Moj blog

29. maj, 2018DANAŠNJA POLNA LUNA POPOLNOSTI

Drage sestre in bratje, današnja polna Luna popolnosti je odličen dan, da v sebi odkrijete popolnost in večnost vašega duha -preko meditacije in afirmacij. Vse, kar danes ne bo popolno, bo le odsev ega in prav je znati prevzeti odgovornost tudi za tisto, kar trenutno ne gre.

Polna Luna je poseben čas v mesecu, ko doživimo vrhunec energij v našem notranjem svetu. Energije znotraj nas so prav ta dan na višku in tudi vse tekočine v našem telesu postanejo bolj nemirne kot ostale dni. Nekateri sprejmejo ta vrhunec energij dobro, medtem ko drugi precej slabše. Prav zato se nekateri čutijo v času polne Lune napolnjeni z energijo, spet drugi so bolj dovzetni za duhovne vibracije, medtem ko postanejo tretji precej bolj nervozni in anksiozni. Obstajajo posamezniki, ki takšne noči ne spijo oz. spijo zelo slabo zaradi energij, ki jih ne znajo usmerjati.

Vsak pridobi na moči za dan polne Lune in odvisno od vaše narave in značaja je, kaj se bo ta dan ojačalo. Če nosimo v sebi notranji mir in ravnotežje, bomo ta dan čutili še globlje ta mir – kajti polna Luna je le odsev Sonca, in mi smo le odsev Vesolja. Kdor pa nosi v sebi kaos in nemir, bo ta dan še bolj nemiren in impulziven kot običajno. Vsi vedo, da se največ nesreč in nasilja dogaja prav ob polni Luni.

Zato je tako pomembno, o čem razmišljate to polno Luno – kajti lahko zelo hitro postane resnica. To je čudovit dan za afirmacije, molitev, mantre, zdravljenje – kajti naše misli in čustva se potencirajo ta dan v manifestacijo misli in besed. Od nas je odvisno, kako bomo uporabili moč, ki nam je danes dana. Ustvarjalno in pozitivno ali (samo)destruktivno.

Ta Luna nam po eni strani prinaša veliko napetosti, kakor tudi možnosti po spremembi in notranji preobrazbi. Kajti vsako napetost lahko uporabimo kot zagonsko energijo h kateri koli spremembi. Zapomnite si, da nas bo ta Luna soočila z našo notranjo potrebo po popolnosti ter našimi zunanjimi in notranjimi omejitvami. To je odličen čas, da se soočimo z našo temnejšo stranjo, s tistim, kar skrivamo pred svetom in mogoče tudi pred sabo.

To je čas, ko lahko spremenimo sebe, a ne drugih. Veliko izmed nas je ves čas pod skušnjavo misleč, da se težava nahaja pri drugemu in da je ta tisti, ki se mora spremeniti. Če vas te dni kritizirajo več kot običajno, ne bodite prizadeti, temveč pomislite, kako bi se lahko izboljšali. Poskusite se na vse načine zadržati pred tem, da bi kritizirali ostale. Namesto tega si vzemite čas za meditacijo in ponovite 108 – krat v miru mantro OM. Rezultat bo notranji mir in osvoboditev kakršne koli potrebe ko sojenju drugega.

A to ni vse, kar nam današnja polna Luna prinaša. Mnogi izmed nas se že lep čas soočajo s težkimi situacijami, ki se zdijo brezčasne in se prav zadnje dni sprašujejo :«Koliko časa bo še trajalo?« Angelski odgovor v tem primeru je: «Dokler ne spoznate narave vašega boja.« Odgovor na to vprašanje ni lahek, saj se je nekaterim izjemno težko soočiti z resnico, spet drugi še niso pripravljeni nanjo. Lahko pa se preprosto resnica trenutno ne zdi prava izbira.

Angeli nas v tem trenutku vabijo, da sprejmemo tisto, kar imamo trenutno pred sabo, čeprav ni odločitev najboljša. Da kljub temu potegnemo iz situacije najboljše. Kajti z vsako odločitvijo stopimo na neko pot, izberemo neko smer. In ravno na tej poti bomo našli priložnost in rešitev. Skratka vabijo nas, da sprejmemo odločitev, čeprav vemo, da odločitev ni popolna, a nas lahko vsaj pripelje do tiste popolnejše rešitve.

