Moj blog

5. junij, 2018PRAVI ANGELSKI STIK

Drage sestre in bratje, pravi angelski stik se zgodi takrat, ko začutite z vsem vašim telesom in z vsem vašim srcem, da je vse POPOLNO. Trenutek popolne sprejemljivosti in odprtosti vam prinaša to izkušnjo. Naj postane pravi angelski stik dnevna in ne le redka izkušnja.

Vsak dan prejemamo angelska sporočila. Čisto vsak dan.

Nekatera se zdijo uganke, druga direktna in preprosta. Velikokrat samo potrjujejo, kar že vemo. Spet drugič jih prepoznamo kot nebeško tolažbo. Recimo, ko razmišljamo o izgubljeni osebi, pa nas naenkrat »nekaj« poboža po laseh. Ali pa slišimo na radiu njegovo/njeno najljubšo pesem. Angeli so izredno kreativna bitja in vsak dan nas -če smo le dovolj pozorni in odprti-preplavljajo s svojimi drobcenimi in ljubečimi gestami. Včasih nas celo podražijo in tako opominjajo, da jemljemo preresno sebe in svoje življenje. V njihovih očeh je velikokrat problem lahko rešljiv in glavna značilnost bolečine -minljivost.

Ko začnemo recimo videvat angelska števila, se začnejo stvari bolj zapletati. Večina se jih čisto blokira, pa čeprav je interpretacij še in še. Ne znajo se ustaviti in premisliti o številu, ki ga povsod srečujejo. Lahko ne gre niti za angelsko število, temveč za simbol ali obliko, ki se jim pojavlja povsod. Kot srce, ki ga vidimo najprej v oblakih, nato v kavi, potem na obesku … a si tega ne znamo, ali celo ne upamo razumeti (sploh, ko gre za srce).

Velikokrat, ko se takšne osebe obrnejo name, ugotovimo, da jim razlaga stoji pred nosom, a je sami ne zmorejo sprevideti. Nekomu se recimo ponavlja število 88 in ko vprašam, če poznajo koga, ki je rojen 8. avgusta ali živi na naslovu s hišno številko 88, se »spomnijo«, da je to oseba, s katero se zadnje obdobje ukvarjajo v svojih mislih največ. Pri večini se zdi, kot da imajo pred svojimi očmi tančico, ki jim onemogoča razumeti angelska sporočila. Pa čeprav gre vedno za enostavno in zelo jasno sporočilo. Preprosto si ne znajo dovolj zaupati in niso pripravljeni še slediti svoji poti.

Kajti, kdorkoli se je kadarkoli zavedal, da je prejel angelsko sporočilo, je privilegiran. Je izbran.

Res je, da lahko vsi prejemamo angelska sporočila. Prav tako je res, da jih ne prejemamo vsi. Zamislite se nad tem.

In če ste oseba, ki je kdaj koli prejela sporočilo z neba, se vprašajte, ali ste sporočilu sledili. Ste ga vzeli kot svetega? Kot vodstvo? Kot navdih? Kot potrditev, da ste na pravi poti? Ampak, a tej poti sledite še danes?

Težava današnjega sveta je, ker jemlje vse kot samoumevno. In da je lažja pot najpogostejša izbira. Ker je lažje ostati v temi, kot stopiti v luč.

Pred kratkim so mi Angeli zelo jasno odgovorili na eno vprašanje. Rekli so mi: »Vsaka oseba na tem svetu pozna svoje poslanstvo. A ker ne verjame, da ji lahko uspe, niti ne začne svojo pot. Če ne bi bilo v glavi možnosti neuspeha, bi vsi hodili po svoji poti«. Preprosto, kajne?

Ko se sprašujete o svojem poslanstvu, se zato vprašajte, kaj bi želeli početi, če ne bi bilo možnosti neuspeha. Odgovor stoji pred vami. Oziroma, kot pravijo Angeli, v vas.

Tako je z vsemi angelskimi sporočili, ki jih ne znate prepoznati ali interpretirati. Če ne bi bilo možnosti neuspeha pri razlagi angelskih sporočil, kaj nanje pravi vaše srce?

 

10 komentarjev

  1. Zvezda pravi:

    Pravi angelski stik se lahko samo … zgodi. Ne smemo ga forsirati, moramo se znati prepustiti in mu slediti nedolžno kot otroci.
    Končno v LJUBLJANI ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  2. Kati pravi:

    Koliko resnice je v vseh tvojih besedah!

  3. Bajka pravi:

    Rada bi se zahvalila za vse vaše bloge, ki mi spreminjajo življenje.

  4. Vera pravi:

    Besede resnice in Angelov ❤

  5. Mihaela pravi:

    Kot vedno navdihujes, širiš luč a tudi opozarjas na vse, kar je res narobe in kar res blokira duhovno rast. Hvala

  6. Tina pravi:

    Ves ta blog je čista resnica. Vsi, ki smo kdaj prejeli samo engelsko sporočilo smo IZBRANI!!!!! HVALA, ker ozaveščaš ?

  7. Vesna pravi:

    Z veliko hvaležnostjo sprejemam današnje angelsko vodstvo. Hvala ?

  8. Pinka pravi:

    Meni se dogaja isto. Videvam angelska števila in beremo njihov pomen potem pa ne razumem prav nič. Enako je ko vidim metulje povsod – najprej me napolni en občutek ljubezni, potem pa ne vem kaj bi to pomenilo. Meni se zdi da mi mora zmeraj eden navzven povedati, kaj kaj pomeni. Če ne dvomim vase ?

  9. Veronika pravi:

    Meni se tudi včasih zdi kot bi bla totalno zablokirana. Vidim številko ki se mi ponavlja ampak je ne razumem. Preberem na drugačnih mestih kaj bi lahko pomenila pa razen zmede ne pridem do bistva. Rabim pomoč ?

  10. Hana pravi:

    Neskončna hvala za tvoje DELO ❤❤❤❤❤