne« izgovore, zakaj nočete ( ne morete) biti srečni, zadovoljni in v miru s sabo. Na ta način se jih boste dokončno osvobodili.

Kajti točno v tem trenutku imate vse sposobnosti in danosti, da izstopite iz neželene situacije. Sami. Soočite se z vsem, kar vas blokira, ker bo v nasprotnem primeru eksplodiralo na najbolj neprimeren način ob najbolj neprimernem času. Zmeda ustvarja zmedo. Naj ne bo zmeda v mislih in v čustvih tista, ki ustvarja vašo sedanjost. Kajti možnosti za vse nas so neskončne. Začnite verjeti v to.

Pogum, disciplina, moč – to je največ, kar lahko sedaj zahtevate od sebe. Prav v zadnjem obdobju ste začeli odkrivati, kako jih potrebujete za vašo srečo in zdravje. Postanite močni tako, da jeste pravo hrano, se dovolj gibate, meditirate. Prava notranja moč prihaja z razmišljanjem in ne z impulzivnimi reakcijami na zunanji svet. Raje si dobro oglejte svoje okolje in sebe v njem. Prav pogum, disciplina in moč vam lahko najbolj služijo v tem mesecu.

6.6. -10.6.
Preostanek tega tedna se boste posebej čutili povezani z vsem stvarstvom, z naravo, z ljudmi. Sprostite se tem energijam, ne dovolite si zapasti v zmedo, kajti vse Vesolje vam želi pomagati, da se povežete z vašimi bližnjimi, da svoje navdihe delite z drugimi … da z zaupanjem sledite svoji intuiciji in osebnemu Angelskemu vodstvu, ki vam je dano. Odprle se bodo nova vrata za pogled v prihodnost ali preteklost. Konec tega tedna boste lahko začutili vse Kozmične Zakone, ki delujejo vam v prid ali pa v opozorilo. Od vas je odvisno, kaj v tem trenutku potrebujete.

Ostanite ves mesec povezani z vsemi navdihi, ki jih boste prejeli ta konec tedna in ostanite pozorni nanje tudi v času pred vami.

11.-17.6.
Drugi teden v juniju prinaša nove začetke, novo možnost za osebno rast. A nikar ne pozabite, z duhovno rastjo lahko pričnete le, ko se povežete s svojim pravim jazom. Ta čas boste napolnjeni z energijo, ki vas bo vodila z entuziazmom v nove odločitve, k želenim spremembam in zadanim ciljem. Ta teden bo posebej primeren, da svojim željam date obliko, jih ustvarite in realizirate. To je odličen čas za vse novosti, ki jih želite prenesti v svoje življenje. Uživajte v lepotah sveta, bodite radovedni in igrivi pri odkrivanju okolja, situacij. Dovolite si, da vas navdahnejo Angeli.

Ob novi luni, 13.6., se boste počutili izpraznjeni, kar vam bo omogočilo, da se končno po dolgem času zares sprostite. Nova Luna je kot kozmični izdih, ki nam daje priložnost, da se izpraznimo in očistimo. Predstavljajte si, da je Vesolje diha in Luna predstavlja njegova pljuča. Ta nova Luna je prečudovit čas, da se izpraznimo s čustvi, ki jih je vedno preveč. Ljudje smo prepolni različnih emocij, ki jih ne poznamo in niti ne razumemo, zato je dobro, da se jih ciklično očistimo. Izkoristite ta dan za meditacijo in dvigovanje zavesti!

To je odličen čas, da spoznamo na bolj zavedajoč način, kaj govorimo in kako govorimo. Polni bomo novih idej in želeli jih bomo deliti z drugimi. V tem tednu pričnite z vajo čiščenja misli in besed. Pričnite zavestno odstranjevati svoje negativne misli in pričnite nov cikel pozitivnih in ljubečih afirmacij. Mogoče se vam zdi paradoksalno, a samo tako boste lažje razumeli svoja čustva; kajti prevečkrat mešamo čustva in misli med sabo.