Določeni ljudje so prav sedaj pripravljeni spreobrniti svoj svet. Pa vseeno želijo v tem trenutku narediti korak nazaj. Ta Luna nas uči, da bolj kot se upiramo, bolj postane boj težak. Uči nas prerasti strahove in želje ter tako postati sposobni videti jasno situacijo, v kateri smo se znašli. Če boste bili pripravljeni videti, boste videli. A dokler boste mislili, da mora biti vse po vaše, se bodo ves čas pojavljale različne ovire.

Če se upiramo modrosti, ne bomo videli nikoli resnice, a za to potrebujemo skromnost in ponižnost, ki jo radi razumemo narobe in kot šibkost, kar v resnici nista. Vsak veliki učitelj ve, da mora vse življenje ostati učenec, s skromnostjo in ponižnostjo pred modrostjo.

Angelsko vodstvo za danes je preprosto: če ste pripravljeni narediti dolgo čakano spremembo, jo naredite. Če pa še ne veste, kako bi se soočili z dano situacijo, pa pomislite, čemu se upirate. Ohranite notranji mir, ne glede na vse, kar vas obkroža. Kajti kar vas obkroža, je le odsev tistega, kar je v vas.

13 komentarjev

  1. Nataša pravi:

    Izbiram notranji mir.
    Izbiram pot, kot praviš ki ni popolna. Angeli mi dajo zaupanje, da bom tam našla tisto, kar iščem.
    Opažam in potrjujem danes posebno napetost med ljudmi, ki bi se v tem jutru vsi radi skregali z vsemi.
    Naj vam ta popolna polna luna prebudi le dobro, slabo pa opeša.

  2. Pinka pravi:

    Hvala za prekrasno angelsko vodstvo, kateremu želim slediti. Vse, kar je v nas se danes potencira: dobro in slabo. Že takoj zjutraj ko sem šla v službo, sem naletela na nesramne in živčne voznike, ki so mahali z rokami – komu? Sebi. Mi je prav žal za vse, ki v takšnih dnevih spustijo svoje ventile in širijo neverjetno negative vibracije v naš prelepo svet.

  3. Deva pravi:

    Vedno znova se veselim blogov, kateri so namenjeni lunam in mesečnim napovedim. So tako navdihujoči in angelski. Hvala za tvoje nesebično delo, ki ga deliš med nas.

  4. Miha pravi:

    Zanimiva polna luna ni kaj. Popolna. Vleče iz nas najboljše ali najslabše. Odločitev je zmeraj naša.

  5. Jana pravi:

    Hvala za prelepe nasvete, ki danes zelo pomagajo. Opažam vpliv te lune okoli sebe in se zadržujem, da ne kritiziram 🙂

  6. Anemone pravi:

    Zelo lepo kot zmeraj. Postavlja se mi to vprašanje : ali če živiš na tako visokih vibracijah, se potem izoliraš od drugih? Očitno je znotraj mene, a ko navsezgodaj slišim in vidim kam pada naša družba se počutim z drugega sveta. Mislim na predvolilno kampanijo in grozote, s katerimi se predstavlajo kandidati. Eni obljubljajo, da ne bo več domačih nalog v šoli (?!). Drugi, da ne bo več »sranja« ( se opravičujem za te besede, a so tiste ki jih kandidat uporabi). Kam smo padli? Je to tisto, kar si res želimo? Kam to pelje? Evo, to zbuja ta polna luna v meni …

  7. Gaja pravi:

    Anemone, nisi edina, ki je zgrožena od naših politikov. Niti ni polna luna kriva za nič. Mogoče le za to, da te danes to bolj zaboli. Če sami ne bomo zahtevali višjega nivoja in preskočili mi na višji nivo, bo to naša prihodnost.

  8. Ketu pravi:

    Odličen blog in razlaga energij.

  9. Vesna pravi:

    Osebno me današnja luna polni in vabi k čiščenju sebe ❤

  10. Kati pravi:

    Obožujem tvoje napovedi za dan in mesec ❤❤❤❤

  11. Vera pravi:

    Samo upam, da ta luna hitro mine … delam z strankami in je ze ves teden grozno ?

  12. Luna pravi:

    Zelo zanimiva napoved, katero tudi sama potrjujem. Kar je danes dobrega se podvaja, kar slabega se je do sedaj potrojilo.
    Hvala za tvoje dragoceno delo ?

  13. Anita pravi:

    Napetost je danes popoldne v celoti popustila. Zanimivo, mislila bi, da bo polna luna name delovala nasprotno, a se je vse razpletlo in koncno mir.