Moj blog

15. maj, 2018ANGELSKE VEZI

Drage sestre in bratje, angelske vezi so vsi odnosi, ki jih imate z angelskimi sferami. So nevidne nitke, ki so se stkale, ko ste se spustili na Zemljo. So žarki svetlobe, ki vas tiho vodijo, ko nam to dovolite. Angelske vezi se najlepše združijo v popoln odnos dajanja, ki ga lahko ustvariti s svojim Angelom.

Vaš Angel Varuh je vedno ob vas in vas gleda z očmi ljubezni. Je vaš najbolj zvest spremljevalec na Zemlji vse od vašega prvega vdiha. Ob vašem rojstvu se je med vami oblikoval poseben in edinstven odnos. Z vami bo do vašega zadnjega izdiha in od vas samih je odvisno, kaj boste iz tega odnosa naredili. Mnogi ne verjamejo v angele, spet drugi – ker jih ne zaznajo – pozabljajo nanje in se ne zavedajo pomembnosti, ki jo imajo v našem življenju. Potem so tu še tisti, ne znajo občutiti njihove prisotnosti in prepoznati te posebne vezi s svojim Angelom Varuhom, pa bi si tega želeli. Zato namenjam današnji blog vsem, ki želite utrditi vaš odnos prav z – Njim.

Vse dokler ga ne pokličemo, ostane naš Angel Varuh naš diskreten in tih spremljevalec. Pa čeprav ne pričakuje nič drugega kot to, da ga povabimo v svoje življenje. Kljub vsem človeškim slabostim, spoštuje naše odločitve in nas opazuje od daleč ter nas varuje le pred življenjskimi nevarnostmi. Ko se enkrat odločimo, da želimo utrditi naš odnos z njim, vam zagotavljam, da se vzradosti kot otrok.

Pa vendar me kljub angelski odprtosti veliko ljudi sprašuje, kako utrditi odnos s svojim Angelom Varuhom. Odgovor je vedno isti: s preprostostjo in z ljubeznijo. Za to ne potrebujete magičnih ritualov ali posebnih iniciacij, kajti Angel Varuh je ves čas z vami.

Preprostost in ljubezen vključujeta vedno angelsko molitev, kajti molitev je najmočnejše orodje, da pridemo v stik z našim Angelom Varuhom. Vsak dan poklonite svojo osebno molitev njemu in vključite vanjo edino magično besedo, ki obstaja : Hvala. Hvaležnost v molitvi premika gore. Namesto, da prosite vašega angela, da vam pošlje potrditev o svoji prisotnosti, se zahvalite za njegovo prisotnost. Na ta način boste prišli do edinstvenega preskoka zavesti in pravilnega zaznavanja načina angelske komunikacije; dano vam je, še preden zares prosite za to.

A enako kot znati pravilno prositi, je pomembno tudi znati prisluhniti. Vsak dan zaprite oči in se zahvalite svojemu angelu, da vam je pokazal to, kar morate vedeti, nato pa z zaupanjem odprite oči in prisluhnite njegovemu odgovoru. Prisluhniti pomeni biti prisotni tukaj in zdaj. V nasprotnem primeru ne boste mogli nikoli zaznati njegove prave prisotnosti.

Tretji pomemben element pri približevanju k lastnemu Angelu je vizualizacija. Predstavljajte si, da se obkroženi s prečudovito zlato svetlobo. Angeli so bitja svetlobe in ko ustvarimo luč znotraj in zunaj nas, dvignemo svoje osebne vibracije in se tako približamo njihovim. Nič ni bolj pomembnega od tega. To je podobno kot pri posebnih meditacijskih tehnikah; najprej si energije predstavljamo, vse dokler jih ne zaznamo brez pomoči vizualizacije.

Angeli so kreacija ljubezni in njihovi nasveti bodo vedno ljubeči in polni upanja. Ko prejemate sporočila, ki vas ne napolnjujejo z ljubeznijo, temveč vam povzročajo dvome in netijo strahove, ste lahko gotovi, da ne gre za angele, temveč za vaš ego. Vedno se zahvalite angelom in jih prosite, da vam pomagajo utišati vašega notranjega saboterja.

Odnos s svojim Angelom varuhom lahko utrdite z MOLITVIJO, VIZUALIZACIJO, POSLUŠANJEM in PREPOZNAVANJEM DOBREGA -SVETLOBE.

Prijetno delo vsem vam.

7 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Kako lepo je ko veš, da je nekdo vedno ob tebi, da skrbi zate te čuva in misli nate. Nismo sami ?

  2. Tujka pravi:

    Sveti Angel varuh moj je bila moja prva molitev. Takrat so me naučili, da je vedno z menoj. Danes to vem in to čutim. Hvala!

  3. Mihaela pravi:

    Hvala za tvoje dragocene napotke. Brez poslušanja ni slišanja …

  4. Kati pravi:

    Hvala za vse uporabne nasvete tudi danes!

  5. Sara pravi:

    ❤❤❤

  6. Nina pravi:

    Če sem prav razumela dvom pomeni, da ne gre za angelsko sporočilo? Težko se zgodi, da ne dvomim. Tudi v vsakdanjih stvareh ne samo pri angelih. Kako naj si potem zaupam?

  7. Anita pravi:

    Zakaj zaupamo soncu, da bo vedno znova vzslo, zakaj zaupamo, da bo spet dezevalo, zakaj zaupamo zemlji, da se ne bo sesula sama vase .. Ker se vedno znova dogaja in smo bili prica, da temu je tako? Zakaj ne bi zaupali Angelom, da obstajajo in nam stojijo ob strani. Ker temu nismo bili prica? Pa je temu res tako? Smo bili kdaj prica nenavadnemu pozitivnemu nakljucju? Mogoce veckrat? Bili smo prica necemu, kar ne razumemo in si ne znamo razloziti. Pa vsaj poskusamo razumeti, si razloziti ..