Zunanji pritisk v teh dneh bo razbil tisto, kar je šibko in nepomembno ter ga tako odstranil, a bo hkrati začel lomiti tudi tisto, kar nam pomeni. To pa zato, ker samo ko začnemo nekaj izgubljati, pripišemo pravi pomen stvarem. Majhna lekcija, ki lahko prinese veliko modrost v naša življenja.

18.6.-24.6.2018
Tretji teden v juniju nam bo ozavestil veliko želja, a tudi sposobnost predajanja življenju. Ne pustite se takrat voditi vašemu egu, temveč premislite, kako bi lahko pomagali vašemu bližnjemu. Spoznajte, da se skriva prejemanje prav v dajanju. V tem tednu vam bo pravi altruizem prinesel veliko več kot iskanje potrditve vašega ega. To bo tudi odličen čas za osebno rast.

Šentjanževo, 23. junija, bo popoln čas za ljubeče osebne odnose in za to, da odkrijemo, kako postati dober partner in dober prijatelj. Zelo bomo idealistični in iskreni pri vsem, kar bomo počeli. To bo odličen čas za delo na sebi, za iskanje prave duhovnosti in odkrivanje pravih duhovnih učiteljev.

25.6. -30.6.
Četrti v teden v juniju bomo pričeli precej bolj napeto, kot smo prejšnjega zaključili. Težava se bo ponovno skrivala v naših bolj ali manj prikritih željah. Ne dovolite si, da vas spremlja te dni strah pred izgubo tega, kar imate. Dajanje bo prava rešitev tudi v tem času. Črpajte moč iz razumevanja, da prihaja prava moč iz zaupanja in ne iz grabljenja. Druga polovica zadnjega tedna v mesecu nas bo navdahnila s spoznanji, ki smo jih nabrali v preteklem času. To je odličen trenutek za (duhovno) sejanje. Uničite ves plevel ( blokade, napačna prepričanja, negativne misli), ki je na površju, da bodo posejana semena pognala. Zadnje dneve v juniju namenite ljubezni in razumevanju sebe.

 

10 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Perfektno kot vedno. Tvoje napovedi so napisane splošno, a nosijo v sebi osebna sporočila. Hvala za tvoje odlično delo.

 2. Jana pravi:

  Kot bi brala moje misli … katastrofa od maja, bi ga kar izbrisala, če bi se dalo.
  Hvala Angelom za upanje, da bo juni boljši 😇

 3. Nina pravi:

  Odlično,kako obožujem angelske napovedi!
  Si vsak mesec označim na koledar, kar napišeš in opažam kako je vse točno.
  Sem 19. aprila začela z enim svojim projektom ( po angelskem vodstvu za mesec april) in sedaj že žanjem prve uspehe 😁

  HVALA

 4. Pinka pravi:

  Tudi jaz si pišem na koledar dobre dneve 🤗
  Tudi jaz upam, da bo junij boljši. Začel se je podobno kot maj – pa se bo ja oglasil kdo, ki ni imel stresov v maju? 😂

 5. Zvezda pravi:

  Iskrrna hvala za vse vodstvo, ki ga deliš ❤
  Meni je bil maj naporen, zato tudi jast želim naprej v juniju ( zaenkrat še ne gre, pa vem da bo šlo).

 6. Angelika pravi:

  Te angelske duhovne napovedi so enkratne. Ker sem vas odkrila šele pred kratkim lahko napišem, da me posebej navdihujejo in osrečujejo.

 7. Nika pravi:

  Vsaka zahvala je premalo za to, kar počneš za nas.
  Namaste 🙏

  • Sever pravi:

   Strinjam se, da bi moralo imeti tvoje delo pomembnejše mesto v našem prostoru. Hvala ti.

   • Eden pravi:

    Strinjam se, da zahvale ne bodo nikoli dovolj.
    Mislim pa, da se lahko najbolj zahvalimo tako, da upoštevamo te napovedi in vodstva.
    🙏

 8. Vera pravi:

  Kako nenavadno da se tako prepoznam v vsem kar piše. Moj maj je bil stresen, zdaj se predajam angelom da bo juni bolši.