Moj blog

1. junij, 2018ANGEL ZVEZDA

Drage sestre in bratje, Angel Zvezda je poseben Angel, ki prinaša v ta svet Upanje. Je tisti Angel, ki zapleše, ko se v vas prebudi radost po novemu dnevu in zaupanje, da ni nič v življenju tako slabega, da se nekega dne ne bi preobrazilo v dobro.

Kot vsi dobro vemo, se med nami gibljejo različni Angeli, kakor tudi Nadangeli. Vsak ima svojo posebno vlogo ter prinaša svoje posebno sporočilo ter spoznanje. Velikokrat govorimo o angelskih sporočilih in zapostavljamo spoznanje, ki je pravzaprav cilj vsakega sporočila. Kajti če angelskemu sporočilu ne sledi spoznanje, postane samo informacija in njegova vrednost se razblini kot milni mehurček. Nikoli ne vzemite angelskih sporočil malomarno, površno ali nehvaležno. Razmislite o njih ter se poglobite vanje – samo tako bo sporočilo postalo spoznanje in ne le … informacija, ki se izgubi v času.

Danes vam želim predstaviti prav posebnega Angela, s katerim zelo rada sodelujem in ki je del vseh nas; to je Angel Zvezda, ki ga nosite v sebi in prebudite vsakič, ko se v vas rodi Upanje. Vsakič, ko ste v magičnem pričakovanju novega dne, zapleše v vašem srcu.

Angel Zvezda osvetljuje pot, njegov vpliv je dobrohoten in navdihujoč. S seboj prinaša čas sanj, vizij in uči nas pomena in tehnik vizualizacije prihodnosti. Pravi, da tako kot je kozmos nad nami neskončen, tako morajo biti svobodne tudi naše misli – nebo nima meja. Uči nas, da morajo biti naša dejanja navdihujoča in z visokimi ideali. Angel Zvezda nam prinaša notranje in zunanje čiščenje. Lahko se sprostimo in smo v miru s sabo: čuva in vodi nas skozi neskončno Nebo.

K sebi ga lahko prikličete na zelo preprost način. Najprej pripravite prostor, kjer se boste umirili. Lahko prižgite svečo, tudi nežno glasbo. Oblecite se udobno in v barve, ki vas pomirjajo in radostijo. Nato se usedite vzravnano in zaprite oči. Z enakomernim dihanjem se umirite ter usmerite svojo pozornost na področje tretjega očesa. V mislih nato prosite : »Angel Zvezda, pridi k meni in prinesi mi svoje sporočilo«. Po tej prošnji in zahvali si ga poskusite vizualizirati. Dovolite svoji domišljiji, da vas vodi.

Na Angela Zvezde se lahko obrnemo z različnimi vprašanji, ki zadevajo naše osebno poslanstvo, notranji mir, navdih ter vse, kar je vezano na vašo usodo. Vsakič, ko se obrnemo nanj, moramo biti gotovi, da bomo v kratkem prejeli njegovo sporočilo oz. odgovor. Odgovor pride v roku 24-ih ur, a od posameznika je odvisno, če ga bo znal prepoznati. Običajno je odgovor vedno vezan na simbol zvezde, upanja in novega dne.

Lahko pa ga tudi le povabimo biti aktivni del našega življenja in napolniti naše srce z vsem, kar nosi v sebi.

Angel Zvezde nam prinaša v življenje srečo, plodnost in obilje. Je zelo radodaren in kreativen. Vabi nas, da začnemo aktivno delovati v našem življenju in tako najti naše pravo mesto v tem svetu. Ženskam prinaša realizacijo sebe preko svojega poslanstva, moškim pa njihovo pravo polovico ter prepoznavanje in pravilno uporabo ženskih energij v njihovem življenju.

V življenje posameznika nosi Angel Zvezda mir, pravičnost in harmonijo. Pravi nam, da je situacija, v kateri se nahajamo, v resnici pozitivna: »Ni slabega, ki se ne bi lahko spreobrnilo v dobro.« Pri tem nam pomagajo vsi Angeli povezani z Zvezdami.

Angel Zvezde prinaša v življenje posameznika pravo ljubezen.

Tudi na področju dela prinaša dobre rezultate, sploh ko je povezano z umetnostjo, risanjem ali čem povezanim kreativnim svetom.

Prikličite ga k sebi in dopustite si doživeti njegovo Magijo.

5 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Hvala ti za vse znanje, ki ga deliš … vse je magično ?

  2. Zvezda pravi:

    To pa je moj angel ?

  3. Vita pravi:

    Prekrasen je ta Angel Zvezda. Ga pokličem še danes ?
    Hvala ❤❤❤

  4. Tujka pravi:

    Prelepo,magično ?

  5. Pikapoka pravi:

    Iskrena hvala za vse kar tvoja duša tako odprto sporoča vsem nam!