Moj blog

22. maj, 2018TINA MAZE IN ANGELI

Drage sestre in bratje, Tina Maze ni samo športnica in medijska osebnost; je veliko več -celo več kot si sama predstavlja. Njeni številni darovi morajo drug za drugim uzreti dan, enako velja za vse vas, ki verjamete v edinstvenost človekovega poslanstva.

Današnji blog namenjam angelskem navdihu o Tini Maze. Gotovo se boste vprašali, kakšno mesto ima lahko naša šampionka v blogu namenjenim Angelom in angelskemu svetu. Čisto preprosto: predstavila vam jo bom iz čisto drugega vidika, ki jo poznate ter vam bom na ta način poskusila odpreti oči tudi za vaš pogled … nase. Vsi smo namreč del iste zgodbe, pa čeprav še tako droben.

Verjetno poznate boljše njeno zgodbo in njeno kariero kot jo sama, o tem ne bom govorila. Malokdo pa ve, da ima poleg vseh njenih vidnih talentov -ki jih ni malo- tudi enega posebnega, vezanega na njeno intuitivno naravo, s katerim lahko samo predvidevam, da si je pomagala v tistih trenutkih, ko ji ni preostalo drugega. Tina ima visoke sposobnosti percepcije energij, ki se nahajajo okoli nje in zna z dokaj natančno gotovostjo prepoznati energetska stanja ljudi, ki jo obkrožajo. To jo sili, da je »izbirčna« pri družbi, ki ji dovoli, da se ji približa.

Tina ima posebno intuicijo, ki je vezana na njena prejšnja življenja, da pa jo je razvila do zelo visoke meje se lahko »zahvali« svoji mami, ki ji je v otroštvu poleg navdiha tudi z njenimi trenutki »odsotnosti in odmaknjenosti« pomagala razviti. Veliko posameznikov, ki imajo razvite intuitivne darove, so jih razvijali prav ob svojih starših, ki so se jim zaradi določenega razloga, zdeli odsotni oz. nedosegljivi. Tu ne govorim o pomanjkanju ljubezni, govorim o preprosti otrokovi potrebi, da se počuti povezanega s svojimi starši. Tina je v svojih odraščajočih letih s svojo željo po razumevanju svojega okolja naredila odlične temelje za razvoj svoje intuicije.

Težava je le v tem, da danes dovoli okolju, ki je ne podpira na tem področju, da jo zapira pred sabo in njenim notranjim svetom, ki je poln domišljije, lepote in kreativnosti. Po edinstveni karieri išče svoje mesto v medijskem svetu, ker se ji tako zdi najbolj smiselno. Njeno ime in njena podoba ji bosta dali še veliko let kruha … in tu se je ujela v tisto zanko navideznega udobja, ki jo v resnici tako sovraži. Ne morem reči, da čuti Angele okoli sebe, a tista navidezna plehkost, jo praznita od znotraj in povzročata drobne nevroze, ki niso vredne njene veličine.

Zavedati se moramo, da ne pišem samo o odlični športnici, temveč o edinstveni osebi in osebnosti … ter nenazadnje duši.

Veliko ljudi počne isto kot ona. Pridejo do določene točke in mislijo, da obstaja samo ena pot naprej. Ujamejo se v neko udobje, ki jim ni niti najmanj udobno. Počnejo stvari, ki se zdijo večini prave. Kaj pa njim samim? Niti vprašajo se ne, od kod jim nezadovoljstvo in nemir, če pa je vse tako kot mora biti. Navzven.

A ko sem dobila to čisto nepričakovano vizijo o Tini, sem dobila tudi sliko, da jo bo prav njena intuicija pripeljala nazaj do … nje same.

In to velja za vse. Slediti tistemu, kar se zdi pravo, ne osrečuje. Početi nekaj zato, ker smo se tam znašli in je najbolj logično, ni še nikogar osrečilo. Imeti v sebi določen dar in ga ne uporabiti v svoji polnosti pelje do globokih notranjih konfliktov.

Zato se danes vprašajte le, če v življenju sledite svojemu notranjemu glasu… ali poti, na kateri ste se znašli. Čeprav je za vami nekaj edinstvenega in neponovljivega, je to stvar preteklosti. Iskren odgovor bo prvi korak k sebi in pravi uporabi lastne intuicije.

9 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Najprej sem si pri naslovu rekel: kaj? Potem pa začel brati in vse mi je postalo jasno. Hvala, ker res širiš angelski svet med nami.
  O Tini nimam nekega posebnega mnenja razen športnega. Človeško gledano se vidi, da je zelo občutljiva in da ji je Massi dal trdnost, ki ji je pomagala do njenih ciljev. Zdaj pa kot vsi pred njo išče srečo v raznih biografijah in tračih, kar je kot praviš – pod njeno častjo …
  Hvala tudi, ker “dviguješ”.

 2. Zvezda pravi:

  Presenetljivo, a zanimivo.
  Hvala ti srce ❤

 3. Vesna pravi:

  Super zapisano.
  Že njeno knjigo sem posrkala vase in se v njej vidla. Prav tako zdaj. Dobila navdih in spoznanja.

  Hvala za ta prispevek in tudi za vse ostale.

 4. Tujka pravi:

  Tina je zame navdih in ta blog jo popolnoma predstavlja kot človeka ki je dosegel cilj in sedaj si mora zadati še višjega 😇

 5. Veronika pravi:

  Kako prekrasno povezuješ vse, kar na obkroža! Nemogoče stvari postanejo mogoče in vsi ljudje imamo skupno pot do sreče ❤

 6. Tina pravi:

  Čisto sem presenečena nad tem blogom. Zelo navušena, kar mrazi me po vsem telesu.
  Vsi smo eno in eno smo vsi. Vsi se lahko učimo od vseh, če smo le dovolj odprti.
  HVALA ❤

 7. Luna pravi:

  Se me je dotaknilo srca kot številne njene tekme ❤
  Vsi smo povezani med sabo ❤❤❤

 8. Anita pravi:

  Tino Maze nisem tako mocno spremljala v njeni smucarski karieri, sem pa si presenetljivo zapomnila besede neke znane vedezevalke, da bo nekdaj zelo uspesna in sem potem ugotovila, da je imela prav. Ce sledimo pravi poti? Ce te na poti spremlja pristen nasmeh na obrazu, potem ja, drugace je potrebno najti pot, ki ti le-ta nasmeh zopet povrne. Moja pot.. ja, ima tudi slepe ulice:) kljub temu se lahko obrnem spet na glavno pot in nadaljujem po poti.. hmm.. po poti ljubezni, bi temu jaz rekla.

 9. Klara pravi:

  To je ena zanimiva duševna analiza, super napisano!