Moj blog

11. maj, 2018ANGELI IN UNIVERZALNI ZAKONI

Drage sestre in bratje, angeli in Univerzalni zakoni delujemo v skladu: Zakon svobodne volje, Zakon privlačnosti in Zakon manifestacije so samo trije zakoni s katerimi vam želimo pomagati in ter deliti dobro.

Ves Univerzum vodijo različni zakoni in ko jih enkrat poznamo in jim sledimo – tudi z angelsko pomočjo – lahko pridemo do prave Ljubezni in Obilja. Univerzalni zakoni določajo in pogojujejo naše življenje, ali se tega zavedamo ali ne. Danes bom zato predstavila tri najbolj znane Univerzalne zakone ter kako jih pravilno in uspešno uporabiti – z angelsko pomočjo.

Zakon svobodne volje
Ta zakon pravi, da ne glede na to, kar se nam zgodi, smo vedno mi tisti, ki se sami odločimo, kako bomo reagirali. Vedno lahko dovolimo negativnosti, da nas obvlada ali pa reagiramo na pozitiven način. Zakon svobodne izbire nas uči, da najdemo zaupanje v sebi in da se distanciramo od negativnosti.

Če se nam nekaj zgodi in se temu odzovemo z jezo ali se prepustimo negativnosti, pomeni, da se moramo še česa naučiti. Če pa je naš odziv obarvan z sočutjem, smo na dobri poti do notranjega miru. Zelo preprosto, kajne? Seveda, če ne bi bilo vmes čustev, ki največkrat pogojujejo naše reakcije …

Svobodna volja se izraža tudi, ko prikličemo k sebi angele in jih prosimo za pomoč. Angeli nam lahko pomagajo, samo ko jih se obrnemo nanje, v kolikor ne gre za posebne, življenjsko nevarne situacije. Svobodna volja tudi razlaga, zakaj jih ne moremo prositi, da drugi naredijo nekaj po naši volji – prav zaradi osnovne človekove pravice po svobodni izbiri.

Zakon privlačnosti
Zakon privlačnosti nas uči, da to, kar dajemo, nam bo tudi vrnjeno. Če smo do življenja negativno nastrojeni, bomo k sebi pritegnili le negativne izkušnje. Nasprotno, če smo ljubeči in pozitivni, bomo pritegnili k sebi izkušnje podobne narave.

Ta zakon deluje na zelo poseben način. Če si nečesa želimo, nam ta zakon dovoljuje, da si to želimo. Če mislimo, da si ne zaslužimo tega, kar si želimo, nam bo ta zakon še vedno dovoljeval, da si to želimo, ampak tega ne bomo dobili. Če pa čutimo, da si nekaj zaslužimo in si to potem še predstavljamo/vizualiziramo, nam bo ta zakon pomagal, da to prejmemo.

Zakon privlačnosti je dejaven tudi, ko prosimo za pomoč angele. Če jih rotimo za njihovo pomoč, a v našem srcu verjamemo, da nam ne morejo pomagati, ne bomo dosegli ničesar. In vsakič, ko se vprašamo, zakaj nam angeli ne pomagajo, pošljemo v vesolje sporočilo, da nam angeli ne pomagajo …

Naučiti se moramo delovati in razmišljati v skladu z Zakonom privlačnosti. Ko se obrnemo na angele, namesto da jih samo prosimo, moramo reči:« Hvala, angeli za vso pomoč, ki mi jo dajete in za to, ker polnite moje življenje z lepimi stvarmi »

Zakon manifestacije
Zakon manifestacije je zelo podoben Zakonu privlačnosti. Razlika med obema zakonoma je, da Zakon manifestacije namesto, da pritegne pozitivno situacijo, jo ustvari oziroma manifestira. Osnovno orodje za uresničitev tega zakona je kreativna vizualizacija.

Vsi uporabljamo kreativno vizualizacijo brez da bi se tega zavedali in smo celo zelo dobri pri tem. Vsakič, ko nas nekaj skrbi in si predstavljamo najslabši scenarij, uporabimo ta zakon. Namesto, da vlečemo k sebi le negativne situacije, je boljše, da uporabimo kreativno vizualizacijo, da popravljamo svoje misli in manifestiramo pozitivne izkušnje.

Pri tem zakonu nam lahko pomagata dva nadangela, Jofiel in Ariel. Nadangel Jofiel nam pomaga pri ustvarjanju pozitivnih misli in pozitivnih prepričanj, medtem ko nas nadangel Ariel spodbuja s pogumom in zaupanjem.

Obstaja pa en poseben Nadangel, na katerega se lahko vedno obrnete, ko želite pozitivno živeti univerzalne zakone, to je Nadangel Raziel. Raziel pomeni božje skrivnosti. K sebi ga lahko prikličete na sledeči način:

» Hvala Nadangel Raziel, ker mi pomagaš razumeti univerzalne zakone in jih v življenju pravilno uporabiti«.

Sama se rada ustavim pri vseh Nadangelih in razmišljam o pomenu njihovih imen. Velikokrat tudi meditiram nanje in ponavljam njihova imena, podobno kot mantre. Bodite kreativni, ko jih kličete k sebi in ohranite odprto srce. Ves Univerzum stremi k temu, da spoznate popolno Ljubezen in živite popolno Obilje.

3 komentarji

  1. Miha pravi:

    Zelo dobro napisano. Vse duhovne sfere se morajo prekrivati med sabo. Angeli, univerzlni zakoni, radiestezija, astrologija, joga, … če je izvor isti, se vse prepleta in pokriva.
    Hvala za še en zanimiv in uporaben zapis. Hvaležnost je vedno podcenjena za tiste, kateri ne razumejo zakona privlačnosti.

  2. Tina pravi:

    Angeli nas spremljajo in podpirajo. Ne morejo pa vplivati na našo lastno voljo. Držijo se vseh zakonov Univerzuma.
    Nadangel Raziel pomagaj nam razumeti in tako živeti?

  3. Pinka pravi:

    Zdi se mi, da vsi poznajo te zakone in da jih malokdo res razume. Hvala ker kot vedno širiš čisto luč in znanje.