Moj blog

25. maj, 2018ANGELI MED NAMI

Drage sestre in bratje, Angeli med nami iščejo vašo pozornost, iščejo vas. Želijo vam prinesti sporočilo Ljubezni in Obilja. Želijo vas napolniti z Radostjo in Veseljem. Želijo vam odpreti oči nad Nebesi, ki vas obkrožajo.

Angeli, Nadangeli in vsa bitja svetlobe so ves čas okoli nas. Ne smemo pa pozabiti, da tudi mi bivamo obenem v njihovem svetu. Vsi ljudje bivamo istočasno v fizičnem, astralnem in spiritualnem svetu, pa čeprav se tega ne zavedamo. Vsi svetovi soobstajajo istočasno in včasih se nam zgodi, da uspemo zaznati tudi kakšen košček višjih svetov, pa čeprav ne zaupamo v lastne notranje občutke.

Da bi to lahko ponovili večkrat, so potrebne določene sposobnosti in duhovna naravnanost, a za to, da lahko začutimo prisotnost Angelov okoli sebe, ne potrebujemo posebnih darov ali znanj. Če se le malo umirimo in postanemo bolj pozorni na njihova znamenja, je pol poti že za nami. Druga polovica pomeni prenehati dvomiti v svoje občutke. Za to, da lahko začutimo Angele moramo zaupati v lastno intuicijo in v notranje vodstvo. Občutki in percepcije so glavna orodja, ki jih za to nosimo v sebi.

V današnjem blogu vam bom pomagala prepoznati primere, ko ste zaznali Angelsko prisotnost, a niste vedeli, za kaj točno gre. Seveda bi želela poudariti razliko med čutenjem njihove prisotnosti in prejemanjem njihovih sporočil. Če želimo prejemati njihova sporočila, jih moramo znati tudi interpretirati. To je podobno, kot bi se učili novega jezika in če imamo težave že pri razumevanju svojega jezika in sebe, postane to zelo težko. A poglejmo sedaj jezik zaznav, ki ga uporabljajo, ko nam želijo sporočiti, da so ob nas:

Najbolj nežen in romantičen je gotovo preko vonjav. Ko začutimo vonj po rožah ali kadilu, medtem ko okoli nas ni ne rož ne kadil. Ko nas tisti vonj pomiri in ponese v rajske vrtove. Gotovo se vam je že kdaj zgodilo kaj podobnega. Pred več kot dvajsetimi leti, se spominjam, je moja mama sedela ob zimskem oknu ter se čudila od kod prihaja vonj vrtnic. Medtem ko je skozi okno opazovala sončni zahod, se je pojavil ta angelski vonj brez posebnega vzroka. Angeli so bili ob njej.

Zgodi se, da imamo občutek, da se nas je nekdo dotaknil. Ko nas nekdo poboža po laseh, ko smo sami. Ko imamo občutek, da nas nekdo ljubeče strese, varuje, objame ali pokrije. Ko začutimo, da nekdo sedi poleg nas. To se je dogajalo vsak večer osebi, ki je izgubila pred kratkim svojega sina in tako z angelsko prisotnostjo prebila tragično obdobje.

Zanimiv primer angelske prisotnosti je tudi, ko začutimo nenadno spremembo temperature ali zračnega pritiska. Ali pa ko nenadoma in brez pravega vzroka začutimo globoko notranjo radost. Ko nas nekaj stisne v želodcu. Recimo vedno, ko kličem k sebi Angele, me napolni globok občutek radosti in hvaležnosti za to, kar mi je dano.

Angelsko prisotnost spremlja občutek varnosti in ljubezni. Angeli skrbijo za naše dobro počutje, tudi ko nas opozarjajo na nevarnosti. Neangelska srečanja lahko prepoznamo po tem, ker jih spremlja strah in zmeda. Angelske energije nam zbujajo zaupanje in nas tolažijo na nepopisen način, medtem ko vam srečanja druge vrste puščajo občutek praznosti.

Vedno je treba biti previdni, ko začnemo zaznavati ali celo prejemati sporočila z drugih svetov. Ko teh ne spremlja občutek ljubezni, miru in radosti: ne pozabite, da je med nami ogromno temnih energij, ki samo čakajo, da pričnejo od živečih črpati energije. Nevarno pa je zato, ker na začetku prejemamo od njih precej točne informacije in jim zato začnemo zaupati. Angeli nas napolnijo vedno z edinstvenim občutkom miline in popolnosti, temne prezence tega niso sposobne.

Z zavestjo zaupajte v vaše notranje občutke, kajti samo ko jim boste znali slediti, se boste lahko povezali z Angeli in izboljšali lastno življenje.

7 komentarjev

  1. Jana pravi:

    Meni se pogosto dogaja, da čutim ob sebi prezence. Včasih je občutek prijeten, včasih strašljiv. Včasih imam občutek kot bi me kdo božal po obrazu, drugič ščipal. To se mi dogaja samo, ko sem sama.
    Angelska prisotnost bi rekla da tolaži (vsaj mene), ko pa je kaj drugega pa vem, da mi ne želijo dobro. Ne razumem, kaj bi to bilo.

  2. Tina pravi:

    Jaz jih tudi čutim preko vonja rožic ❤

  3. Klara pravi:

    Zelo lepo je ko nas tolažijo in iščejo načine, da začutimo njihovo prisotnost.

  4. Anita pravi:

    Bolj, ko postanemo dojemljivi in odprti, bolj postanemo odprti na vse t.i. presence. Govorim iz izkusenj, saj mi je uspelo pasti pod 50 kg od strahu in izrpanosti:) nisem se znala zascititi in bila sem pac odprta na vse. Odlicna kura za hujsanje res, a vodi do zivcnega zloma:) To mi ni vzelo poguma, ampak me se ojacalo. Zadnje case, no kar ze nekaj casa:) mi Angeli mocno pomagajo, pa ne da mi prej niso, a je zdaj to postalo na zavedni ravni. Zdaj sem vesela, da padem pod 60 kg:)

  5. Anita pravi:

    PS: Temne presence, ja, jaz sem jim rekla temne vile. Na vse nacine pridobijo zaupanje in potem.. ja, potem pa to postane podobno shizofreniji, ko postanes prazna prestrasena lupina. Resitev je le v mocni ljubezni in zaupanju svetlim presencam. Ko prezivis, izkusis to, nisi nikoli vec tak kot poprej, a mislim to v pozitivnem smislu.

  6. Miha pravi:

    Med nami so angeli, niso pa samo oni.odvisno je od človeka, kam se usmeri in s kom operira. Ko nekdo išče stik z angeli, je možno da naleti na kaj drugega. A kot je zgoraj napisano, je nemogoče zgrešiti, ali gre za radost ali občutek izčrpanosti.
    Izjema so posamezniki, ki tako težko razberejo svoja čustva, da ne vedo ali gre za vzhičenost ali strah. A to je takšna skrajnost, da predvidevam da se ne spuščajo v te zadeve.

    • Anita pravi:

      Se strinjam sicer z napisanim, ceravno to velja za ljudi, ki so ze nekaj izkusili. Ce pa se kot zacetnik soocas s tem, znajo biti te temne strani izjemni manipulatorji in preden se zaves, da se nekaj ravno ne dogaja tebi v prid, te kar zelo lepo izpijejo. A brez skrbi, najraje se lotijo bolj naivnega dobrega cloveka, ki pa scasoma ugotovi, kaksno moc imajo posledice njegove dobrote in kako mocna je ljubezen, ki kot luc obsije temo, le-ta pa izgine.