Moj blog

4. maj, 2018NADANGEL HANIEL – LUNIN ANGEL

Drage sestre in bratje, Nadangel Haniel vam prinaša v vaše življenje milino in blagoslov, prinaša vam posebno notranjo povezanost, ki jo narekujejo Lunini cikli. Prinaša vam dar jasnega videnja sveta.

Danes želim na svoj način predstaviti enega od Nadangelov, ki mi je posebej blizu zaradi energij in področij, ki jih pokriva in zdravi. To je Nadangel Haniel, na katerega se običajno obračamo, ko želimo izostriti svojo intuicijo in nadčutne darove. Ime Haniel pomeni božja slava kakor tudi božja milost, preko božje slave in milosti se manifestira dar jasnovidnosti. Njegove energije so tesno povezane z tistimi od Lune; po eni strani so eterične, po drugi ljubeče in materinske.

Prav zaradi te povezanosti z Materjo Luno vam lahko Nadangel Haniel pomaga pri razvoju vaše intuicije, vaše jasnovednosti in z vsemi aspekti, ki so povezani z ženskim principom. Kajti ženski princip je tisti pasivni, ki sprejema – kot antene nevidni svet okoli nas.

Njegova aura je bela z modrim podtonom, podobno kot svetleča Luna. A kljub temu je planet, s katerim ga povezujemo, Venera in ne Luna. Luna je princip ženske matere, medtem ko je Venera princip ženske v celoti. To sta edina planeta v našem osončju, ki ju povezujemo z ženskostjo in njeno močjo.

V nočeh polne Lune lahko prikličete k sebi Nadangela Haniela in ga prosite, da vam pomaga prečistiti vaše stare mentalne sheme ter negativnosti v vas in okoli vas. Ob nočeh nove Lune, pa ga prosite naj vam pomaga manifestirati vaše želje. Sedaj, ko postajajo dnevi vse lepši, stopite ven v naravo, zaupajte mu svoje želje, zahvalite se mu in ohranite vero v sebi. V nočeh obeh krajcev ga prosite, da vam okrepi vaš pogum in vaše zaupanje. Naredite vsaj enkrat ves ta cikel in opazili boste nežne, a vidne spremembe v vas, ki se bodo manifestirale tudi zunaj vas v svetu, ki se ves čas spreminja.

Ta prečudoviti Nadangel vam lahko pomaga k temu, da začnete živeti v skladu z Luninimi cikli ter da uporabljate pravilno energije Lune za čiščenje kristalov, vode in različnih esenc. Seveda se ni treba obračati nanj le ob polni Luni, temveč vsakič, ko čutite potrebo po tem, da ustvarite ravnovesje znotraj sebe. Nadangel Haniel je zdravilec, poln ljubezni in sočutja. Njegova energija vas lahko očisti tako na fizičnem kot duševnem področju. Kajti vsaka težava na fizičnem kot duševnem področju, je posledica notranjega neravnovesja.

Nadangel Haniel uravnoveša tako pri moških kot pri ženskah njihove ženske energije. Vsi smo sestavljeni iz ženskih in moških energij. Povečuje ženske energije tam, kjer primanjkujejo in usklajuje tam, kjer so preveč močne. Pomanjkanje tega ravnovesja v življenju nam povzroča največ težav v medsebojnih odnosih. Ženske s preveliko količino moških energij ostajajo za to večno nezadovoljne v odnosih, moški s preveliko količino ženskih pa neaktivni in neuspešni.

Nadangel Haniel pomaga vsem tistim, ki želijo razviti svoje duhovne darove. Kdorkoli si želi njegove pomoči, ga mora le priklicati in sprejeti. Vse ostalo se imenuje angelska magija …


Vse ljubitelje Angelov in iskalce njihovih sporočil vabim na magično delavnico
ANGELSKE KARTE
v nedeljo, 13. maja 2018, od 10-16h v Gorici.

Delavnica je namenjena iskanju sporočil, ki so skrita v nas in nenazadnje izdelavi osebnih angelskih kart. S pomočjo slikarja in umetnostnega terapevta, prof. Juana Ariasa Gonana ter naših vodnikov, bomo izdelali osebne Angelske karte, ki jih bomo lahko uporabljali vse življenje, tako za meditacije kot za lastno poglabljanje in iskanje odgovorov.

Delavnica ni namenjena samo umetniškim dušam, temveč vsem, ki nosijo v sebi potrebo, da dajo notranjim sporočilom fizično obliko.

Za prijavo in več informacij pišite na sepetalka.angelov@gmail.com

17 komentarjev

  1. Vita pravi:

    Zelo mi je všeč ta opis nadangela Haniela. kar zmrazilo me je ko sem brala tvoje besede. To je znak, da je vse angelsko. Nam lahko zaupas od kje ti te informacije o njem? Na drugih straneh so čisto druge stvari napisane o tem nadangelu.

  2. Luna pravi:

    Se strinjam z Vito tvoj opis tega čudovitega angela zbuja tudi v meni mravljince. Meni ni važno od kje prihaja, ko napišeš to ti je zame sveto.
    Dosti ljudi piše o angelih, pa jih v resnici malo pozna in še manj govori z njimi.
    Hvala za tvoje delo. Bi mogoče kdaj napisala kaj o Jophielu? ?

  3. Mihaela pravi:

    Zelo zelo zelo ZANIMIV opis Nadangela Haniela!
    Krasno kako povezujes in razumeš božjo milost kot dar intuicije in jasnovidnosti …
    In ta povezava z luninimi cikli-specialna!
    Resnično lepo prosim še za kakšno takšno angelsko predstavitev ❤ Haniel pleše ob tej objavi ?❤?

    • admin pravi:

      Draga Mihaela, hvala tudi tebi.
      Se bom potrudila, da ne bo ostala osamljena ta predstavitev.

  4. Kati pravi:

    Ga že kličem in ga čutim ob meni ❤❤❤

  5. Sara pravi:

    Tvoji nasveti so zmeri angelski. Ženske energije so zelo pomembne za žensko srečo.

    • admin pravi:

      Zelo resnično. Ravnovesje energij je podcenjeno kot tudi pomen uporabe pravih energij v pravem času.

  6. Zvezda pravi:

    Samo angeli lahko pišejo o angelih ???

    • admin pravi:

      Hvala za tvoje lepe besede.
      Ni vedno lahko pisati o njih, jim dati pravo mesto, pravi pomen in izbrati prave besede …

  7. Klara pravi:

    Hvala za te uporabne nasvete, ki se jih bom začela takoj uporabiti ?

  8. Gaja pravi:

    Po tem opisu bi lahko bil moj najljubši Nadangel ❤?

  9. Nika pravi:

    Hvala za ta enkraten blog ❤❤❤Včeraj sem ga prvič poklicala k sebi in videla roza svetlobo. Je bil to on?